Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 13:40
снимките са много добри
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 13:58
Нещо не схващам каква е тая цялата работа...Я разяснете!
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:16
^ psy open air party, един от dj-ите ще е Zero-Blade ..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:35
А аз мислех, че ще берат гъби
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 16:12
мини руло написа: ^ psy open air party, един от dj-ите ще е Zero-Blade ..
Добре, а каква е връзката с гъбите тогава ?
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 16:14
Gastly написа: мини руло написа: ^ psy open air party, един от dj-ите ще е Zero-Blade .. Добре, а каква е връзката с гъбите тогава ?
Ама ти сериозно ли?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 16:30
The Chameleon написа: Gastly написа: мини руло написа: ^ psy open air party, един от dj-ите ще е Zero-Blade .. Добре, а каква е връзката с гъбите тогава ? Ама ти сериозно ли?
Ми да, не мога да ги свържа нещо...Сигурно аз съм некъв невежа, ба ли го...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 16:32
Gastly написа: The Chameleon написа: Gastly написа: мини руло написа: ^ psy open air party, един от dj-ите ще е Zero-Blade .. Добре, а каква е връзката с гъбите тогава ? Ама ти сериозно ли? Ми да, не мога да ги свържа нещо...Сигурно аз съм некъв невежа, ба ли го... Мда, верно и аз
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 17:39
Халцове бре хора сещингс ядат няколко отровни гъбета,които не могат да те убият обаче както си пише трябва с гъбар да ги ядеш и да знаеш горе долу колко да изядеш и после се трипваш яко ебават тия неща психиката след некоя година бих пробвал
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 17:41
яко ебават тия неща психиката след некоя година бих пробвал
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 17:48
The Chameleon написа: яко ебават тия неща психиката след некоя година бих пробвал
епа кво ша си ибаам майката с психоатака
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 21:34
хубаво де, ама те не трябва ли да са изсушени?
п.п това е последния офтопик пост от мен в тая тема, че не искам да правя сечено на Zero-Blade
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|