Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Шутър с Животни? Как мислите? Публикувано на: 25 Сеп 2007 08:29
Здравейте!
След като завърших последната си игра сега мисля за следващата. Но преди всичко искам да ви кажа, че намерих един енджин за Гейм Мейкър, с който Pure Action CTF би вървяла с около 60-70 кадъра в секунда. Много е добър и позволява много добра графика (като на CS).
Та, мислех си за фърст пърсън шутър, в който се мелят не хора, а животни. Как мислите? Интересно ли ще бъде?
Ако имате някакви идеи за животни или оръжия, казвайте.
Мерси!
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 09:20
Няма да е зле
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 09:43
ъъъ животни? и какво животните ще стрелят с двуцевки и ше се мелят с моторни резачки? По добре с телетъбиси...
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 11:52
Ем няма да е лошо да направиш и така сигорен съм, че ще стане супер само трябва се изчисли всичко точно... слагаш за опоненти макс 10 животни... нещо като.. зайци, таралежи... т.н а за оръжия имам чустовото, че ще изглежда леко "тъпо" животно с двуцепка както каза тоя над моя пост... или някакви такива оръжия... по хубаво някакви по стари.. средновековни или нещо такова... като примерно лък,арбалет, или копия незнам лично мнение
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 12:11
Не знам.Ако го измислиш нещо оригинално може да се получи добре.Като пример някви животни се бият в втората световна война.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 12:34
Звучи добре мисля,че ще се получи.Успех с правенето.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 12:38
С телетъбиси ще се получи яко .. само да не те съдят за авторски правa
Аз ше съм Динки Уинки ^.^
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 12:47
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 12:50
Readonly написа:
Еми те там правят не с животни а с уруди
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 15:39
Vermic написа: Readonly написа: Еми те там правят не с животни а с уруди
И урудите са животни И не я правят ТЕ, а аз. Водят се много дискусии дали наистина ТЕ съществуват, но никой не го е доказал...за сега
Онтопик: Може да стане добре, но как миослиш да позиционраш оръжията на четириногите? Аз предлагам да са на гърбовете или главите им. Със зайците и друг дребен дивеч не знам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 16:17
Реших в играта да играят кучета срещу котки. Нивата ще са от бита: двор, къща, и т.н. но ще има и някои по-нереалистични. Какво ще кажете?
Ето и модел на котка за играта. Правих го АЗ, само гледах от един модел дето е 90 долара:
Ето и модела, от които гледах:
http://www.turbosquid.com/FullPreview/I ... /ID/223226
Добър съм в моделирането, а!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 09:48
Ами загледай се за дизайнерски решения в игри, като S.W.I.N.E. и Warsheep (безплатна иггра по ICQ - овцете са нарисувани адски сладурски (изправени на два крака) и униформите им отиват).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 11:09
Ще стане ефектно, ако вкараш различни по големина животни...примерно котко, пантера, тигър, лъв...опосум, куче, чакал, койот, вълк, мечка...
мисля, че ухилен котаракът щеше да е по-добре
а оръжията...ами асортимента е наистина голям, да започнам от пистолети
може да сложиш, някои колкото за отбиване на номера тоест-макаров, ТТ, глог, поне два револвера...и може да стигнеш до Desert Eagle, Magnum и други мощни пистолети
може да пропуснеш разните му там узита и тнт
хубаво ще е да има един богат асортимен от пушки-помпи, двуцевки, надцевки и други...
задължително трябва да ма M-16 и АК-47
може да добавиш снайперови пушки и картечници
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 11:40
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:18
Till Lindemann написа: Ще стане ефектно, ако вкараш различни по големина животни...примерно котко, пантера, тигър, лъв...опосум, куче, чакал, койот, вълк, мечка...
Може котката като дигне лвл и да стане гепард
като Покемон
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 16:29
Sub-Zero написа: Till Lindemann написа: Ще стане ефектно, ако вкараш различни по големина животни...примерно котко, пантера, тигър, лъв...опосум, куче, чакал, койот, вълк, мечка...
Може котката като дигне лвл и да стане гепард като Покемон
yhuxayhuxauyhxhyu покемон демек с exp бар ще е също хараби ама играта ще е голяма лудница и относно dmitko ще бъде лудница докато направи толкова екстри но като се замисля найстина няма да е лошо да има такиа екстри
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 16:41
Защо се нахвърляш винаги на някакви ултимативно сложни за изпълнение проекти без геймплей но 3D с множество оръжия и разни тъпотии - лично мнение, че Pure Action изглежда добре като игра за Game Maker, но ме отврати след 5-тата минута.Дори Doom I е по играема от твоята игра, на която и липсва всякаква динамика и действие - демек скука.Фенски шуутъри - бол, измисли нещо ново.Защо се опитваш да правиш конкуренция на Valve, като явно все още не можеш (за да направиш един свестен FPS ти трябва доста повече от GameMaker и някакви си 3D модели, иначе едва ли би се задържал повече от 5 минути на харда на който и да било).Да направиш една игра тип Ballance примерно би коствало много по-малко усилия, и би била в пъти по-интересна.Дори Тетрис 2 направи ако искаш, но нека да е както трябва, а не поредната сложна идея и аматьорското и изпълнение.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 17:19
Ако направи това с експириънса ще е готинко, например всеки модел да върви със собствено оръжие. С пищак си, 3 килс и се сменя модела на по-злобен, а пищака на двуцевка. Умираш и губиш малко от експириънса, 2-3 пъти умираш - даунгрейд. Наслагай пауър ъпс, които да са различни, в зависимост кой ги вземе. За гепарда скорост, за мечката армор или повече кръв. Сложи по няколко НПЦ-та на ниво, слаби и тъпички. С тях неможещите играчи ще наваксват левела. Проведи бета тестове с няколко приятела, после дай линк за 1.00 версия и я подобрявай поне до 5.00 финал. Сериозна работа, за това говора.
btw можеш да говориш с пича, дето правеше игричка по Ю Ги О сериите, има умения. Той май ползваше различен енджин и мисля че все още не се е отказал да реализира идеята си, но пък съвет със сигурност ще ти даде. Късмет.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 20:24
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|