Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 19:44
Witch King написа: Колко струва доживотния абонамент за Lord of the rings Online в български пари???
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 21:16
The Chameleon написа: Witch King написа: Колко струва доживотния абонамент за Lord of the rings Online в български пари???
ахаахахаххах!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2007 10:30
Witch King написа: Колко струва доживотния абонамент за Lord of the rings Online в български пари???
Доживотен абонамент дават само в MMORPG.com,ако го спечелиш от томболата.И тъй като раздават само 3 доживотни акаунта шансовете ти не са големи.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2007 10:34
The Chameleon написа: Witch King написа: Колко струва доживотния абонамент за Lord of the rings Online в български пари???
Нека се присиединя към хами
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2007 11:33
Аве тея дето се присмиват уич кинга са много зле защото не са наясно че в лотро доживотния е към 370лева и като го купиш играеш завинаги.Тка че не се правете на много интересни
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
mystnt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2007 12:38
И кое му е толкова странното и невероятно на тва ,че човека иска да си вземе доживотен акаунт за играта,ако има средствата и харесва играта какво толкова.Това че вие не сте свикнали да дават пари за игри си е изцяло ваш проблем и не е уместно да се отнасяте подигравателно само защото вашето мнение е различно.Да,парите не са малко за да ги дадеш за игра,но пък повечето от вас тези пари ще ги дадат за цигари за няколко месеца примерно...
P.S Само не започвайте темата колко са ниски заплатите в България и нямате толкова пари..не казвам че не е истина ама не разваляйте темата с тея банални оправдания...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 10:04
Благодяря за отговора
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 13:28
OMFG написа: Доживотен абонамент дават само в MMORPG.com,ако го спечелиш от томболата.И тъй като раздават само 3 доживотни акаунта шансовете ти не са големи.
Объркал си се. "Доживотния абонамент" си е услуга на производителите/разпространителите на LOTRO и абсолютно всеки би могъл да се абонира(срещу съответната сума).
Ако играта наистина ти харесва, тоя абонамент си е оферта. Единственото нещо, което ме спря да взема тоя абонамент е липсата на PvP в играта.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 09:25
Честно колебая се.PvP то се губи в играта и мен това ме спира.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 09:30
Първо здравейте
Видях, че сте заформили тема и реших да се включа за да разясня някои неща.
Първо за тези, които са играли играта. Виждам, че никои от вас не е преминал един месец игра, което за даване на оценки не е достатъчно. Гипо го разбирам, защото са му липсвали приятели, но защо не се е опитал да намери тези, които сме в играта. В тази игра соло действията са доста изолирани, като идеята е да се стимулират задружните действия.
Много от вас се изказват за ПвП сякаш изобщо липсва. Човек от нашия кин има 5 мостъра, с които очевидно се разбира много добре
За Witch King. Спри да обикаляш форумите и да задаваш въпроси, а започни да играеш. Разбери, че за тази игра ще плащаш друг вариянт няма и може би никога няма да има.
Сега да уточня за доживотния абонамент. Такъв може да направите само ако сте поръчали пре-ордер пакета или докато не направят услугата общодъстъпна. Цената е 300 лв. и всеки може да си направи сметката в зависимост от това колко играе, така че това не е никак малоумна постъпка и познавам 2-ма от нас, които са го направили.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 13:17
Опитах се да търся българи, но неуспешно. Бях се ентусиазирал по едно време, защото разбрах, че един от приятелските кланове в Lineage 2 имат кин в ЛОТРО. Те не са българи, но това не е проблем, при положение, че са доста точни . Само дето станало нещо и хората се върнали към Л2 . Идеята за партита и задружни действия са ми много познати, тъй като идвам от най-социалното ММОРПГ на пазара при това играех хилър . Аз лично под ПвП разбирам изненадващо убиване на противник(ганкване), случайни срещи с противници и битки на какви ли не места... до колкото знам в ЛОТРО местата, на които пвп е позволено са доста ограничени.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 13:31
Изенадан съм, че не си намерил при положение, че на lotro.forumi.bg си има тема за това. Аз лично се преместих от единия сървър на другия след като чуждия кин се разпадна и също като теб почувствах скука. В момента активно играем около 6-8 човека, като има още 3-ма активни в друг БГ клан, които предполагам няма да имат нищо против да се присъединят. Обстановката е изцяло приятелска и чата е в постоянна активност
За ПвП мога да кажа, че наистина не е това, което би се харесало на много, но то е там и е някаква форма на разнообразие независимо, че усилията не са насочени в тази посока.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:11
Аз оня ден му играх некъв триал на тва.хич не ми хареса.Некви джудженца се разхождат там и се женят и си строят къщи...абе тъпотия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:19
Значи в рамките на един ден си преживял нещо, които ние заблудените в продължение на вече 4 месеца все още не сме. Не се излагай да коментираш повече.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:22
Erubus написа: Значи в рамките на един ден си преживял нещо, които ние заблудените в продължение на вече 4 месеца все още не сме. Не се излагай да коментираш повече. Добре бе казвам си мнението.Ше си коментирам квото си искам Играта е прекалено детска спред мен и не ми допада.Тва си е мое мнение ти ако искаш си я играй
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:29
И колко тежи мнението на човек, които не е играл според теб. Всъщност извини ме току-що видях броя на постовете ти и изведнъж схванах каква е идеята на приказката "на всяко гърне, похлупак".
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 14:41
Erubus написа: И колко тежи мнението на човек, които не е играл според теб. Всъщност извини ме току-що видях броя на постовете ти и изведнъж схванах каква е идеята на приказката "на всяко гърне, похлупак". Еми играл съм 1 ден пък и имам доста опит с мморпг-та
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:43
Jorix написа: Erubus написа: И колко тежи мнението на човек, които не е играл според теб. Всъщност извини ме току-що видях броя на постовете ти и изведнъж схванах каква е идеята на приказката "на всяко гърне, похлупак". Еми играл съм 1 ден пък и имам доста опит с мморпг-та Колко MMORPG-та си играл, WoW?Я стига, нямаш право да коментираш играта когато си я играл само 1 ден.По тая логика аз мога да кажа, че си грозен, но като не съм те виждал дали ще съм прав?Пък и какво ще видиш на нисък левъл във всяко едно MMORPG?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:19
Бих играл LOTRO дори само,за да видя Ломидол,Белите планини,Шлемово усое,Минас Моргул и т.н. по-подробно.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:25
Има безплатно седем дни trial, като имаш една свободна седмица за зомбясване, направи си един акаунт и играй
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|