Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Carton World
Публикувано на: 18 Сеп 2007 17:00

Това е Българският Cartoon Свят.Сега тук ще имате право да избирате между два портала - Портал 1 и Портал 2.Всеки портал води до различно място.В Портал 1 се намират героите - Ичиго Курусаки(Блийч),Йо Асакура(Краля на Шаманите),Наруто(Наруто),Рю(Стрийт Файтър) и Рукиа(Блийч).А Портал 2 съдържа героите - Спайдър-Мен(Спайдърмен),Венъм(Спайдърмен),Уолварийн(Х-Мен),Кенн(Стрийт Файтър) и Жената Котка(Спайдър-Мен).Тук всеки преди да се регистрира трябва да ми напише ника си с който ще се регне и в портала в който иска да влезе,следователно ще си избере герой от съответния портал.Тук съобщавайте как ще се пишете и в кой портал влизате + играч от съответния портал.Засега са ни нужни само 10 юзъра,но ако желаят още ще може да вмъкна още 4-ма но ако аз реша така.В "Герои" ще разгледате героите със специалните им способности.Самата игра ще се играе както в книгите игри.Например започваме играта със Спайдър-Мен,следователно влизаме в Портал 2.
и например
Код:
Попадете в гора и срещате Зеления гоблин.Какво ще направите

И отдолу ще пише две или повече решения например -

Ще избягам от Гоблина. / Ще се бия.

И юзъра който играе със Спайдър-ман трябва да постне мнение с неговото решение.И така става малко интересничко.Идеята ми дойде след като прочетох книгата - "Бойците на Европа" - 2лв.От Робърт БЛОНД и Тед ГРЕЙ.Така,че който реши да участва вече знае какво да прави! Очаквайте да пусна линка на форума до 1 седмица дотогава ще съм го завършил на първо от сега си замисляйте регистрация!
Ето и геройте

От Bleach
Рожденна Дата July 15
Височина 174 cm (5' 8½")
Тежест 61 kg (134.5 lbs)
Кръвна Група AO[1]
Специалности Ичиго е Шинигами.Неговото оръжие е меч.Той се бие срещи злите души - Холоу.Ичиго е на 15 години.В Cartoon Света - Онлайн Играта той ще има възможността да се срещне с Рукиа,след като се срещнат Ичиго може да се бие с нея или да се съюзи но тогава избира този който е избрал Ичиго.Специалноста му е да може да бяга бързо и да се катери бързо.

От Shaman King
Рожденна Дата May 12
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група A
Специалности Йо Асакура е Шаман,който контролира духа на Амидамару - Древен Самурай.Йо може да изкарва неговия дух и да се слива с него,така той става по-силен.Йо е на 13 години.В Cartoon Света - Онлайн Играта той ще може да бяга бързо да се задържа във въздуха и да контролира духа си както трябва.

От Naruto
Рожденна Дата October 10
Височина 147.5 cm
Тежест 40.6 kg
Кръвна Група B
Специалности Наруто...Наруто е просто велик.Анимето му надхвърля 1000 фенове.Наруто е русокосо момче което е на 15-16 години.Той се слива с една сила която го прави по-мощен от всякога.Наруто Узумаки има способностите в Cartoon Света - Онлай Играта - да прави много негови живи дубликати,да се трансформира в други хора или герои да бяга бързо и дабяга от битки.

От Street Fighter
Рожденна Дата November 7
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група 0
Специалности Рю е най-добрия боец от Стрийт Файтър,затова той е известен и няма нужда от представяне.Той е младеж който се бие перфектно.Неговия заклет враг не е от Стрийт Файтър,а от Мортал Комбат.Мисля че вече познахте.Какво?Да точно така Суб-Зиро.Рю ще има специалните способности в Картуун Света - Онлайн Играта - ще може да се бие бързо да скача високо и да намери Кенн от Портал 2.

От Bleach
Рожденна Дата January 14
Височина 144 cm
Тежест 33 kg
Кръвна Груба B+
Специалности Рукия е най-неизвестната.Само щше кажа че е от анимето Блийч.Тя е приятел на Ичиго.Специалните й способности в Картуун Света - Онлайн Играта са - бяга бързо,може да контролира Шинигами,тя е Медиум и може да се бие добре с меч.

От Spiderman
Рожденна Дата June 27
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група 0
Специалности Спайдърмен е напълно известна звезда от МАРВЕЛ.Той имa способности на паяк.Всички го наричат Човекът-Паяк!!!В Онлай Играта - Cartoon Свят той ще има способностите да пуска пайжина,да се катери,да се придвижва във въздуха с пайжината си и да предусеща зли неща.

От Spiderman
Рожденна Дата August 28
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B+
Специалности Венъм е известна МАРВЕЛ звезда.Той е доста мощен,но не чак толкова умен.В Онлайн Играта - Картуун Свят Венъм ще има способностите - да пуска пайжина да се придвижва във въздуха с пайжина,да се катери,да се храни с хора,да троши всичко и да скача на много високо.

От X-Man
Рожденна Дата February 10
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B+
Специалности Върколака ви е познат от Филма Х-Мен и от Комиксите на МАРВЕЛ.В Онлайн Играта - Картуун Свят той ще може - да бие с ноктите си,да си помага с тях,да си съблича костюма и да става обикновен гражданин и да прави някои от противниците си във Върколаци.

От Street Fighter
Рожденна Дата December 14
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B-
Специалности Кен е приятел на Рю,затова той е известен и няма нужда от представяне.Той е младеж който се бие перфектно.Неговия заклет враг не е от Стрийт Файтър,а от Мортал Комбат.Мисля че вече познахте.Какво?Да точно така Скорпион.Кен ще има специалните способности в Картуун Света - Онлайн Играта - ще може да се бие бързо да скача високо и да намери Рю от Портал 1.

От Spider-man
Рожденна Дата March 04
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Груба A-
Специалности Жената котка е едно от най-специалните герои от МАРВЕЛ.Тя беше се появила и в Батман и в Спайдърмен.Оттам може да ви е позната героиня от МАРВЕЛ,затова няма нужда от представяне.В Онлайн Играта - Картуун Свят тя ще може - да се катери,да скача високо да дращи с ноктите си.
ВНИМАНИЕ.Играта е взета от тук>>>>>> http://phpbb-host.com/phpbb/viewtopic.p ... rum=asbarn

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2007 17:02

Ама че простотия.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2007 17:04

Разбира се никой не ти е казал да се включваш.Не се заяждам :wink: :wink:

Профил Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2007 17:05

The Chameleon написа:
Ама че простотия.

For sure не се спреа начи ...

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2007 17:10

Advent Children написа:
Разбира се никой не ти е казал да се включваш.Не се заяждам :wink: :wink:

Разбира се мога да ти еба майката. Не те обиждам :wink: :wink:

:lol:

Та, сериозно.. Защо е Картун Уърлд след като на банера видях да не казвам само наруто и блийч :Д после се показва спайди и онова бруте , ае глупаво е! Вкарват Наруто ( примерно ) в такава простотия, като дори не е замислен за подобно нещо ( размърдай си въображението, разчупи границите си, бла бла бла - да, ама всяка жаба да си знае гьола! ) .. етсетера, етсетера, в крайна сметка за хлапетата може и да е интересен подобен начин за губене на време, хайде няма да се правя на многоразбиращ , строг батко. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2007 13:27

The Chameleon написа:
...в крайна сметка за хлапетата може и да е интересен подобен начин за губене на време, хайде няма да се правя на многоразбиращ , строг батко. :roll:

Лет ми ду ит фор ю..

GO F*CK YOURSELF, Advent Child

P.s. Grow up, already, n00b.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2007 13:33

Аз изобщо не схванах смисъла. Това, което все пак успях да схвана, е че това е рядко тъпо. ;\ Не се обиждай, постарал си се наистина, обаче не става.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com