09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие: Само аз ли не мога да свалям видеота от YouTube?
Публикувано на: 27 Авг 2007 20:03
Абе много ми се искаше да си сваля едно видео, за да си го конвъртна на МР3, щото песничката кърти. Но пробвах 2-3 Downloader-a и при всичките ми даде или Error, или Download Error, дори и при тоя на Javi Moya дето е към мозилата. Обаче опитах после да видя с други клипове дали става - guess - и при тях не стана. Айде някой да пробва и да ми каже дали при него става, че не издържам.
P.S. http://youtube.com/watch?v=EutTYXoSuig Тва е въпросното видео.
хах що просто не си изтеглиш мозила файрфокс и доло в ляво имаш две очи и като пуснеш видеото светват цъкваш ги и сваляш видеото тряя да си с най новата
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 22:47
Как от видео мога да запиша звука и да го докарам до mp3 качество? Тоест мгоа да запиша звука с някой recorder,но но става тухо и със скапано качество...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
positive
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 13:16
Sagara-Kun написа:
Как от видео мога да запиша звука и да го докарам до mp3 качество? Тоест мгоа да запиша звука с някой recorder,но но става тухо и със скапано качество...
Можеш да ползваш Imtoo 3GP Video Converter и да го направиш в мп3 формат. качеството ще си е перф.
Ъъъъ, по мое наблюдение keepvid.com е по-добрият сайт. Vbox7 го няма вътре обаче
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2007 06:14
http://vixy.net/ стана keepvid.com не ми работи, не мога да разбера защо? Иначе благодаря за инфото и аз не знаех как да свалям от youtube.com
http://www.kaldata.com/modules.php?modi ... ow&id=1144 Мисля че и сам ще се оправиш като я изтеглиш. BTW прави клиповете на *.avi . Програмата работи перфектно и тегли клиповете както са качени тоест в нормален размер а не ги прави някакви грамадни.
___________________________________ Who dares, wins!
paranoyz
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 15:15
начи копира6 линка от you tube,след тва отваряш keepvid.com,пастваш там линка и цъкваш от страни от кои саит да сваля.после се появява един лин малко по надолу и цъква6 на него и почва да дърпа.като го свалиш,цъкваш на иконката с десен бутон,даваш properties,пишеш някво име ама да завършва на .flv и си готов.а да го правиш мп3 за мене total video converter e наи добрия
GrayFoxBG
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 18:55
Е добре за какво му е тая глупост + още 1 за да оправи предишната глупост като може да вземе една програма която работи по добре от всяка друга в бранша.
___________________________________ Who dares, wins!
Дръвник
04 Мар 2007 19:16 Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 21:00
Аз ползвам Моеуа flv downloader u съм доволен.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения