Автор |
Съобщение |
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 14:23
slim_k написа: Може ли аз да се включа в правенето на саундтрака ?
Да може. Всеки може да се включи и няма нужда да пита. Просто линк към песента, лафа или каквото е там и кратко обяснение. Да видим Деник, Погром и Варгготх дали ще пуснат нещо
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 15:00
Leach написа: slim_k написа: Може ли аз да се включа в правенето на саундтрака ? Да може. Всеки може да се включи и няма нужда да пита. Просто линк към песента, лафа или каквото е там и кратко обяснение. Да видим Деник, Погром и Варгготх дали ще пуснат нещо
Ами добре ... ще направя нещо подходящо и ще го пусна тук ...
ПС - Ако мога да имам свой герой, ще ми е много приятно, но гледам че и сега не ти е лесно. Ако остане малко време, измисли ми нещо ( стига да съм ти направил някакво впечатление тук )
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 15:07
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 17:12
ПОГРОМ написа:
Идеално! От тези ще има в саундтрака. Репликата на Дюк също е добра. Който иска да дава още песни и да направи някоя реплика.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 17:28
|
|
|
|
|
ДъвкА
|
|
|
|
Заглавие: как са импортват Публикувано на: 22 Сеп 2007 18:00
Как Се импортват звуци и видеота в фпс криейтъра. Че като направя sound zone или video zone не бачкат
___________________________________ АЙ СОУ ТОУТЪЛИ РОК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 18:25
Nocturno написа:
Ахахах, КРАДЕЦ !
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 21:49
slim_k написа: http://experement.org/datas/users/865-mosin%20nagant%20-%203am.mp3
Това е от мен, мисля да направя още 1, ако си доволен от това ...
Много добро!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 01:27
Това го подготвих като по звучно за атмосфера на гейминг ... Мога да се включа и с типичен хип-хоп, ако Лийч няма нищо против.
|
|
|
|
|
ДъвкА
|
|
|
|
Заглавие: ЩЕ ВКЛЮЧИШ ЛИ Публикувано на: 23 Сеп 2007 08:00
ЩЕ ВКЛЮЧИШ ЛИ ЛУУТ
___________________________________ АЙ СОУ ТОУТЪЛИ РОК
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 12:26
@Slim_k много е добро. Ако имаш възможност можеш да пуснеш още някое подобно. Хип-хоп се съмнявам, че ще се вписва в атмосферата, но не пречи да пуснеш нещо.
@ПОГРОМ всичките песни са много добри, особено последната, ако имаш желание давай още.
@Nocturno просто...няма какво да кажа освен, че играта няма да мине без тази реплика.
Ако някой иска да пуска песни да пуска, ако на някой му се занимава с реплики също.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 12:27
Включи ме и мене плс
П.П. Ако ме направиш като бекъм да изглеждъм , направо ...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 16:45
Ами няма проблем ... Ще се опитам още някое подобно на предишното. Исках да вкарам едно доста подземно рап ремиксче, но ще се откажа от идеята в името на тежката атмосфера в играта хаха
Ако може, ще помоля хората да ми оставят мнения и за предишното парче.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 16:57
slim_k написа: Ами няма проблем ... Ще се опитам още някое подобно на предишното. Исках да вкарам едно доста подземно рап ремиксче, но ще се откажа от идеята в името на тежката атмосфера в играта хаха Ако може, ще помоля хората да ми оставят мнения и за предишното парче.
Няма проблеми да вкараш и рап, може да стане сполучливо. Ако някой може да направи някой друг ефект: Приглушен крясък, глас шепнещ "Ела! Ела към светлината." и т.н. ще съм много благодарен. И по-динамичната музика ще върши работа, защото има и престрелки. Играта е някакъв примес от екшън, олигофрения и опит за хорър. Има ги тесните мрачните коридори и тесните улички, има ги рзходките из собственото ви съзнание...бавно разпадащите се стени на висяща в нищото стая. Целувката с мъртвото момиче, искрящата светлина, виковете на умиращите форумци.
Както виждате за всякаква музика и звуци има място. Надявам се ПОГРОМ да пусне още нещо, а и Nightwisher искаше да помогне. Трябват реплики, различни звукови ефекти и т.н.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:34
Ама като направите бета версия,я качете някъде да я сваля и да давам отзиви за бъгове,че да ги оправите,щото е доста важно да няма много бъгове играта и особено да не са фатални тия бъгове.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:41
Lord of the dreams написа: Ама като направите бета версия,я качете някъде да я сваля и да давам отзиви за бъгове,че да ги оправите,щото е доста важно да няма много бъгове играта и особено да не са фатални тия бъгове.
Точно пък ти ще си отговорен за намирането на бъговете.... И си оправи писаниците...
Лийч,ако се вкара нещо прогресив ще бъде добре.
Или малко electro...
Ама както кажеш
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:42
Lord of the dreams написа: Ама като направите бета версия,я качете някъде да я сваля и да давам отзиви за бъгове,че да ги оправите,щото е доста важно да няма много бъгове играта и особено да не са фатални тия бъгове.
Бета няма да има. Аз съм единственя програмист и бета тестер Клкото до музиката, която е дело на хора от форума се съмнявам да е бъгава Пък ако има бъгове ще пишете, а аз ще бълвам пачове. Айде трябват още реплики и ефекти!
П.П. Orange.Label попита дали ще го включа. Искаш да сложа търкалящ се портокал в FPS...е как ще мине без това! Естествено, че ще те има
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:47
Ауу.. Трябва да включим някой трак на Зиро Блейд, да ни реже мозъците!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|