Някой от вас да е играл преди малко случайно? Щото имаше три-четири българи в сървъра. Станаха много добри игри, евала ако някой от вас е бил вътре. Довечера ше си размажем кофите Към 22.00 ще вляза, ако не играя Крафтец
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Гиро мекицата
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 10:29
за колко човека е сървара?Аз сега пробвах да вляза но пишеше че е пълен.
Някой от вас да е играл преди малко случайно? Щото имаше три-четири българи в сървъра. Станаха много добри игри, евала ако някой от вас е бил вътре. Довечера ше си размажем кофите Към 22.00 ще вляза, ако не играя Крафтец
Ако искаш секи пред ника да си напише ПЦ маниа да се познаваме
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Е, който иска, да напише каквото си пожелае :Р Аз съм NNY, няма да си сменям ника. Сега влизам да поотстрелям малко Строгоси
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Гиро мекицата
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 12:23
как се дореждате в тоя сървар при мене днес всеки път като пробвам да влеза и ми дава че е пълен
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Аз досега не съм се опитвал да се джойна към някой сървър я кажете трябва ли ми някакава версия моята не съм я бутал от инстала на сам.
след като си я записал си качваш версия 1.1която може да намериш в новините тук и да я истеглиш след това влизаш пишеш си ник и цъкаш плей лан и пишеш горепосоченото ИП,но в момента сървъра не бачка но ще се оправи след 3 часа макс
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Гиро мекицата
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 17:51
пробвах тоя следобед да влеза в сървара и пак не работеше
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения