Вързах се! Казвайте вече га ке играме, също да питам - влязох и си бях сам, потичх малко и ми даде че съм си дръпнал кабела (а преди това на зареждането ми викаше мис-тайпд цд кий?) После като пробвх да вляза пак заби на зареждането Ще има ли проблем като има някой на сървъра?
Rensing написа:Вързах се! Казвайте вече га ке играме, също да питам - влязох и си бях сам, потичх малко и ми даде че съм си дръпнал кабела (а преди това на зареждането ми викаше мис-тайпд цд кий?) После като пробвх да вляза пак заби на зареждането Ще има ли проблем като има някой на сървъра?
На мен в началото като влязах в играта ми иска CD-Key... а тоя дето е дал автора на темата е нещо грешен... на мен не ми го дава.. пробвах и без чертите ам пак неще Иначе ето някой друг key дето бачка
Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем...
DeViL написа:Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем...
и аз имам такъв проблем + че постоянно ми пише Out of Ammo.
DeViL написа:Е засякохме се с High_voltage и малко се гърмяхме (повече те мен) с още един DangeR или как беше... само дето имам странен проблем с Options... не мога да си сменям оръжията... видях ги контролите и уш са нагласени да ги сменя с - 1,2,3...9 но не става по тоя начин... пробвах да си го наглася next weapon да ми е със скрола като го мръдна напред но и това не бачка накрая ще взема Quake 3 от някой друго място да видя дали ще имам пак такъв проблем...
и аз имам такъв проблем + че постоянно ми пише Out of Ammo.
Е на мен ми го изписва като ми свърши ammo май ... и аз незнам кога но ми се е показвало и като се покаже се маха за 2-3 сек
тряя към 20:00 пак да се саберем като миналия път и честно казано за оня проблем дето изписва Out of ammo или какво беше ... повярвай ми като тръгнеш да играеш няма да го забелязваш изобщо няма му обръщаш внимание особено като срещнеш някой... почват стрелби,скачания ляво дясно
High_voltage написа:Петък е. Ако не играем днес, то кога? Съгласни да се съберем в 20:00 ?
Аз ще вляза
EDIT : Както е тръгнало май няма да влизам... нещо неще да ме вкара в сървъра... нали пиша connect - saintjimmy.net и започва да ме конектва и ми после ми казва, че нямам някакъв файл в папка map явно тоя мап който е пуснат сега явно го нямам...