15 септември
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Jamaican Herbman написа:THE DEMON написа:Jamaican Herbman написа:TheGuardian написа:На колко години си?THE DEMON написа:Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу
13-14 повече не му давам
на 18 съм левак тъп и ти като не се видиш с един отбор маймуми и ти така ще кажеш
Личи ти да знаеши да знам кво е има само няколко печени човека в моя клас
Всъщност съм само аз

http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

човек написа:Jamaican Herbman написа:THE DEMON написа:Jamaican Herbman написа:TheGuardian написа:На колко години си?THE DEMON написа:Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу
13-14 повече не му давам
на 18 съм левак тъп и ти като не се видиш с един отбор маймуми и ти така ще кажеш
Личи ти да знаеши да знам кво е има само няколко печени човека в моя клас
Всъщност съм само аз!
Tи се броиш за двама

Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Edwin Odesseiron
От една страна ми се ходи, щото класа е супер як и си изкарваме чудесно. + че даскалото още е в ремонт ... не знайно до кога и отначало ще сме в 3 смени с часове по 20 минути
Тай че .... ще е бати кефа!
Гадното е, че все пак си е даскало и винаги може някой даскал да се опита да ти прави гадно ама ... на кой му пука 

KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Аз получих покана от СУ на 15ти септември да стачкувам заедно с преподавателите 

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Nocturno написа:Money™ написа:Disturbеd написа:http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=50512&rubr=0&izd=1&fsize=&swidth=800&tr=1&im=09&id=11&iy=2007
?
Йей!!!![]()
![]()
![]()
Дръжки.
Още другата седмица в петък ще се чудите какво сте направили на входното ниво по математика.
Искам и аз...
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
- Цар
- Обратна връзка:
Nocturno написа:Money™ написа:Disturbеd написа:http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=50512&rubr=0&izd=1&fsize=&swidth=800&tr=1&im=09&id=11&iy=2007
?
Йей!!!![]()
![]()
![]()
Дръжки.
Още другата седмица в петък ще се чудите какво сте направили на входното ниво по математика.
Еми то като ще се мълчи - какво друго остава освен да се прави входно?

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS