Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 20:57
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа:
Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:09
Indiana Jones™ написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става.
Точно. Зависи с какви хора движиш.И в каква среда,като цяло.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:18
Money™ написа: Indiana Jones™ написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става. Точно. Зависи с какви хора движиш.И в каква среда,като цяло.
И каква беше връзката между метъла и Менсън? о.О
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:28
Morphine написа: Money™ написа: Indiana Jones™ написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става. Точно. Зависи с какви хора движиш.И в каква среда,като цяло. И каква беше връзката между метъла и Менсън? о.О
Е тоя не е ли некъв метъл? Аз не съм много по метъла ама ставаше въпрос, че доста се различава като стил от чалгата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:30
Е сега и аз несъм чалгар ама как да няма човек на компа/телефона класики като - рибна фиеста,тирбушона,шкембето и на стария вълк ? Това са си вечни смешки които всеки трябва да има
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 21:55
Morphine написа: Money™ написа: Indiana Jones™ написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става. Точно. Зависи с какви хора движиш.И в каква среда,като цяло. И каква беше връзката между метъла и Менсън? о.О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 23:13
Indiana Jones™ написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: Как ще няма бе? Един от моя клас слушаше Slipknot и Marylin Manson, а сега слуша чалга. Просто под влианието на другите всичко става.
Тея които слушат Менсън и Слипнот:
1. Почват да слушат чалга
2. Почват да слушат СоВ, мислят си че е ЧИСТ НОРВЕЖКИ АРИСК БЛЕК МЕТЪЛ КОПЕЛЕ, и накрая стават e.m.o. (във възможно най-лошият смисъл на думата)
3. (много рядко) спират да слушат Менсън и Шитнот
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 23:29
Менсън не е зле разбира се има по-добре МНОГО ПО-ДОБРЕ, но не е зле.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 23:31
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 01:26
Анкетата е много обезпокояваща , а No като се напие късно вечер, става ебати гадното и безкомпромисно копеле
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 06:56
Morphine написа:
Цитат: Аз пък искам да вляза в казармата.
Всеки с вкуса си
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 10:36
Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 18:26
THE DEMON написа: Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу На колко години си?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 18:32
TheGuardian написа: THE DEMON написа: Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу На колко години си?
13-14 повече не му давам
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 01:37
млък и да пада темата
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 10:38
Jamaican Herbman написа: TheGuardian написа: THE DEMON написа: Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу На колко години си? 13-14 повече не му давам
на 18 съм левак тъп и ти като не се видиш с един отбор маймуми и ти така ще кажеш
|
|
Dreakon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 18:02
Абе каквото и да си говорим даскалото е като жените-Без него тъпо,с него още повече
___________________________________ Парички от Нета
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 19:33
THE DEMON написа: Jamaican Herbman написа: TheGuardian написа: THE DEMON написа: Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу На колко години си? 13-14 повече не му давам на 18 съм левак тъп и ти като не се видиш с един отбор маймуми и ти така ще кажеш
Еи глупак внимаваи как пишеш във форума на пц маниа тва да не ти е датата ве малоумник.И човека е написал предположение на колко си години и да наистина греши ти си под 13години.Веднага хеитъра се нахвърля на хората.
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 19:40
THE DEMON написа: Jamaican Herbman написа: TheGuardian написа: THE DEMON написа: Хмм 15 обед -яко алкохол,след обед-яко алкохол,яко алкохол ,вечер-яко алкохол , яко алкохол , яко алкохол, м дам 15 ще е як ден ама за по нататък мамицата мууууу На колко години си? 13-14 повече не му давам на 18 съм левак тъп и ти като не се видиш с един отбор маймуми и ти така ще кажеш
Личи ти да знаеш и да знам кво е има само няколко печени човека в моя клас
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2007 20:54
TupacShakur написа: мразя да ходя на училище
За да се сбъдне проклятието, че
каквото мразиш, ще ти дойде на главата,
деба.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|