Казим написа:Гипо е баща на целия форум, всички ние трябва да го почитаме и обичаме!
На мен ми е дядо, щото Баторья ме осинови
Казим написа:Гипо е баща на целия форум, всички ние трябва да го почитаме и обичаме!
Money™ написа:The Chameleon написа:Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш![]()
![]()
А иначе - да и аз веднъж пробвахИ изобщо не се намирам за наркоман, след като съм пробвал това-онова по веднъж, дваж
Нито съм пристрастен към нелегален наркотик, нито нищо..
Аз цигара не съм опитвал през живота си, камо ли трева...( а вече кой не пуши трева
)
Малко ми е трудно да повярвам,че никога не си си дръпвал.Поне веднъж.
zip0 написа:Money™ написа:The Chameleon написа:Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш![]()
![]()
А иначе - да и аз веднъж пробвахИ изобщо не се намирам за наркоман, след като съм пробвал това-онова по веднъж, дваж
Аз цигара не съм опитвал през живота си, камо ли трева...( а вече кой не пуши трева
)
На 17 години съм и НИКОГА не съм си дърпал от обикновена никотинова цигара!
Radek написа:zip0 написа:Money™ написа:The Chameleon написа:Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш![]()
![]()
)
НАРГИЛЕ?????
zip0 написа:Radek написа:zip0 написа:Money™ написа:The Chameleon написа:Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш![]()
![]()
)
НАРГИЛЕ?????
Да
gensai написа:Защо при всеки мой пост се някой ще се намери да критикува изреченията ми и да ме изкара се едно съм некой мизерник живеещ в кашон ???
Гипо изобщо не говори като не знаеш кви са ми приятелите и дали можем си праим кефа с друсалки или без тях , правим си кефа като играем карти , като излизаме на кафе , мухабет , дори като дишам в тяхната компания си праа кефа , защо изкарваш така нещата ?!?! Просто като незнаеш за кво става въпрос , пиши в друга тема , и не ми гледай постовете , има достатъчно теми и юзъри на които да говориш така ...
П.П. Аз съм пробвал доста неща , като ми заговорихте се сетих , че веднъж в лулата натъпках кафе (смляно) , смъркал съм степове , а преди 1 седмица горе долу , смърках чили ... лелееее , чувството е все едно ти е счупен носа , но си заслужава опитването , пробвал съм и черен пипер (да пуша) много дере и много се кашля от него , точно 30 мин преди да пусна този пост изсуших папрат , свих и пуших , ефект (има) преспива те , и много се кефя на тва че като издишаш дима е много по - гъст и повече отколкото при цигарите (което ме подсеща , утре ще отида за папрат) Пробвал съм и всякакъв вид чай , но при тях е мн тъпо и нема никъв ефект ...
Не оставайте с грешни впечатления , просто обичам да опитвам нови и нови неща .
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Money™ написа:gensai написа:Защо при всеки мой пост се някой ще се намери да критикува изреченията ми и да ме изкара се едно съм некой мизерник живеещ в кашон ???
Гипо изобщо не говори като не знаеш кви са ми приятелите и дали можем си праим кефа с друсалки или без тях , правим си кефа като играем карти , като излизаме на кафе , мухабет , дори като дишам в тяхната компания си праа кефа , защо изкарваш така нещата ?!?! Просто като незнаеш за кво става въпрос , пиши в друга тема , и не ми гледай постовете , има достатъчно теми и юзъри на които да говориш така ...
П.П. Аз съм пробвал доста неща , като ми заговорихте се сетих , че веднъж в лулата натъпках кафе (смляно) , смъркал съм степове , а преди 1 седмица горе долу , смърках чили ... лелееее , чувството е все едно ти е счупен носа , но си заслужава опитването , пробвал съм и черен пипер (да пуша) много дере и много се кашля от него , точно 30 мин преди да пусна този пост изсуших папрат , свих и пуших , ефект (има) преспива те , и много се кефя на тва че като издишаш дима е много по - гъст и повече отколкото при цигарите (което ме подсеща , утре ще отида за папрат) Пробвал съм и всякакъв вид чай , но при тях е мн тъпо и нема никъв ефект ...
Не оставайте с грешни впечатления , просто обичам да опитвам нови и нови неща .
Ти ,ако продължаваш в същия дух може и лайна да пропушиш някой ден.Не,сериозно-смъркал си чили?!
Нямаш ли нещо по-добро за правене, от това да смъркаш всичко,което видиш?