Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: RESPECT!
Публикувано на: 01 Окт 2007 22:25

Казим написа:
†Soul Hunter† написа:
Тука аз написах една много проникновена и чувствена история...

Това, ако пуснат предаването отново, трябва Роро да го изрецитира в ефир. :D

PWND> :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2007 22:27

Roro написа:
Sluchaino popadnah tuk i s iznenada otkrih, che vse oshte ima dosta hora, koito pomnyat onezi hubavi vremena:)
Povyarvaite mi, che togava az letyah ot shtastie!:)))
MYST shte go bude otnovo...nyakoi den....
ZNAM TOVA... USESHTAM GO:))))))

Някой ден???
Това значи че няма да е скоро??? :roll:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2007 22:29

MAsTeR DeViL написа:
Roro написа:
Sluchaino popadnah tuk i s iznenada otkrih, che vse oshte ima dosta hora, koito pomnyat onezi hubavi vremena:)
Povyarvaite mi, che togava az letyah ot shtastie!:)))
MYST shte go bude otnovo...nyakoi den....
ZNAM TOVA... USESHTAM GO:))))))

Някой ден???
Това значи че няма да е скоро??? :roll:

Май ще стане като Duke Nukem тая работа :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 22:34

Само като видя тези теми от преди година http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... light=myst и http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... light=myst
и вече не знам какво да мисля :roll:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 21:56

Наистина това предаване много липсва.Определено в България не може да се види друго такова предаване,и скоро едва ли ще има.Забележете само колко много време мина от последният мист а ние продължаваме да се сещаме за него.Сега ако ви питам какви други предавания се даваха тогава едва ли ще се сетите за някое(изключение само за Гейм Гайд).На мене адски ми липсва миста.Помня само като наближаваше петака и само мисълта че ще гледам мист ми се променяше настроението.Някакси забравях за проблемите си и скучното ежедневие.Надявам се миста наистина да се завърне.Едва ли това ще стане скоро тъй като Роро си има в момента работа на която той много държи.Работа която този път го държи зад кадър а не както всички ние сме свикнали да го виждаме.Аз му вярвам след като казва че мист ще се зажърне някой ден.Жалко е просто една такава супер сполучлива идея каквато е МИСТ в момента да няма приложение в българския олигофренски ефир.В момента сме принудини да гледаме жалки предавания и подправени реалита.Просто ситуацията в бъларския ефир е жалка.Единственото геймърско предавание което имаме е Гей-мъри шоу(оставям това жалко подобие без коментар),а Румънците за разлика от нас вече си имат и Геймърска телевизия.Но кво да се прави остава ни просто да чакаме

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 22:00

Мист беше наистина супер и дано се завърне,но не разбирам mojo-jojo защо наричаш Геймъри шоу жалко подобие,според мен си е доста добро предаването пък и май няма голяма конкуренция

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 08:27

да и кака ти Петя е най-добрата водеща :? :shock: :evil: !
А тия пичове застаряващи /на моята възраст де/, само където не заспиват там в студиото.
Всичките им "новини" са остарели...
Въобще никакъв живец в туй подобие на предаване... може да занимава само дечицата от 1-3 клас. :wink:

Asus A7V600-X, RAMDDR*512Corsair*2;
80GB-Excelstore; Ati 1650DDR3;
NEC-FE700 17' Diamondtron
DVD-RW NEC-ND4550A; PSU-SpireZENO-500W

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 09:14

абе добро е предвид както казах че няма голяма конкуренция...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 09:39

Тя Пепито по гениалност е конкурент на Къци Вапцаров...а предаването си е такова дебилно и лошо организирано от както го има.

"абе добро е предвид както казах че няма голяма конкуренция..."...ъъъ, то и когато имаше конкуренция в лицето на Мист и Гейм Гайд, пак беше такава мизерия.

Просто ме е яд, че се закриват такива качествени неща, като Миста, а просперират (и се радват на популяронст сред геймърските среди) любителските дебилизми от сорта на Геймъри Шоу. :evil:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com