Хах, аз съм почти като теб. 182 см съм, 75 кг. Body Fat Index-a ми е 9.1%. Тренирам от година и половина, а от тази година почвам и плуване ;ЬSirius написа:182.4 см, 77, 700 кг. Днес, както винаги при посещение във фитнеса, се мерих.
А за да съм още по-1337, пишете си и Body Fat Index. трябва да е в проценти и трябва да е около 10% :Р Аз тея дни ще ходя да се тествам.
Колко тежите?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Плуване и фитнес не е добра комбинацияAudiofly написа:Хах, аз съм почти като теб. 182 см съм, 75 кг. Body Fat Index-a ми е 9.1%. Тренирам от година и половина, а от тази година почвам и плуване ;ЬSirius написа:182.4 см, 77, 700 кг. Днес, както винаги при посещение във фитнеса, се мерих.
А за да съм още по-1337, пишете си и Body Fat Index. трябва да е в проценти и трябва да е около 10% :Р Аз тея дни ще ходя да се тествам.
Защо? 2 пъти седмично плуване не вярвам да ми вреди на фитнеса. Преумората ли имаш предвид?Jorix написа:Плуване и фитнес не е добра комбинацияAudiofly написа:Хах, аз съм почти като теб. 182 см съм, 75 кг. Body Fat Index-a ми е 9.1%. Тренирам от година и половина, а от тази година почвам и плуване ;ЬSirius написа:182.4 см, 77, 700 кг. Днес, както винаги при посещение във фитнеса, се мерих.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
CyberManiak
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
-
Damage san
-
sergeantrh0
Еми четох в bb-team.org че от басеина (разликата м/у температурата на водата и на възхуда),ти се одебелява кожата.Което от своя страна пречи на релефаAudiofly написа:Защо? 2 пъти седмично плуване не вярвам да ми вреди на фитнеса. Преумората ли имаш предвид?Jorix написа:Плуване и фитнес не е добра комбинацияAudiofly написа: Хах, аз съм почти като теб. 182 см съм, 75 кг. Body Fat Index-a ми е 9.1%. Тренирам от година и половина, а от тази година почвам и плуване ;Ь
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Боже господи ... и вас наистина ви притеснява, че ще имате 'дебела' кожа.. T_TJorix написа:Еми четох в bb-team.org че от басеина (разликата м/у температурата на водата и на възхуда),ти се одебелява кожата.Което от своя страна пречи на релефаAudiofly написа:Защо? 2 пъти седмично плуване не вярвам да ми вреди на фитнеса. Преумората ли имаш предвид?Jorix написа:Плуване и фитнес не е добра комбинация
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- SweetDream
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
- martinkfreеman
Те тогава трашерите требе са най-'илавите 'ора, понеже им е дебела кожатаJorix написа:Еми четох в bb-team.org че от басеина (разликата м/у температурата на водата и на възхуда),ти се одебелява кожата.Което от своя страна пречи на релефаAudiofly написа:Защо? 2 пъти седмично плуване не вярвам да ми вреди на фитнеса. Преумората ли имаш предвид?Jorix написа:Плуване и фитнес не е добра комбинация