Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 19:24
Какво става със следващият разказ , кат глеам 2 дена не си пускал вече
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 20:49
Баси колко много съм опуснал...
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 16:40
Ако Наз"ул смята да прави нова серия, искам и аз роля
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 17:03
Ще прави, Миле, ще прави. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 19:53
Nhaz'Ul написа: Nightwisher написа: bobakin написа: Nhaz'Ul написа: ХЕЛ ЙЕАХ ТАКА. НАЧИ. Правя списък с желаещите за роля: 1. bobakin 2. Stormy Sky 3. Karaliyski (как ти е предишният ник О.о.О) 4. Morphine 5. Jamaican Herbman Ъм, уейтинг фор а мюз... Ю ар дъ бест дууд!!! Сложи и мен, моля. Сложен си вече, нали получи предупреждение.
Епа дай и аз да получа предопреждение нейсе ме сложите Не забравяйте че при последната форумна война бях главен командващ на армията на оу великият Лорд Сорейчо
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 19:54
"...и Рико си мереше гребена с един петел..."
М'чета, аз малко трябваше да уча по биология (профил ми е все пак) тия дни иа зт'ва нищо не снасям...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 17:26
Rico написа: Nhaz'Ul написа: Nightwisher написа: bobakin написа: Nhaz'Ul написа: ХЕЛ ЙЕАХ ТАКА. НАЧИ. Правя списък с желаещите за роля: 1. bobakin 2. Stormy Sky 3. Karaliyski (как ти е предишният ник О.о.О) 4. Morphine 5. Jamaican Herbman Ъм, уейтинг фор а мюз... Ю ар дъ бест дууд!!! Сложи и мен, моля. Сложен си вече, нали получи предупреждение. Епа дай и аз да получа предопреждение нейсе ме сложите Не забравяйте че при последната форумна война бях главен командващ на армията на оу великият Лорд Сорейчо
Демончо го уби
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 17:51
Rico написа: Nhaz'Ul написа: Nightwisher написа: bobakin написа: Nhaz'Ul написа: ХЕЛ ЙЕАХ ТАКА. НАЧИ. Правя списък с желаещите за роля: 1. bobakin 2. Stormy Sky 3. Karaliyski (как ти е предишният ник О.о.О) 4. Morphine 5. Jamaican Herbman Ъм, уейтинг фор а мюз... Ю ар дъ бест дууд!!! Сложи и мен, моля. Сложен си вече, нали получи предупреждение. Епа дай и аз да получа предопреждение нейсе ме сложите Не забравяйте че при последната форумна война бях главен командващ на армията на оу великият Лорд Сорейчо
Верно бе, даже и ЛС ми прати
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:33
Форумово и Emo kids
Форумово и Emo kids
Птичките пееха, поне пееха докато Пенивайс не се опита да ги направи на мусака. Казах опита, щото в този момент се появи Реконект и му каза, че е педерас. Тогава злия клоун нападна беззащитния флудър и си спечели нова условна присъда, а Реконект три дни в болницата…
Изминаха три дни от тази случка и Реконекта се разкарваше по площад Общо форумово жив ии здрав и срещна Никсън и Болайк, които чакаха за редаси на граската чешма поддържа на от Поливача.
-Ко прайш уа реконекте?-попита Нъксана, коато все известния флудър дойде при тях
-Шъ…стана кмет и ще убия Пенивайс…отново
-Няма лошо, но как ще стане-зачуди се Ботлайк-Това е трудна работа
-В моята кампания ще залегна върху борбата срещу Еоквеете
-Супер. А какво е емо-казаха двамата в един глас
-Не знам, но аз ги прочистя от лицето на Форумово заедно с Пенивас-Реконектзапочна да се хили злобно, което принуди Админа да му лепне едно предупреждение
През това време от близкия град Тийн проблемово, съюза на субкултурите заседаваше по изключително важен въпрос. В огромната зала на в центъра на тийн проблемово се бяха събрали представители на четирите големи съсловия:метъли, фиешъните, трю хаусърите и новата раса емовете
-Та днес трябва да решим дали официално да обявим емовете за равноправна раса-започна метълиста, който явно бе братовчед на Варг Викернес-Аз съм твърдо против. Щото са шибани педали…
-Ние сме бисексуални-изпищя емото
-Както и да е –продължи метълът-тия…индивиди са…както и да е. Та искам да кажа, че ако ги признаем, ще е се появят много….от онова дето го каза ония с бритона
-Аз съм-зави гордо представителката на фиешъните-имат много готини прически и аз ще си направя такаа. Много е луда
-Тупци, тупци-избоботи хаусаджията-колкото сме повече толкова по-добре, само да не е некой комерсиален боклук
-Хей тъпак-изпищя фиешънката-кой наричаш комерсиален ти ве
-Lucky you?
-Lucky you е върха. Не и знам текста и изпълнителите, но е върха
-Еми да ви еба в педали-изрева метъла-искам де искам тия ги зиами
-Много ви обичам-запищя емото и тръгна да прегръща заседаващите, включително и заспалия модератор, който служеше като председател на събранието
Емото изхвърча от залата с викове:
-Ний сми официални! Емокор рулз
-Олей!-крещеше тълпата събрал се да наблюдава събранието на една голяма видео стена
-Сега, братя и сестри-започна реч главноото емо- трябва да пратим наш емисар до град Форумово. Тези мили хора трябва ознаят за нашето съществуване и да живеят с нас в мир за векове. Желаещи?
В този момент тълпата се одръпна с една крачка назад, оставаща пред себеси три-четири трупа няколко бръснарски ножчета и голяма локва кръв. Главното емо ги погледна лошо, толкова, че всеки момент ще ще да се разплаче. Тълпата започна да намалява, а труповете да се увеличават, когато един младеж прекачи напред
-Шефе аз отивам-момчето беше с тениска “Emo and proud of it”-Мисля, че мога да си допадна с тях
-Ок, Фирзен щом искаш. Върви
Тълпата изрева радостно, което бе последвано от още едно-две самоубийства.
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:39
W T F
: D
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 08:39
Не разбирам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 09:39
Цитат: Тълпата изрева радостно, което бе последвано от още едно-две самоубийства.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 10:23
пффф
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:04
Яко, яко, колега
Скоро наистина очаквайте ТЕХ ЕПИК БАТТЛЕ ФОР ТЕХ ДЕСТИНЪ ОФ ФОРУМОВО.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:30
Форумово и Emo Kids част 2
(превод на фешънски:ФоРуМоВо 1 Ем0о К1дЦ) нямаше добровлци да преведат целия текст на фешънски
Бяха изминали месеци от този величествен ден за емовете ден, но сега пак беше повод за празник. Празник за Форумово. Площад общо Форумово бе залято от множество дошло да види резултатите за местните избори. Неочаквано, Снетри се появи на терасата на двореца с лист в ръка:
Уважаеми граждани на Форумово, горд съм да обявя изборните резултати. Тази година имахме цели двама претендента. Помните преди три години Муки се кандидатира, но беше баннат. Тази година това стори Реконекта-тълпата започна да крещи радостно и да скандира „Анти ЕМО”-за жалост Админа и Стелт са на почивка, а Сандро играе тетрис и тоя индивид остана в състезанието. Победителят е…Админа
-УРА!-закрещя множеството
-Тоя е педераст-започна да се дере Реконект-превземете властта. Война!
Една група от форумни флудари се втурна към двореца разблъскваща другте жители на огромния град. Сентри се разтрои и побягна в различни посоки. Реконкта и Нискън влязоха в тронната зала и започнаха да пият компот от праскова наслаждавайки се как човек с табелка „СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА” избива гвардейците на Админа, а Багериста бой гони множеството с багера си, причинявайки масови безредици.
-Аз владея Форумово- крещеше Реконект, докато тичаше по коридорите на величествения админски дворец-Всички сте педерасти и сте мои! Никсъне ела да еба
-Слушам шефе-каза Никсън се появи от една стая само по прашки
-О Никъснье
-Чукай ма-каза господаря на мечтите като се удряше по задника
Диста ръководеше овладяването на властта в Форумово, докато Реконкт овладяваше централния град. Този гражданин на Форумово, бе силно повлиян от предизборната кампания на „новия кмет” и навечерието започна изтрепването на „емоционално осъкатената сган” както сам наричаше емотата. В момента Дистърбед изкачваше централното стълбеще в Админския дворец, което бе осатанало здраво след вчеращния преврат, след това започна издирването на великия Лидер на революцията-Реконект. Диста бе облечен в черна мантия, черно наметало, което величествено се влачеше по земята на кръста му място бе намерил невероятно красива кама инкрустирна с диаманти.
-ШЕФЕ-крещеще Дисаста, докато крачеше по безкрайните коридори-ШЕФЕ
-Тук-чу се величествения глас на Реконкет
-Къде…-след секунди Диста бе влязъл в стая, натъквайки се Реконекта ,който налагаше Нъксън с целина по задника- О простете ми
-Няма проблем. Ако искаш се включи и ти
-Не…благодаря. Щом няма пиене, не ща. Моите агенти откриха скривалището на емовете
-Идеално. Пратете им Кире!
Фирзен бе прекарал месеци в Форумово. С помощта на местния младеж Ледник, бяха отворили литературен клуб където обсъждаха важни за Форумово, литературата и други проблеми. Всеки ден членовете се увеличаваха, някой дори се емосваха, което не бе в толкова голяма вреда. Тогава на врата на клуба се появи Алми, облечен в скъп бял костюм и с преческа на женен циганин брат му.
-Здравейте деца-каза ламинирания трол, като направи 24 каратова усмивка-аз съм дошъл да ви спася от Реконкт
-От кой?-каза зачудено Били, който се мъчеше да рисува
-От ония лош чичко Реконкет
-Кво искаш уа синье-намеси се Батор мармотья, който завиваше шоколад в станиол
-Реконкта иска да избие всички емове
-Ни не сми иемота
-Но той е-прекъсна го Алминатор а и посочи Фирзен
-Мъ той е пич и ни съ гримиръ, нальи?
-Ъхъ-допълни Били
-И ни съ диприсиръ?
-Ахъ
Този прозаичен разговор бе прекъснат от строшаване на джамове и нахълтването на Кире Гръчата с викове „Да ви ибъ в чифутите”. Драгомаския герой изкра един голям пищов и застреля Алми, а членовете на литературния клуб побягнаха в всички поски. В същото време Диста бе започнал масово изнасиване и обръсване на емове познато на историята като „Нощта на свети Въртолумей”. Били, Назул и Фирзен се скриха в опустялата квартира на ПСМП готвейки се за битка.
-Ся излизаме и ги избиваме като Рикид-предложи Назул
-Аз не се бия-каза Фирзен и хвърли подадения му от Били Калашников
-Ъ…Назуле…имаме проблем-Билиу се намеси в разговора, видимо раз
Тревожен- Диста идва с около сто носещи факли съфорумници, а ние сме двама партизани и един пе…емо
-Нье се тревожи синья-Баторя влезе през прозореца в Картечница в ръце- ей ся им ибах майкътъ
Мармотът излезе пред къщата и започна безразборна стрелба срещу идващото множеството.
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:41
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 13:26
Не го поущрявай тоя, твоят разказ си е твой тва са пеерастии и не са в духа на разказа ...
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 14:36
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:05
Karaliyski написа: Не го поущрявай тоя, твоят разказ си е твой тва са пеерастии и не са в духа на разказа ...
Чакай бе човеко, ние с него сме авторски колектив, недей така...
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|