Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Как да създадем GM итеми в WoW
Публикувано на: 24 Сеп 2007 21:01

Наскоро играя в един GM server. По принцип знам командите, но наскоро се появи желанието да модифицирам itemi и да ги направя GMски. Знам че това е възможно и горе долу знам как да се направи, но не знам точните команди.Ако някои би ми ги разяснил, както и точния процес на модифицирането на определен предмет ще съм мн. благодарен.
За тези които желаят да играят в споменатия по горе Gmски сървър, не мога да им помогна. Сървъра е Private, което ще рече че акоунтите се правят от админа и няма друг начин за регистрация. Също и че сървъра е достъпен само до близки и познати на админа.
Все пак мога да предложа този сървър http://wowstatus.net/detail.php?server=405851 .
Благодаря предварително.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 21:41

прочети readme файла на емулатора

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 21:44

http://wow-v.com/weaponcreator.php
Ако искаш да смeниш да кажем на "направа на брони" и други олигофрении горе в дясно има drop down меню TOOLS.

Личен съвет, след като направиш дадения предмет разгледай кода на sql-a и гледай горе-долу да го разбереш, нещата са много по-лесни като си ги пишеш сам.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 22:32

Благодаря много. Но всъшност изобщо не се падам прогрмист. И нищо не разбирам от езици. Но скоро смятам да започна объчението си като такъв но както и да е... Благодаря се пак

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 22:38

Ми погледнах сайта ама има един проблем. Нямам емулатора- сървъра не е мой. Разправят ми че може да стане и без емулатор с некви команди там ма нямам представа как става това. Пак питам ако някои знае ще сум мн благодарен ако ми каже.

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 23:38

Да не отварям нова тема, реших да пиша тук...Та отново ще искам сървар...Искам един хубав сървар който да е с нормален експирианс( а не да убия 1 крийп и да кача 1-2-3 лвл-а), да е на версия 2.1.3, и да има много хора онлайн...Под много имам предвид поне 400-500 ако са и повече цена нямате...Айде помагайте, че пак ми се доигра УоУ :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com