"Недвижима стока" втф? о.О
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Какво търся в едно момиче (жена)? Да е нежна, красива и с вкус. Отвратил съм пикли, които се боядисват с няколко слоя грим и са по-надути от паун. Също така да е сериозен човек, да не се лигави (подобно на голяма част от момичетата).

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Мене никоя няма да ме вземе.

Не сероизно-има доста фактори.Естествено,че всеки първо гледа тялото.
Също за мен е и то значение каква музика слуша.Никой в този форум,не би искал някоя лигава чалгарка,която ще му дрънка глупости от рода на:с кого ходи приятелката й,с какво била облечена приятелката й и т.н.
П.П.А какво точно "класически красавици"?Които са красиви,унми,забавни....?![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Не сероизно-има доста фактори.Естествено,че всеки първо гледа тялото.
П.П.А какво точно "класически красавици"?Които са красиви,унми,забавни....?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Blue, каквото и да си говорим, тялото е ОТ значение :ДД Коолкото и яка персонална личност да има, ако е ударена с лопата в лицето.. БЕГИ БЕЕЕ :Д

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Е...това зависи от теб,и изобщо желанието да се обвържеш с нея.The Chameleon написа:Blue, каквото и да си говорим, тялото е ОТ значение :ДД Коолкото и яка персонална личност да има, ако е ударена с лопата в лицето.. БЕГИ БЕЕЕ :Д![]()
Нямам нищо против ударените с лопата,кой е казал че не можем да бъдем приятели?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
там е работата - никой .Blue написа:кой е казал че не можем да бъдем приятели?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мислех. Мислех и Реших. Според музиаката, щото без т'ва фешън момиченцата не ме кефят как изглеждат 
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Харесвам момичета(жени), които са по-умни от мен(то май няма по тъпи от мен
), да са сериозни, без много лигавене. Ако има нещо загадъчно в тях е в +. Ако може да са +/- 5 см от моята височина. Да не са кльощави, но не и много дебели. Да ме бият, ако пия много. Не само като пия, а и като правя други глупости(то май само това мога да правя
). Не ми трябват някви огромни гърди, но все пак да има какво да се пипне. Да има симпатично лице или поне да е по-красива от мен. Ако слуша транс или хард рок ще е голям +. Игрите също са +. Ако се сетя за друго ще си едитна поста.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()