09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 10:11
Проект:Зомби
Глава 3 част 2:Приятни спомени
Ноктурно беше в стаята си и отваряше плика.В него намери два листа на лист имаше парола а на другия пишеше:
Мисия:Ток
1Тъй като е краят на месеца компютрите на компанията доставчик на ток ще ни изключат ако не си платим и ти трябва да отидеш и да въведеш тази парола която откри Бъди паролата служи за плащане на цяла българия а тъй като тук в София сме разпределението следователно няма да оставим цяла българия без ток както казваше Гладиатора"Изтървем ли България изтървали сме всичко!"
2Опази жовота си и вземи другия лист със себе си.
Ноктурно излезе от стаята си и се запъти към стъпалата за да излезе от сградата той нямаше мисия в която да беше се провалил.На слизане той се засече с Дегра той беше оцапан с много кръв и гледаше по злобно от Ноктурно.
-Здравей Ноктурно.-Каза Дегра гледайки към земята и продължявайки нагоре.
-Здравей.Връщаш се от мисия?-Запита Ноктурно.
-Да кофти вечер е едвам не ме изядоха.Изядоха един приятел горкия той.Аз след пет минути пак имам мисия.-Каза сърдито Дегра.
-Е аз отивам за много важна мисия.Уви толкова тъпа мисия.-След като каза Ноктурно и се запъти към изхода.
Ноктурно видя Ледената Кралица която упорито пазеше входа той се загледа в това което правеше тя.Тя се опитваше да подпре по здраво вратата а едно зомби я гледаше влюбено.
-Дай ми да те изям.-Каза зомбито.-Моляте гладен съм.
-Кво?!-Учудисе кралицата тя взе един чук от пода и продължи.-Каза ли нещо сладък?
-Дай ми да те изям.
-Заповядай!-Извика тя и го удари с чука по главата трупясвайки го на пода тя пусна чука обърна се и видя Ноткурно.-О здравей Нокт.Как си?
-Добре съм.Наблюдавах разговора ти с тоя пич.Били ми отворила врата за да изляза.-Каза Нокт.
Кралицата отвори врата и пусна нокт на вън а той се подготви за бой той не носеше пистолети или пушки а шиповете си и един нож той насочи шиповете напред и тръгна да бяга така той поваляше врага но и забавя се себе си след всеки удар който понасяше от зомби.Ноктурно стигна една пуста улица и видя в далечината нещо приличащо на едър човек.Той се вгледа и видя урудливото лице на мутанта който беше видок два метра.Ноктурно се зачуди дали е живо или е някаква кукла но когато го видя да бяга към него Ноктурно се замисли че срещу двуметров гигант с ръка по голяма от главата му няма шанс и тръгна да бяга към целта си за да плати тока.След двайсет минути тежко бягане той стигна сградата едвам дишаше и гледаше злобно към сградата влизайки вътре той чу шум зад себе си затвори врата и видя през прозореца гиганта който гледаше тъпо.Ноктурно отиде при комповете и веднага се оправи с всичко и плати тока на цяла българия за десет години напред което му излезе двайсет хиляди милярда тежка сума за неговия джоб.
Врата се разби и вътре нахълта гиганта Ноктурно се приготви за битка но видя че след него влизат и зомбита нещо което не беше очаквал той се нахвърли на гиганта с ножя като преряза стомаха му но получи удар и полетя към едната каса от ляво като я разби с тяло.Той бързо се изправи и се нахвърли с шиповете си напред убождайки гиганта но той не проявяваше чуства на болка и хвана Ноктурно за врата като ги вдигна във въздуха.Ноктурно погледна на зад и видя как през врата влизат стреляйки Хамелеона със своят шотгън и Дегра с двата си пистолета те поваляха зомбитата от раз на пода но когато ги избиха и видяха гиганта се стреснаха от това колко е голям.Те стряляха към него а Ноктурно губеше въздуха и скоро усети как силите му го напускат той увисна и пред очите му пречерня той не разбра защо но другите видяха как едно зомби се надигна и го охапа за крака.Дегра и Хамелеона убиха гиганта като изпразниха целите си амониций по него след което двамата взеха Ноктурно защото броните му тежяха и не беше работа за сам човек.
Ноктурно дойде на себе като видя всичките си приятели от базата той лежеше на едно легло и гледаше как Хамелеона му бие инжекция с антивирус.
-Ъъаа какво стана?-Попита Ноктурно.
-Оня уруд те беше хванал здравата й те беше стискал след което ти припадна а едно зомби се надигна и те ухапа.Ние с Дегра го убихме но бая коршуми излапа преди да падне.-Каза Хамелеона като беше доволен че е спасил своя приятел Ноктурно.
-Евалата пич пак че дойдохме ако бяхме закъсняли оня щеше да те убие а замбитата да те изядът.-Каза Дегра.-Много гадно се получи.
-Благодаря ви приятели.Оставете ме да поспъ.-И така той се обърна за да събере сили.
Дегра беше човека който пазеше информационните листи от всички в базата на тях пишеше кой как е останал жив и как е почнал ада за него.Той почна да разглежда листите беше му любопитно.Извади рандом лист и той беше на Актив и почна да чете.
Бях с приятели бяхме се напили и се прибрах за обяд на входа на врата имаше кръв и когато я видях изтрезнях влязох вътре и заварих майка ми да яде баща ми.Бях потресен майка ми се надигна и аз знаех какво ще стане и веднага взех ключовете за колата от перваза излязох от вкъщи и видях страшно много зомбита на улицата запалих колата и отпраших за София мислейки си че ще съм на безопастно място и че всички в софия са живи но уви не бяха всички пак съм доволен че намерих живи.
След като си представи за какво става въпрос Дегра погледна плика си а на него пишеше Четвъртък.
-Хахаха какво ли ми е измислил Погром.Каква ли мисия ми е дал?-Замисли се Дегра и се излегна на леглото си и заспа...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 11:17
мхаха :Д го го го
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мвахахахах, Нокти яко се е изсръсил :Р Кой е забравил сешоара включен?!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Vermic
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 10:34
Глава 4:Минало
Дегра се събуди надигна се от леглото и взе плика отвориго и прочете.
Мисия:Сърч анд дестрой
1Намери Назул
2Убий го!
3Върни се жив!
4Вземи Хамелеона със себеси той ще ти е повече от полезен.
Той излезе от стаята си и се запъти кам стаята на Хамелеона.Когато стигна той почука но никой не отвори почука втори път и тогава се чу как стъпки се приближяват към врата и Хамелеона отвори вратата.
-Ъъ защо ме будиш толкова рано?-Запита сънен Хамелеона.
-Трябваш ми за мисия приятелю.Трябва да намерим един твой познат.-Каза Дегра.
-Кой?-Зачуди се Хамелеона.
-Назул.-Каза сериозно Дегра.
-Супер.Време е да си премерим силите още веднъж с него!-Доволно каза Хамелеона.
Хами влезе вътре и се облече взе шотгъна и тръгнаха заедно с Дегра по коридора.
-Не съм чел описанието ти за началото в смисъл за това когато си се сблъскал за пръв път с зомбита и как стигна до тук?-Запита Дегра.
-Не беше кой знае какво.В деня в който всички искахме да не се бяхме раждали аз бях вкъщи тъкмо обядвах на компа и разглеждах два три сайта тогава чух блъскане по вратата на стаята ми мислех че майка ми носи още ядене и бях ядосан защото не ми се ядеше когато отворих я видях в кръв с изкривено лице и тя се стовари на земята и тръгна да пълзи към мен веднага ми стана ясно и извадих шотгъна от бюрото си и стрелях.След това си дигнах щорите и погледнах на вън навсякаде бягаха хора кой блок гореше кой не.Най-интересното е че не мога да карам кола и тръгнах към автогарата с мисъл че София е спасението влака беше празен но перона беше пълен със зомбита.Когато се качих на влака си казах че никога няма да го подкарам но уви успях подкарах го и той беше точния влак за софия не съм спирал на никоя спирка за да помогна на други оцелели.-Каза Хамелеона.-И така се озовах тук с всички вас.
-Хъх гадно е било.-Каза Дегра.-Аз бях с проятели вървяхме по улиците в София и гледахме едни момичета когато единя мой приятел доближи едната и тя го нападна изядего на мен също ми стана ясно за какво иде реч и се видях с Рико който ми каза че за последно прочел в форума къде да се скрием.
Те вървяха по улиците който бяха празни на едната тераса от ляво се появи човек.
-Какво търсите в земите ми!-Каза Назул бутайки една ръчка на терасата след което от входа на блока се отвориха вратите и започнаха да излизат зомбита.-Добре дошли желаещи да умрете!
-Мамака му!Паднахме в капан.-Извика Дегра почвайки да стреля по зомбитата.
Хамелеона се огледа и намери едно въже направи на бързо ласо и го метна на терасата а Назул небеше там Хами се покатери на терасата а Дегра изби малкото зомбита и нахълта вътре.Изтрелите не спряха да се чуват изтрел след изтрел стреляше Дегра.Хамелеона се качи на терасата и видя че се намира в огромно помещение той видя Наз да се крие зад една колона.
-Време е да си разчистим сметките Наз!-Извика Хамелеона.
След което скочи на страни като откри по голяма гледка за себе си към Наз и стреля улучвайки Наз в лявата ръка наз дигна едно узи и стреля но не улучи.Хамелеона се прехварли на страни видя полюлеия и се хвърли овисвайки на него след което скочи до такава близост до Наз че го ритна.Наз се паникюса и изтърва узито тръгна да бяга държейки ръката си но Хамелеона стреля в краката му като ги разкъса и Наз се простна на пода крещейки от болка.Хами зареди шотгъна си.
-Знаеш ли Наз крайно време ти беше да станеш инвалид.-Каза весело Хамелеона.
-ААААА!Мразяте умри копеле!Умри!АААа!Били!-Извика наз.
Откъм стъпалата се зададе Били той беше с Пениуаис.
-Пени?Това ти ли си!-Учуди се Хами но когато Пени се приближи той видя оня двуметров мутант който беше уж убил спасявайки Ноктурно.
Пени вдигна Наз и разби стената от ляво Хамелеона гледаше потресен той не вярваше че Пени е слуга на Наз който го уби.
-Пени как може да го спасяваш това копелете уби!-Извика Хами.
-Да Хами вече съм мъртъв и за това ще ви убия и по този начин ще си отмъстя!-Каза сериозен Пени.-Аз не съм изгубил мозъка си напротив сега съм по силен от преди сега съм безмъртен!
Хами не вярваше на очите си той се заслуша и разбра че не чува изтрели вече.Паниката се надигна и той обърна като видя Били който гледаше злобно но Били последна Наз и Пени.Хамелеона бягаше надоло по стълбите и видя ужаса който не искаше Дегра се беше седнал до стената като се беше облегнал на нея и имаше голяма рана в стомаха направена от желязна тръба.
-Подяволите Дегра!-Извика Хами и отиде при него опитвайки се да му помогне.
-Не приятелю остави ме обречен съм.-Каза с мъки Дегра като плюеше кръв от устата си.
-Глупости стегни се!В базата ще се погрижят за теб!-Сериозен викаше Хами.
Той вдигна Дегра на свойте рамене и закрачи към базата.Дегра припадна от загубата на кръв.Когато стигнаха базата бяха посрещнати с почести а дегра беше на системи и му даряваха кръв.Но радоста беше кратка беше до момента в който всички не разбраха какво е станало и какво ще стане.
-Ще ни убият един по един.-Каза Хамелеона поглеждайки ПОГРОМ.
-Мамка му!Ако изгубим Дегра сме убречени ако изгубим който и да е пак сме обречени.-Каза Погром.
-Дегра е изпаднал в кома от изгубената кръв.-Каза Хитруша тя беше лекарят на базата.
-Искам нов лидер!-Излизайки от сянката каза Варгот.-Управлението на сегашния лидер ни доведе то това дередже.
-Прекратяваме всички мисий!-Каза Погром.-За сега сме добре но насия приятел иска избори и ще ги получи!Утре е ден Петък денят за гласуване...
Оставям да гласувате за лидер.Който събере повече гласове той ще е лидер.
Nhaz'Ul
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 10:42
-ААААА!Мразяте умри копеле!Умри!АААа!Били!
ЗЛОБА! ЗЛОБА! ПРОКЛЯТИЕ ЗЛОБА!
ЕДИТ: Трябва да се съберем и да го изиграем тва
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества. Руска мъдрост
Били
24 Юли 2005 12:39 Мнения: 647 Местоположение: на тавана
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 12:35
Nhaz'Ul написа:
-ААААА!Мразяте умри копеле!Умри!АААа!Били!
ЗЛОБА! ЗЛОБА! ПРОКЛЯТИЕ ЗЛОБА!
ЕДИТ: Трябва да се съберем и да го изиграем тва
Аре да направил фЮлм
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/ ^Нов адрес
Пънко
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 16:55
SteamOfBlood написа:
Пак гласуване... Хамелеона-3 гласа. Искам аз да съм лидер. *Слага ръка на сърцето*
Хамелеона-3 гласа.
Дегра-1 глас.
Стига толкова гласове за днес утре ще постна главата
Vermic
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 17:04
Глава 5:Гласът на обречените
Всички се събраха в главната зала.Гледката след пет минути беше лоша кой викаше кой се караше и накрая стигнаха до извода.
-Тишина!Добре.-Каза ПОГРОМ.-Крайно време било да се оттегля и от днес наш лидер ще е-Кратко мълчание-Хамелеона!
Имаше много викове "Ура" но имаше и хора който бяха против това Хамелеона да води групата.Хамелеона не очакваше да го изберат но беше доволен той лично искаше да отмъсти на Назул и вече имаше нужната сила.
-Върнете се по местата си и пазете базата добре!-Каза горделив Хами.-Утре ще нападнем предполагам каде е базата на врага ни!
-Утре?-Прошепна Дегра-Много е рано Хами.
-Не ми противоречи!-Каза Хами като вече се усещаше като лидер.
Всички се върнаха по местата си.Хамелеона остана да мъдри утрешната си мисия когато се чуха виковете на Ледената кралица.
-Нападат ни отвсякаде са!-Крещеше тя с пълен глас.
Хамелеона се надигна и грабна шотгъна си Диста влезе носейки със себе си цяла картечница и побягна към главния вход той разпъна картечницата на пода и откри огън по зомбитата който бяха разбили вратата посредата им беше Пени той беше два метра.Хамелеона отиде на входа и видя че положението е плачевно Кралицата побягна а Диста стреляше но сякаш нямаше ефект.
-Мамка му.-Каза тихичко Хамелеона.-Отстъпваме!-Извика той.-Отстъпление през другия фход!
-Слушам!-Извика Диста но в този момент зомбитата се стовариха отгорему и го разкъсваха.
Хами вдигна крака му и го завлачи назад но Диста не мръдваше.Хами пустна Диста на земята знаеки че вече е мъртъв и побягна на зад когато стигна ъгъла се удари с Дегра но без нищо да си кажят те тръгнаха да бягат през задния изход.Бяха малцина оцелели Хамелеона се обърна на зад и видя как Бъди бива изяден от зомбитата а Пени тръгна към тях.
-Отвори вратата!-Извика Хами на Кралицата.
-Опитвам се не става с тези ключове!-Отвърна му тя.
-БЪРЗО!-Изкрещя той с все сила и тя улучи ключа и отвори.
Те побягнаха на вън и се скриха зад един блок Хамелеона огледа оцелелите и разбра че шанса му победи Наз е минимален.
-Сега на къде?-Попита Погром.
-Не знам.Ще отидем в парламента.-Каза Хами.
-Надявам се този път да не се получи бръдата която се получи днес.-Отвърна му Погром.
Малкото оцелели бяха Актив Деник Хамелеона Дегра Кралицата и Погром други можеби имаше но те не бяха с групата.
Влизайки в парламента те разбраха че това е базата на Наз.Навсякаде зомбита който бяха убити но в вътре в парламента беше той те го видяха седнал в една инвалидна количка.
-О имаме си гости.-Каза доволно Наз като си биеше две инджекций в лявата ръка.-Били донеси им обяда!
В помещението нахълта през стената двуметровия Пени отй гледаше злобно и се запъти към Актив.
-Подяволите!-Извика Актив изненадан когато Пени го изблъска и той прелетя от единя край до другия.
Пени погледна Кралицата и й заби един голям шамар тя се удари в стената и се свлече.Той обърна поглед към Деник който гледаше уплашено и държеше РПГ Деник не мислеше дълго насочи РПГ-то и стреля а Пени се разкъса пръсвайки се.Хамелеона дигна шотгъна и каза.
-Време е за разплащане!
-О Хами много добре знаеш че тук сте в моя капан и няма бягане!-Каза Наз доволен.-Били!Ела и ги убий!
Били нахълта в помещението държейки две узита и погледна Деник и стреля.Деник се свлече на земята мъртъв били се обърна към изправящия се Актив и го застреля.Хамелеона не можя да реагира бързно но се обърна и стреля главата на Били изхварча на заде Дегра се запъти към Наз но Наз натисна един бутон и пътят пред Дегра се отвори с пропъсте в която имаше зомбита Дегра полетя на доло но се хвана за ръба усещаше как рацете на мъртвите го дърпат надоло.В този момент една ръка отгоре го хвана и го вдигна това беше Хамелеона.
Наз усети че капана му не е проработил и се запъти с инвалидната си количка да избяга когато усети как го хващат отзаде и го събарят на земята.Наз се обърна и видя Ледената Кралица пред него той я погледна влюбено но тя го срита между краката.Дегра и Хамелеона дойдоха като носочиха всичкия си арсенал срещу Наз.
-Ъм момчета нали знаете че никога не съм искал да ви сторя нещо лошо аз ви обичам.-Каза плахо Наз.
-Не ми говори въобще!-Извика му Хами.-Предател!
Дегра натисна спусака на револвера си и той само цъкна а Наз се изплаши че чак викна.
-Не се плаши.-Каза му Дегра.-Приятелю!
-Какво си тровим нервите?-Запита Кралицата.-Това псе уби Актив уби Деник уби всичките ни приятели и има наглоста да се моли!
В този момент черен силоет навлезе в помещението с гръм и трясък.
-Мен не ме е убил.-Каза Ноктурно.
Погром се надигна от земята и каза.
-И мен!И мен!-Каза доволно той.
Всички обрадиха Наз а той се изпоти от страх.
-Какво правим сега?-Запита Ноктурно.
-СТРЕЛЯМЕ!-Извикаха всички в такт и стреляха...
Очаквайте следващата и можеби последна глава от Проекта!
Били
24 Юли 2005 12:39 Мнения: 647 Местоположение: на тавана
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 17:27
Умрях!
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/ ^Нов адрес
Пънко
Nhaz'Ul
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 18:42
Баси яката смърт!
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества. Руска мъдрост
d4rk.1nside
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2007 23:56
заглавието подклажда в мен огъня на съмнението в едно с самурайското чуство за себеотдайност и привлича темповете на живота в речта ми .. демек наистина се заинтригувах =>
сървайвър : карибски пирати
2
проект : зомби
алианс : катакомби
пасажери : в комби
и т.н.
хляб за душата
кърпа за краката
ЕЙ
___________________________________ остарехме
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 20:25
Хъхъх, бърз развой на събития мързел такъв :Д Айде давай последната част.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения