Изиграх демото на FIFA Manager 08, което е до края на септември. След това играта ви приключва.... та ... след като го изиграх смятам да пусна тук мнението си, след което вече да оставя темата да се изгуби надолу.
Отново е създадена приятната атмосфера, на която сме свикнали от предишните симулатори на футболни мениджъри, произведени от EA. Има доста приятен и улеснен интерфейс. Отново имате сериозна графа за личния ви живот, scout-а е доразвит доста добре, текстовото отразяване на мачовете е на старото ниво, което е много добро. Единственото ново, което не ми хареса е промяната на Training-а. Преди точно това за мен беше предимството на FIFA Manager пред Football Manager, но сега старата тренировка, където много подробно можеше да се контролира върху какво да разботят футболистите е заменена от нова много по-проста схема, наподобяваща тази на конкурентния симулатор. Голям
+ видях в строенето на бази за откриване на млади таланти. Такива бази могат да бъдат постоени в почти всяка държава, като в България дори има 4 възможности (София, Варна, Пловдив и другата не я помня
). Огромно внимание е отделено и на разговорите ви с медиите и с играчите. Като цяло определено се чувствате част от отбора, което за мен е най-важното в един такъв симулатор - да се чувстваш част от виртуалния свят.