Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 19:59

Виж сега ще те дисквалифицирам по следните причини!

1. Деник се води главен организатор и е преценил ,че трябва да напомни за това ,че се играят два мача и НИКЪДЕ ама НИКЪДЕ не е казал да играеш веднага и дори самите емотикони го показват това.Как да разбере ,че играеш вторият мач ,като никъде не си го писъл или отбелязъл.Той просто отбелязва нищо друго.
2. За втори път се репчиш без никакво основание на организатор ,който се опитва да държи нещата в ред.
3. Когато човек е изморен,болен,времето е кофти и т.н. какъв е проблема да си изграе мачовете за един ден?Нещо лошо ли има в това да си изпорзваш времето практично.Казваш го така все едно е престъпление и едва ли не хората нямат личен живот и трябва се засегнат!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:02

Унижение....

Next post

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:03

DeaDBoy написа:
Букмейкара написа:
Виж какво е писал Деник и какви емотикони е използвал!Виж как му отговаря Снупи и какъв намек пуска след това.Аз му казах или да се обоснове или ще бъде дисвалифициран !

Пигси виж какво е писал Деник и къде го виждаш този зор!

Видях какво е писал.Имам чувството , че тук няколко души сте се настроили нещо срещу него :shock: Май само гледаш причина да го дисквалифицираш , ама не разбирам защо ... :? Аз разбирам да е напсувал някой или да не играе по правилата , но си каза истината - някои отделят повече време за ФИФА и могат да си изиграят мачовете доста бързо , ама има хора , които учат , работят и са заети... :roll:

Ама какво общо има в случая.Не ме интересува и космонавт да е защо трябва да се ежи по този начин на човек ,който просто си върши задълженията в турнира.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:05

ХОРА ВИЕ СТЕ СЕ ВМАНИАЧИЛИ ВЕ КО КАТО МУ Е КАЗЛ ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ТВА НА СЕКИ ТУР ГО ИМА ОТ КАКТО АЗ СЪМ ТУК ТО ТОВА БЕШЕ СЕКИ ТУРНИР СЕ КАРАХМЕ С ЛАРСОН АМА СЯ НЕ Е ТАКА АКО ГО ДИСКВАЛИФИЦИРАТЕ ГУБИТЕ 1 СЕРИОЗЕН ИГРАЧ А МОЖЕ И ДА НЕ Е САМО 1 !!! ПОНЕ 3-4 ГИ БРОЯ ЕЙ СЯ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТВА АКО ГО НАПРАЙТЕ ЩЕ МЕ РАЗОЧАРОВАТЕ НЕ МИ Е МЯСТОТО НА МЕНЕ В ТОЯ ПРОБЛЕМ АМА МИСЛЯ ЧЕ РЕВАН СЕ ГЛЕДА КАК ДА СИ ИЗКАРА ЯДЪТ ЧЕ Е ОТПАДНАЛ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ ГРУПИ СЛЕДКАТО МИНАЛИЯ ТУР Е БИЛ ШАМПИОН НЯМА ЗН МОЖЕ И АЗ ДА ИЗЯМ БАНАНА АМА ПОНЕ ХОРАТА СА КАЗАЛИ "ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА" АЗ ЗН ЧЕ КОЛКОТО ПЪТИ СЕ МЪЧИХ ДА ВЛЯЗА В КЛАНА ТОЧНО ДВАМА ДУШИ СА БИЛИ ПРОТИВ И АЗ ЗН КОИ СА АМА ЩЕ ЗАМЪЛЧА СЯ ОТИВАМ ДА ЯМ ПОНЕЖА ХРАНАТА ПРАВИ БОРБАТА

е не ми се пише на ново сри бях запраил капс лока :shock:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:07

омг.

Мани главните букви, бре :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:07

marin_007 - myxata 3-3
Еми баси поне 20 пъти излизах сам срещу тоя пуст вратар и как излиза немога и немога да вкарам , поведе ме 1-0 , след което обърнах до 2-1 , после стана 2-2 , и 3-2 за мен в 88 ме изравни , след като мойте не чистят ми се моткат из наказателното :x

marin_007 - myxata 7-0 тука поведох , след което той получи картон , стана 2-0 , после направи дузпа и пак червен :lol: , и така до 75 мин , когато реших да правя голова разлика но ми звъннаха по скайп , и реших да остане така.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:10

Ванчо :lol:

Като пишеш с големи букви показваш колко си "заблуден".Бил съм отпаднал и съм търсел на кой да си го изкарам :lol: .Просто мога да ти напиша 100 реда обяснения ,че не съм такъв човек и т.н ,но се съмнявам да имаш акъл да ме разбереш.В клана не си влязъл понеже и най-добрият играч да си ,като човек (поне от това ,което пишеш и съм видял) НЕ СТРУВАШ.Хората в клана малко или много се познаваме и сме приятели до колкото можем да бъдем в нашият случай.

Просто ходи където искаш никой не те държи на сила.

Едит

Викаш приятел в нужда се познава :? Аз защитавам Деник понеже най-малкото с него сме в добри взаимоотношения и т.н.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:14

Букмейкара написа:
DeaDBoy написа:
Букмейкара написа:
Виж какво е писал Деник и какви емотикони е използвал!Виж как му отговаря Снупи и какъв намек пуска след това.Аз му казах или да се обоснове или ще бъде дисвалифициран !

Пигси виж какво е писал Деник и къде го виждаш този зор!

Видях какво е писал.Имам чувството , че тук няколко души сте се настроили нещо срещу него :shock: Май само гледаш причина да го дисквалифицираш , ама не разбирам защо ... :? Аз разбирам да е напсувал някой или да не играе по правилата , но си каза истината - някои отделят повече време за ФИФА и могат да си изиграят мачовете доста бързо , ама има хора , които учат , работят и са заети... :roll:

Ама какво общо има в случая.Не ме интересува и космонавт да е защо трябва да се ежи по този начин на човек ,който просто си върши задълженията в турнира.

Добре , вие си знаете , аз повече няма да се бъркам , ама така наистина губите добър и сериозен играч :?

Гиро мекицата написа:
вие на 2007 или 2008 играете и кога пак ще има турнир?

На 08.Другият турнир ще започне , когато свърши тоя , предполагам :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:25

Букмейкара написа:
Ванчо :lol:

Като пишеш с големи букви показваш колко си "заблуден".Бил съм отпаднал и съм търсел на кой да си го изкарам :lol: .Просто мога да ти напиша 100 реда обяснения ,че не съм такъв човек и т.н ,но се съмнявам да имаш акъл да ме разбереш.В клана не си влязъл понеже и най-добрият играч да си ,като човек (поне от това ,което пишеш и съм видял) НЕ СТРУВАШ.Хората в клана малко или много се познаваме и сме приятели до колкото можем да бъдем в нашият случай.

Просто ходи където искаш никой не те държи на сила.

Едит

Викаш приятел в нужда се познава :? Аз защитавам Деник понеже най-малкото с него сме в добри взаимоотношения и т.н.

Аз па щи кажа дреме ми на ... че еди си кой не ме харесвал особено когато става въпрос за фифа камоли за хора които са ми антипатични и искам да зн че единствените хора които ме карат да седя тук се броят на пръстите на двете ми ръце и не се запълват ест. чест прави на хора като ларсон свалям му шапка на пича щото аз съм има грешно мнение за него явно мнението ми че си пич и то е грешно :arrow: аз спирам със спама ако имаш нещо да ми кажеш зн ми скайпа :wink: и все пак държа да кажа че ся примерно аз мога да се напрая на такъв какъвто се напрай ти и ся както примерно се подиграваш Ванчо и се хилиш и аз мога да кажа обоснови се или дискв. айде със здраве чакам мойте хора да си играем мачовете :!:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:31

Значи виждаш ли разликата м-у мен и теб?

Снупи са ежи на Деник без причина!!!!!
Аз ти отговарям в такъв подиграватален тон понеже си написал една торба глупости по мой адрес и при това във възможно най-приятният начин съм се изказал.Все едно някой да ти каже ,че майка ти е слон и ти да го приемеш насериозно.

Защо въобще се включваш в спорове ,където нямаш работа и това ,че съм ти противен само ме прави щастлив особено казано от човек като теб!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:31

...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:36

®SnOoPy™ написа:
Ван,Пигси-спрете. Мерси.Не сте ми адвокати и не искам и вас да дисквалифицират,заради мене.

Аре приятен турнир.... Като си организатор,не значи,че твойта дума е над всички ;) .

Като второстепенен организатор ще кажа ,че мога да се намеся ,когато наглото поведение на някой хора е прекалено и то с-у човек ,който подържа този турнир.Никой не е казал ,че ще е дисквалифицираме Ван или особено Пигси.Просто не се прави на ощипано девойче все едно съм некой "тиранин" и т.н.

:wink:

Едит

Ма човек ти толкова ли си прост ,че не може да го разбереш ,че НИКОЙ не ти държи сметка кога и къде ще си играеш мачовете и никъде не е писано нещо против теб.Проблема е ,че се държиш нагло с човек ,който НИЩО против теб не е казал и вкарваш гатанки дето най-малкото дразнят .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:36

това ми е последния ей такъв пост и искам да кажа само на реван баце всеки има различен идеал за човек аз те имах за пекан но на няколко пъти ти ме прееба (може би за добро), но аз не съжалявам ти ако искаш радвай се може да почерпиш сичко може наприш мое и рамазан байрям да празнуваш просто казвам че нямаше смисъл да дискв. Снупи за тая простутия ае аз вече апнах ако не сте разбрали така че само не ми се прайте че вече съм готов за борба :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:41

Абе вие дигнахте Трета световна война тука ве , пост след пост за едно и също нещо.....Направете конферентен разговор у скайп и си продължете дискусията... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:45

...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:50

1 страница писах на стената и Снупи нищо не разбра и да знаеш моето момче аз съм атеист и не вярвам в Господ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:55

Поне покрай тия спорове не се забеляза оня лош резИлтат :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 20:55

myxata 2:1 the master
the master 4:3 myxata

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 21:13

ам ай се спрете бе... живота е хубав, не сте на училище повечето, почивате си, сега ай не се карайте ебаси... я малко се успокойте, аз лично не бих дисквалифицирал никой, но винаги всеки трябва да има едно наум, та ако ще не ъпдейтър ми главен организатор на турнира да е!
хайде успокойте се, фифата все още не съм я инсталирал, най-вероятно утре ще го сторя това и тогава ще разказвам... като цяло голяма боза... всичко нацъкано нафъкано, пък отвътре нищо кой знае ко... па тоя код майка му деба, за един код ще дам аз 55 лв... бе я тия да си опреснят мозъците и да се осъзнаят ама айде :lol:

има няколко екстри, ще ги пробвам тези дни и ще коментирам обезателно!
Приканвам Георги и Марин всъщо да си я закупят и да става меле :twisted:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 21:17

Немога да разбера какво спорите за няква тъпа игра :lol:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: