А здравейте.Искам да направя нещо като творбата на Лийч.От Пайнт Батълс.Комиска къртеше но той не успя да го завърши.Аз искам да направя нещо като неговата творба.За това просто кажете този ли аватар ще ви е ПОСТОЯНЕН .Днеска почвам
Ма лий'ш долу.Как ще си сменям аватара,бе...Ти знае ли как се сменя?
*превод :
Да ме лижеш отдолу. Не възнамерявам да си сменям аватара... Ти знаеш ли изобщо как да го смениш?
...Tукя няма мечка която прегръща като емотиконка да еба,няма ли админи тука бе?!
24 Юли 2005 12:39 Мнения: 647 Местоположение: на тавана
Заглавие: Re: Комикс-Форумово
Публикувано на: 07 Окт 2007 08:51
SteamOfBlood написа:
The Chameleon написа:
SteamOfBlood написа:
•RaZoR• написа:
А здравейте.Искам да направя нещо като творбата на Лийч.От Пайнт Батълс.Комиска къртеше но той не успя да го завърши.Аз искам да направя нещо като неговата творба.За това просто кажете този ли аватар ще ви е ПОСТОЯНЕН .Днеска почвам
Ма лий'ш долу.Как ще си сменям аватара,бе...Ти знае ли как се сменя?
*превод :
Да ме лижеш отдолу. Не възнамерявам да си сменям аватара... Ти знаеш ли изобщо как да го смениш?
...Tукя няма мечка която прегръща като емотиконка да еба,няма ли админи тука бе?!
Онва е на Мечо Пух брат му
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/ ^Нов адрес
Пънко
featbeast
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 09:50
добра идея е това с комикса, дано се получи добре. И да, това е аватара ми и никога не го сменям.
И, да, много е смотан, ако ме разбираш. Надявам се, че не се обиждаш. Ето ти един по-добър от мен:
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
featbeast
Заглавие: Re: Комикс-Форумово
Публикувано на: 07 Окт 2007 10:50
Казим написа:
Кой, по дяволите, те пита за аватара.
•RaZoR• написа:
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения