Заповядай:)
Аз от съвсем наскоро се опитах сериозно да се позанимая с рендери, но на моя стар (СТАР!) компютър, един рендер с всички екстри премахнати и най-ниски ефекти отнема 1-2 часа. А едни перфектни рендери отнемат и на мощен компютер около 10-15 часа.fishbone написа:Xayzer,време е да откриеш Vray for sketchup http://asgvis.com/
![]()
Виждам ,че с моделирането се справяш ся ти трябва само як рендер и летиш направо

Не няма да го обличам, само ще се добавят още детайли.Shady написа:Ще го "облечеш" ли после, защото тогава доста от работата ти ще изчезнеПък аз поне не се сещам за такъв дроид... може би ще ме подсетиш?

Съжалявам за закъснението, но чакането свърши!Disturbеd написа: @Xayzer
We're waiting!

БлагодаряDeViL написа:Роботи те бива много да правищ
Еее, да. Това и на мен ми е любимия моделDeViL написа:Но честно казано много ми хареса оня стария модел с часовника

Знаеш ли, прав си. За да е напълно функционален трябва да взема да му направя и репродуктивни органи майSagara-Kun написа:Като дизайн е много добър както винаги,но като функционалност малко...![]()
Предната броня (плочките+гърдите) е безмислена,тъй като вътре няма какво да защитава.Колкото и напреднал робот да е,би трябвало да има разна електроника/части/система/уатевър в него.