15 септември
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
me twoBlue написа:+1Vermic написа:Утре е денят деразайте!
Лично много се кефя че почвам даскало
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Бе кви ги говорите него направо са го кастрирали човека като видели кво нещо е сътворилPennуwise написа:![]()
@факарчо, абе баща ти да не са го удряли с бухалка по топките като малък...?
haz'Ul
МнениеПуснато на: 13 Сеп 2007 19:21 Заглавие:
Не с бухалка, Пени, с катана.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
+2Blue написа:+1Vermic написа:Утре е денят деразайте!
Лично много се кефя че почвам даскало
Не, просто си давам сметка, че тази година ще видя за последно някои хора от класа ми, и вече свършва безгрижния училищен животмини руло написа:Да не би да имате температура?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Кое му е смешното? ;р И не, на мен определено не ми се ходи на училище. Единствената причина, поради която в момента не съм в дълбока депресия, е че това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва. :Р А, да ви се похваля, сестра ми утре тръгва в първи клас. (: Успех на всички...Blue написа:Morphine написа:Там някъде горе Смрязяващата Луна (Варгот?) се изрази много правилно... Като за първи път тая година имам желания да не се правя на бунтарка, а да седна и да науча нещичко, колкото да мога да вляза в хубаво училище и да постигна нещо... за да стане като при Тудор. (:
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Така говориш сега, ще те питам след 7-8 години дали няма да ти липсва. И аз чаках ли чаках да стана 12ти клас, че да завърша, а сега като се замисля, че ми е последната година това, въобще не ми се тръгва на училище, защото знам, че ще свършиMorphine написа:това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Грешно си ме разбрал. ^^ Не, че няма да ми липсва самото училище, след като свърша, няма да ми липсва това училище. (; Където и да съм ще е по-добре, поне ще има нови хора, било то и смотани. :Д Наистина, много искам да ме приемат... След като съм готова дори да уча за да си постигна целта, значи е сериозно. ;/Хикс написа:Така говориш сега, ще те питам след 7-8 години дали няма да ти липсва. И аз чаках ли чаках да стана 12ти клас, че да завърша, а сега като се замисля, че ми е последната година това, въобще не ми се тръгва на училище, защото знам, че ще свършиMorphine написа:това ми е последната (надявам се) година в шибаното ми даскало. Което определено няма да ми липсва.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
sergeantrh0
- Dr Zombayo
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
стачкааааааа не стига, че всяка година едно и също - през целия срок нищо не поглеждам пишат там к'вото искат накрая айде да ме изпитате на всичко за 5 или 6 разбира се на всеки учител трябва да се каже "по така" и мЪтрЯл за цял срок го зимаш сам за един weekend
- извинените ми отсъствия, които са 202
- извинените ми отсъствия, които са 202
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.