Търся игра...

Игри за PC
deamonkiller

Търся игра...

Мнение от deamonkiller »

Някои може ли да ми каже някоя РТС игра(като Warcraft 3 u LOTR Battle for middle earth) дето да е от тия с крепостите обаче за разлика от другите игри изкам играта да не е от тези дето са само за една игра(смисал строиш си крепоста,развиваш си я едно друго,обаче като победш противника и минеш картата и краи се едно не си правил крепоста) ами крепоста да ти се запазва и така да си я развиваш като трябва да си я защитатаваш на разлини видове карти срещу различни нападения и така на татака и да печелиш кредити или нещо от сотра с което да си упгреидваш крепоста и така на татака...
Аватар
Raven_nv
Обратна връзка:

Мнение от Raven_nv »

И тка нататака...Май няма такава игра :D
Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
Мr.Anderson

Re: Търся игра...

Мнение от Мr.Anderson »

deamonkiller написа:Някои може ли да ми каже някоя РТС игра(като Warcraft 3 u LOTR Battle for middle earth) дето да е от тия с крепостите обаче за разлика от другите игри изкам играта да не е от тези дето са само за една игра(смисал строиш си крепоста,развиваш си я едно друго,обаче като победш противника и минеш картата и краи се едно не си правил крепоста) ами крепоста да ти се запазва и така да си я развиваш като трябва да си я защитатаваш на разлини видове карти срещу различни нападения и така на татака и да печелиш кредити или нещо от сотра с което да си упгреидваш крепоста и така на татака...
АХахаххаахахаххахаха ти си ебати кауна - мечтател ,няма така игра .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
The last Airbender
Обратна връзка:

Re: Търся игра...

Мнение от The last Airbender »

deamonkiller написа:Някои може ли да ми каже някоя РТС игра(като Warcraft 3 u LOTR Battle for middle earth) дето да е от тия с крепостите обаче за разлика от другите игри изкам играта да не е от тези дето са само за една игра(смисал строиш си крепоста,развиваш си я едно друго,обаче като победш противника и минеш картата и краи се едно не си правил крепоста) ами крепоста да ти се запазва и така да си я развиваш като трябва да си я защитатаваш на разлини видове карти срещу различни нападения и така на татака и да печелиш кредити или нещо от сотра с което да си упгреидваш крепоста и така на татака...
И така много искаш
Изображение
Come on, lets go save your boy friend! He is not my... What ever!
Изображение
Frosty

Мнение от Frosty »

Stronghold не беше ли подобна ?
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Total War поредицата? :roll:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Rise of Nations, може би? :roll:
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Аватар
Raven_nv
Обратна връзка:

Мнение от Raven_nv »

The last Airbender Сложил си си цитат от Сериала дай някой линк че филмчето ме зариби.По темата пробвай civilization ама е походова стратегия.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Total war сериите
Rise of legends
warhammer 40k:dark crusade
Age of empires 3 главният град го ъпгрейдваш и ти се запазва за следващите мисии...
Тези са най-близкото нещо до искането ти,което се сещам...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Raven_nv
Обратна връзка:

Мнение от Raven_nv »

Sagara-Kun написа:warhammer 40k:dark crusade
за warhammer 40k:dark crusade ще ти трябва оригинала warhammer 40k:dawn of war можеш да я намериш в замунда
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Raven_nv написа:The last Airbender Сложил си си цитат от Сериала дай някой линк че филмчето ме зариби.По темата пробвай civilization ама е походова стратегия.
http://store3.data.bg/unok/Anime/Avatar ... Airbender/
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Публикувай отговор