Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 22:52
Абе кои класове се класифицират като knights,освен танковете?
п.п. красавец http://lineage2.stratics.com/content/fe ... al%202.jpg
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 00:10
А по едно време нали имаше едни зелени брони, какво стана с тях?!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 12:16
Тоя армор е новия S grade, който ще е достъпен само за 80+ герои.
Sagara-Kun какво имаш предвид под knights? Говориш за титлата knight, която седи до името на клана и алито ли? Ако е за това - не, според левъла на клана(6лвл) статута на клан мембърите става по-висок. На 6лвл всички освен клан лидера и ноблесите са knight. На 7лвл всички са wise man(както всъщност е титлата на клан лидера на 5лвл клан). На 8лвл титлите на членовете вече са baron. Де факто не зависи от класа ти.
Rensing - цвета на броните зависи до голяма степен от расата. Примерно светъл елф с doom light set - сета е зелен. Хюмън с този сет - син.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 12:32
Гипо написа: Тоя армор е новия S grade, който ще е достъпен само за 80+ герои. Типично в стил NCSoft, правят всичко хубаво в играта да е след години умопомрачаващо циклене...циклене за S grade, сиклене за noblesse, циклене subclass, циклене после за hero, сега циклене за тоя армор...Вие си го играйте т'ва, пожелавам ви да го имате тоя армор някой ден Иначе разбрах, че РД яко го поемат анално, а?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 14:12
Те просто изгубиха по-голямата част от Hero'тата си. Сега масово продават акаунтите си и ще се местят на Teon или Franz .
Аз лично ще поразцъквам Л2 докато излезе Warhammer Online. Евентуално щях да обърна внимание и на Tabula Rasa, но след като е на NC Soft, ще я подмина
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 14:41
NCSoft не са толкова лоши...по скоро Lineage II Team-a им не струва.За сравнение - Guild Wars, която е доста добра игра(ама май NCSoft са само разпространителите, а ArenaNet са я направили).
А иначе аз твърдо съм се насочил към Tabula-та, писна ми от елфи, магьосници, орки и т.н Пък и изглежда добре...бе ще видим Ако не ми хареса, винаги мога да се преместя на Warhammer-a, който не изглежда по-зле.
П.П Май няма да подновявам форума на elmoreden, нямам вече хостинг, пък и не ми се плаща домейн...А така или иначе няма да играя повече
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 15:39
За тези, които могат да четат на руски.
Става въпрос за убийство, чийто мотив е скандал в Л2 . Убиецът с ник "DVP" е признат за един от най-добрите PvPери в играта.
http://news.ntv.ru/117064/
П.П. Бъди, уви Табула Раса не е това, което очаквахме :/
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 16:48
Дам, голяма бозичка ще да е...Значи и аз се присъединявам към Warhammer Online армията
Тва с ДВП не беше ли отдавна?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 19:12
Вuddy написа: Дам, голяма бозичка ще да е...Значи и аз се присъединявам към Warhammer Online армията Тва с ДВП не беше ли отдавна?
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2007 20:01
Гипо написа: За тези, които могат да четат на руски. Става въпрос за убийство, чийто мотив е скандал в Л2 . Убиецът с ник "DVP" е признат за един от най-добрите PvPери в играта. http://news.ntv.ru/117064/
Кажете за какво става на въпрос накратко?
п.п. и аз бях сигурен,че табулата няма да е толквоа добра,толкова много обещания и хвалби.Да се надявами на WAR и sg:шорлдс
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 05:57
Става въпрос за сбирка на Л2 играчи руснаци от един от официалните сървъри. На сбирката имало хора, които воюват помежду си в играта и отношенията им са били обтегнати. Един от тях (познат под ника DVP) пречукал друг играч, който бил от вражески клан. Въпросния DVP е един от най-добрите пвп играчи във всички офи сървъри. Той същевременно бил бизнесмен, имал си жена, деца... но явно решил да направи и едно IRL PK
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 12:12
Дам тая игра е много играна в Русия. Тая година на морето в залата беше пълно с руснаци и всеки питаше са Л2.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
`Brainiac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 15:12
сега има инвазия на гърци мамицата им
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 20:14
При гърците странното е, че си пазаруват от e-bay без абсолютно никакви скруполи. Имам чувството, че ако си грък и не пазаруваш, ще те отритнат от Л2 обществото им и ще те обявят за национално издирване .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 15:22
Scarlet van Helisha или иначе казано, босът, който пуска Frintezza Necklasse
http://img98.imageshack.us/img98/9336/shot00004ba1.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/471/shot00005co2.jpg
Ето какво дава фринтезата:
Increases resistance to Sleep by 30%, to Poison by 50%, to Bleed by 50%, to Paralysis by 30%, to Shock by 30%. Decreases Re-use Delay. Also produces the effects of Damange Shield, and enhanced ability to defend against dark attacks.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 15:26
Гипо написа: Scarlet van Helisha или иначе казано, босът, който пуска Frintezza Necklasse http://img98.imageshack.us/img98/9336/shot00004ba1.jpghttp://img98.imageshack.us/img98/471/shot00005co2.jpgЕто какво дава фринтезата: Increases resistance to Sleep by 30%, to Poison by 50%, to Bleed by 50%, to Paralysis by 30%, to Shock by 30%. Decreases Re-use Delay. Also produces the effects of Damange Shield, and enhanced ability to defend against dark attacks.
Последния път като бях на фринтезата смъкнах 14%, но плячката си я биваше - по 40кк на глава. ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 15:40
Значи не сте знаели как да я биете
Иначе не мога да си обясня, как може да умреш толкова пъти. Когато се седи, където трябва + правилните партите... ние умираме единствено, когато боса направи неприятния скил, с който си избира някой произволен и го застрелва с ледал .
Аз лично умрях 1 път последния път, от партито ми повечето не умряха.
А как сте си разпределили по 40млн на човек Оо. При нас след като се продаде всичко на аукциона - сумата беше общо към 980млн. Разпределено на 45те човека, който влизат на боса + 2те пвп партита, които дойдоха да ни ескортират = по около 16млн на човек. Можеби сте имало по-добър дроп, но пак не мога да си представя да е бил на двойно по-голяма стойност .
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 15:50
Гипо написа: Значи не сте знаели как да я биете Иначе не мога да си обясня, как може да умреш толкова пъти. Когато се седи, където трябва + правилните партите... ние умираме единствено, когато боса направи неприятния скил, с който си избира някой произволен и го застрелва с ледал . Аз лично умрях 1 път последния път, от партито ми повечето не умряха. А как сте си разпределили по 40млн на човек Оо. При нас след като се продаде всичко на аукциона - сумата беше общо към 980млн. Разпределено на 45те човека, който влизат на боса + 2те пвп партита, които дойдоха да ни ескортират = по около 16млн на човек. Можеби сте имало по-добър дроп, но пак не мога да си представя да е бил на двойно по-голяма стойност .
Ем доволно снесе - бижуто и още много S неща. Само бижуто се продаде за милиард и половина + останалите работи. Пък иначе уж знаехме схемата за биене, но гада по едно време изрудяса и почна да бие само с масовата магия. Общо взето нямаше какво да направим освен да се ресваме ;]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 20:04
За милиард и половина Оо как бре, от гиран можеш да го купиш за 1,4 . Можеби сте имали повече хора готови да платят и търга е стигнал доста по-високо.
При нас бижуто се продаде за 690млн. Падна и пълен аркана сет освен другите неща.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|