В техникумите,ако искаш да завършиш със специалност,нещо като полувисше се счита трябва да караш и 13 клас.O6im написа:13 клас
Кой клас си?
- † iMMortality †
-
Hippie Админа
Десети разбира се. Ако смятате че сте избрали най-лошото учебно заведение, о, грешите. Аз уча за ГОТВАЧ'
Не че има лошо - всеки вторник готвя разни неща. Между другото избрах точно това училище вместо математическа, защото от начално уча там, познавам всички, приятел съм с всички, учителките са добри и образованието е на страхотно ниво. Ако бях в математическа щях да изляза от там с успех 4-5, а от тук поне знам че със заслужен труд ще изкарам 6 в дипломата. Къде къде по-добре ще мога да вляза в университет 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Учим за влизане, не за знаниеHippie Doctor написа:Десети разбира се. Ако смятате че сте избрали най-лошото учебно заведение, о, грешите. Аз уча за ГОТВАЧ'Не че има лошо - всеки вторник готвя разни неща. Между другото избрах точно това училище вместо математическа, защото от начално уча там, познавам всички, приятел съм с всички, учителките са добри и образованието е на страхотно ниво. Ако бях в математическа щях да изляза от там с успех 4-5, а от тук поне знам че със заслужен труд ще изкарам 6 в дипломата. Къде къде по-добре ще мога да вляза в университет
В тая връзка - к'во му е лошото да учиш за готвач? Излизаш от средното образование с една професия, дека можеш спокойно да практикуваш. А дори и никъде да не те вземат - пак ще можеш на себе си да си готвиш
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
Тези,които искат медицина ще ги посъветвам да поразмислят,защото ще се обречете на умопомрачително учене,докато всички други са навън
,а ако си мислите,че аз съм тъп и нямам цели,грешка..по всяка вероятност ще уча в Германия архитектура или в краен случай тук в УАСГ.Просто съм твърде запознат с нашия медицински университет 
† Harbinger of Death †
- <GLaDiaToR>

|
|
|