Български сървър за Quake 3 Team Arena [Тази вечер - 21:30]

Игри за PC
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Аре влизайте в сървъра бе ;)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Дайте линк за първия пач, ма не от смешния хедоф :D ОТ 3 дена го тегля и съм на феноменалните 43%
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Вероятно днес може да вляза и аз :wink:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

High_voltage написа:Тая вечер ще има ли пуцане? Ако да, аз ще съм ин. :)
Само кажете командата за показване на оръжието.

Настройва се от опциите на самата игра.
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Ем аз съм на линия веднага щом инстална сичко.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Днеска влязах по едно време... сам са разхождах из картата :lol: :lol: :lol: направих няколко обиколки на картата ... стана тъпо сам и излязах :wink:
Пука ми, че ми дреме
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

99%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Вързах се! Казвайте вече га ке играме, също да питам - влязох и си бях сам, потичх малко и ми даде че съм си дръпнал кабела :D (а преди това на зареждането ми викаше мис-тайпд цд кий?) После като пробвх да вляза пак заби на зареждането :) Ще има ли проблем като има някой на сървъра?
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Rensing написа:Вързах се! Казвайте вече га ке играме, също да питам - влязох и си бях сам, потичх малко и ми даде че съм си дръпнал кабела :D (а преди това на зареждането ми викаше мис-тайпд цд кий?) После като пробвх да вляза пак заби на зареждането :) Ще има ли проблем като има някой на сървъра?

На мен в началото като влязах в играта ми иска CD-Key... а тоя дето е дал автора на темата е нещо грешен... на мен не ми го дава.. пробвах и без чертите ам пак неще :roll: Иначе ето някой друг key дето бачка

tlawjdp3cgr2bs7h

hjawdlwcppsbjdgt

cg2wsd7blhj3tpra

a7lwwd7srrl7gtwp

grt7c77dsr2ca2gh

sg7r7sabwh7pgb2d
Пука ми, че ми дреме
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Да питам... към колко влизате или нещо такова.. все като вляза и няма никой в сървъра :shock: някъв час нещо има ли ?! :roll:
Пука ми, че ми дреме
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме :wink: (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка :? накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем... :roll:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

DeViL написа:Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме :wink: (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка :? накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем... :roll:

и аз имам такъв проблем + че постоянно ми пише Out of Ammo.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

God of Gods написа:
DeViL написа:Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме :wink: (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка :? накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем... :roll:

и аз имам такъв проблем + че постоянно ми пише Out of Ammo.

Е на мен ми го изписва като ми свърши ammo май ... и аз незнам кога но ми се е показвало и като се покаже се маха за 2-3 сек :shock:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Неприятно ;) При мен го няма тоя проблем. А аз като си изгледам анимето ще вляза да ви поотстрелям :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Интересно :idea: Първия път влязох за малко и ми заби играта, сега дава Awating connection...368...(отидох до кенефа :lol: )
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

тряя към 20:00 пак да се саберем като миналия път :wink: и честно казано за оня проблем дето изписва Out of ammo или какво беше ... повярвай ми като тръгнеш да играеш няма да го забелязваш изобщо няма му обръщаш внимание особено като срещнеш някой... почват стрелби,скачания ляво дясно :lol: :lol:
Пука ми, че ми дреме
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

High_voltage написа:Петък е. Ако не играем днес, то кога? :)
Съгласни да се съберем в 20:00 ?

Аз ще вляза :)

EDIT : Както е тръгнало май няма да влизам... нещо неще да ме вкара в сървъра... нали пиша connect - saintjimmy.net и започва да ме конектва и ми после ми казва, че нямам някакъв файл в папка map явно тоя мап който е пуснат сега явно го нямам... :roll:
Пука ми, че ми дреме
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

High_voltage написа:Нагласи си Automatic Downlaoding = ON от опциите, а Connection type го нагласи на ADSL или квото там беше най-бързото.

Не става... направих го но пак не става :( ем значи ще влизам когато играете на карти който ги имам :roll:
Пука ми, че ми дреме
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Вързах се 8) Само казвайте кога (всъщност аз ще мога обикновено в учебните дни след 11...)
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Тази вечер в 21:30 можете да налазвате. Scream on!
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Публикувай отговор