Това една идея продуцирана от Назул и "реализирана" от мен
. Ето го пъривя шит:
One шибан Project
Беше топъл юнски ден, когато местна красавица Деник, излезе от своя дом, след което се затъпи към пазара…Мамка му, пак сбърках приказката…
Отвъд велите планините и безкрайните равнини се намираше столицата на Геймърландия, град Форумово. Десетки легенди се носеха за този храм на мъдростта, културата и науката. Много известни учени и философи бяха посещавали това място през годините и всичките се възхищаваха на невижданата до тогава красота. Самия град се състоеше от две части-вътрешен и външен. Първия бе домът на богът, господарят на Геймърландия и крал на държавата Писиманиястан, негово величество Админа. Малцина са тези който са го виждали, защото никой не смееше да го обезпокои. Богът на всичко, което се вижда, живееше огромен замък обграден от езеро с пирани и ограда висока десет метра, по която течеше ток. Все който дръзнеше да ги прекоси и бе толкова тъп, че да остане жив, бе изнасилван публично от легендарния драгомански войн Кире Гръчата, под погледа на седнали върху златен трон Админ . След сексуалния акт с този индивид, мнозина са загива от вътрешен кръвоизлив или други наранявания…
Така нека остават покоите на Админа на спокойствие, а да погледнем в другата част на град Форумово. Тя бе образувана от три големи квартала-Хейтърово, Мусака и индустриалната зона. Първите два бяха големи жилищни комплекси, обитавани от работещите в третия квартал. Тези три зони се сливаха в центъра на град Форумово, който водеше към вътрешния град. На това свещено за Форумската младеж място, както всеки ден така и днес, индивида наречен-Реконект проповядваше краят на света или иначе казано „Форумната война”, но никой здравомислещ човек, не му обръщаше внимание.
http://img207.imageshack.us/img207/9240/forumovodq2.jpg
И в този най-обикновен за мегаполиса ден, неочаквано небето се покри с тъмни облаци, които вещаеха нещо лошо за миролюбивите граждани. Самите бяха залели централната улица както обикновено и не им пукаше за времето, когато невероятен гръм разтърси небето. Един млад магьосник на име Наз’ул, направи нечуваното усили да погледне небето. В този напрегнат за Форумово момент, очите на младежа видяха спускащият се от небесата, митичен рецидивист-Зельо. Този тъмен персонаж, бе облечен в черна мантия и носеше качулка на главата си, от която можеха да се видят блестящите от злоба, червени на цвят очи на злодея. Когато Зельо стъпи на земята, стотици погледи се впиха в него, но в тях се четеше страх. Страх от непознатото.
-Здравейте! Искам да сме приятели-каза весло качулатият, като извади из под мантията си една връзка магданоз
-Мускааааааааааааааа-изрева тълпата в един глас, след което, тълпата се втурна към най-разнообразни посоки
Зельо изгледа смаян тази гледка, след което прибра връзката магданоз и реши да се разходи по улиците на града. Докато странника кръстосваше градските друмища, които бяха изключително празни, усети странно побутване. Когато се обърна съзря Реконект, който го гледаше лошо и го сочеше с пръстче
-Ти си...педераст-изкрещя „пророка”
-Ти си педераст-отвърна мрачния персонаж
-Не…Ти си педераст
-Не съм аз. Ти си педераст, щото слушаш Мъжовар
При тези думи Реконект връхлетя върху Зельо и го събори н за мята. Пророкът свали качулката от главата на странника и що да види. Главата му представляваше огромна зелка, която има две огнени очи и дупка за уста.
-Ти си чудовище…а-изкрещя Реконкта и стана от земята и започна бяга в неизвестна посока.
-Чакай..мога да обясня-каза тъжно Зельо и си сложи качулката
Небето се разтресе отново. Последва земетресение. Земята се разцепи и пукнатините започнаха да бълват лава, която поразяваше всичко, до което се докоснеше. Мирните граждани изпаднаха в още по голяма паника и се насочиха към храма на бог Админ. Зельо следеше случващото се без причастно, но изведнъж чу странен. „Аз съм Лорд Сорео” каза гласът, който звучеше като нещо средно между Азис и вокала Dimmu Burger.
-Моля те не ме убива
„Няма още…нужен си ми”
-Как да ти помогна
„Искам да откраднеш великия златен морков, който превръща Админа в Бог”
-Къде да го намеря?
„В храма, на админа естествено”
-Ок. А как проникна в моето съзнание?
-Зад теб съм ве борсук
Зельо се обърна и съзря огромен скелет облечен в генералска униформа, носещ дълга червена мания, на която жълти букви бе избродирано SB (Scorpions Brotherhood). Това създание гледаше ,индивида с зелката за глава, много злобно и Зельо реши да се подчини…
EDIT: Ъ...идеята на подобен вид разказ се роди още преди месеци или по точно дни след самите "Юнски събития" или с други думи "Форумната война". Тук трябва да призная, че ако не беше
Leach с неговия комикс, с Наз никога нямаше да реализираме нашата идея. Затова искам да благодаря от името на двама ни на този прекрасен съфорумец и нека продължи да ни радва още дълги години