Автор |
Съобщение |
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 10:12
I want in.
Ще си сменя аватара, ако трябва, за да бъде по-лесно олицетворяването ми ^^.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 12:45
Аз мога да бъда последния гад.
>:]
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 13:29
Аз викам трудноста на гадовете да е според броя на мненията
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 13:32
Да бе, тогава за ще съм много нисък лвл!
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 13:36
Имам желание да включа всеки форумец, но проблемът е, че не става с щракване на пръсти. Нито скиновете, нито моделите, нито скриптовете. Мултиплеър баталия съм планирал. Демонъ (ор уотевър) ако беше се зачел малко щеше да разбереш, че играта не е готова, когато е готова или има демо ще дам линк.
П.П. Ква програма бе?! Правена е по тайна рецепта на баба.
П.П.2 Ще помоля всеки, който свали/гледа трейлърите да си каже мнението, защото е важно.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 15:49
Трейлърите са страхотни,и впечатляващи.Ако си го провил сам - едно голямо браво,друго не мога да кажа.
...И играта ще е страхотна,щом излезе от твойте ръце.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 15:54
е, ако се случи нещо и успееш да ме включиш в джитката ще съм ти изключително благодарен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 16:38
Leach, ок, хехе - мерси!
В момента съм затънал до гуша в простотии.. но в най-близко време ще прочета, видя, оценя всичко възможно по проекта ти!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 18:09
Leach написа: П.П.2 Ще помоля всеки, който свали/гледа трейлърите да си каже мнението, защото е важно.
На мен ли така ми се струва, или е прекалено тъмно? Всичко е чисто черно, с изключение на небето и кръговете светлина около лампите. :/
ЕДИТ: А, самите повърхности не били довършени... ok then.
Моля те, не се отказвай. Твърде много форумни проекти бяха заебани след известно време разработване, ти поне имаш огромен потенциал.
ЕДИТ2: Не помня кой беше правил това лого, но ТРЯБВА да го сложиш в началото!
http://files-upload.com/files/508680/By ... 0Intro.rar
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 18:29
Играта не е чак толкова тъмна, колкото изглежда в трейлърите. Излиза така, защото са с ниска резолюция и все пак я направих с една идея по-светла, макар че ми се иска да запазя онова излъчване за смрачаване. Ето най-накрая официално геймплей видео в което се вжда престрелка на плщада в разбития град. Отново ще ви се стори мрачно, но вече действително е заради резолюцията. Съжалвам, че е толкова ниска, но не искам да качвам 50мб+ файл. Във видеото по-скоро съм наблегнал на обикалянето, за да видите пламъците, динамичните светлини (най-ясно си личат при састуята) и долу-горе адекватния изкуствен интелект на простивниците. Загледайте се и ще видите, че почти винаги значт къде е играча и са готови да го подпукат. Продължителноста на видеото е 2:47 минути, песните не се връзват особено с обстановката (освен може би последната), но не са случайно подбрани. Ето ги:
Кокоша глажа - "Хомосекс" - връзва се с общата тематика на комиксите и изобщо на "митологията"...ако ме разбирате А и мелодията си я бива.
Pennywise - "Greed" - яка песен и специален поздрав за Пени
Max Payne OST - "Nightmare" - щото навява мили спомени за играта.
За съжаление се наложи да лиша играта от динамични сенки, за да спестя Loading Time. Енджина е леко неоптимизиран, модела на Пени се сбози и за миг си помислих, че този проект ще се превърне във форумния Дюк Нюкъм. Не смятам да се случи това и в най-скоро време ще пусна мултиплеър ориентирано демо с 2 сингъл нива и 5-6 мулти карти, на които (дай боже да се съберем) хора от форума да се изпотрепем.
В бъдеще смятам да направя анимация и Text Adventure по темата. Анимацията е по-скоро бледа фантазия, от колкото възможност, но не и текстовото приключение. Дори вече помислих върху него. Ще има мноgo артове и различни герой от форума, като за всеки герой историята ще е коренно различна. Но нека да се върнем към видеото. Предупреждавам, че този път е по-голямо (18мб). Ето линк:
VIDEO
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 18:57
Leach написа: ниво в което ти, Били и Наз се включват, като съекипници... само имам 1 мааааалко проблемче...не мога да напиша свестен ally скрипт, който да се държи адекватно
То скрипта си разбира по дефолт , че не може да съм в екип с Били и НаЗул
Тегля Видеото, а после и всичките трейлъри/тийзъри
Бтв, адски те бива в познаването :Д На Куейк обожавам да трепя с резачката наред :Д ( ама ся като съм за близък бой да не съм некъв адски лесен моб, поне хвърли няква скорост от моя страна :Д , можеше и Шот-Гън да ползвам, лолол<- Справка истинския Хамелеон :Д )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 20:43
ЯКО! Забелязах и че няма да е толкова лесно. А графиката си е добра. Може да промениш лицето на статуята с аватара някой от админите. Също така кой по дяволите е главния герой. Засега ми мяса на някой пич събудил се в форумния град без да има и представа как е попаднал. А и също да не забравяме и пушката от HALO
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 21:02
Аз ще съм една от най-ултимативните гадове преди админите и модераторите, ако не най-ултимативната. Отдавна няма кой да ми се опре!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 21:12
Смразяваща Луна написа: Аз ще съм една от най-ултимативните гадове преди админите и модераторите, ако не най-ултимативната. Отдавна няма кой да ми се опре!
Да, можеш да играеш ролята на гласа в туториъла! Няма да те виждат, камо ли да те уцели куршум!
And now , let Me introduce you : " The Immortal... Vaaaaaaaaarggoth!!! "
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 21:17
Все едно съм Executor Judicator на протосите и само се чува гласа ми в briefing и поставям задачи и ръководя всестранната експанзия. И така или иначе се занимавам с доста детайлна администрация на Византия в Rome: Total War покрай варварските нашествия. МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ЧУВАМ В ТУТОРИАЛА!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 21:18
Смразяваща Луна написа: Все едно съм Executor Judicator на протосите и само се чува гласа ми в briefing и поставям задачи и ръководя всестранната експанзия. И така или иначе се занимавам с доста детайлна администрация на Византия в Rome: Total War покрай варварските нашествия. МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ЧУВАМ В ТУТОРИАЛА!
Да, да.. същото..
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 23:03
Супер Лийч давам ти пълна 6
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2007 15:43
надявам се да се получи добра игра. Успех
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2007 16:12
Супер лийч.Кажи кога ще пускаш демото плссс
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2007 16:16
featbeast написа: надявам се да се получи добра игра. Успех
фийт бийст, като си поразмърдах малко въображението на снимката ми изглеждаш на един писател на книги-игри " Робърт Блонд "
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|