Ако безмозъчния ти изтъркан хейт беше избирателен , немаше да е в сека тема .. въпреки че напоследък не съм ти виждал пост преди си псувкаше насекъде де ти скимне : )The Grim Reaper написа:Нали беше заучена бе, как ше е рандъм? Темата ти е яко тъпа, за това реших, че мога да си позволя да наруша благоприличието и да ти тегля една по каруцарски, колкото да ти се кефя на реакциите после.The Riotmaker написа:Не , рандом псувня , насочена към некой от родата на човека , направил тема/изказал мнение някъде .. тва предполагам не е оригиналничене , а , гримчо ?The Grim Reaper написа: Аз съм оригиналничил...
Ноу , нищо не мога да предложа , темата не е тва , което изглежда ;0
Ето ти и една причина. Вместо да се хабя да ти обяснявам колко си тъп и малоумен, и че темата ти е чист, безмозъчен flood, ми изисква по-малко усилия да пусна някоя забележка относно сексуалните ми желания към мъртвата ти майка, и да се наслаждавам на резултата... Още повече когато точно заради това ми дребно забавление ме обвинят, че се впрягам прекалено.No написа: Пък и си пазя нервите, далеч от форумните интриги..![]()
И Forum, все още чакам някой, който ме познава лично да потвърди думите ти. За сега забелязвам само тяхното отричане.
Знам кво е де , само че ти в притурка че хейтваш си и извратен педерунгел .. тва го праи малко по-брутално , признавам , предполагам имаш проблеми с майка си или нещо от сорта .