Автор |
Съобщение |
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 20:56
Минавай ги с колкото пожелаеш.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 23:07
Който иска да е следващ да се готви.
Ако се е получило някъде двусмислици в поста - казвайте да оправям, че аз малко трудно си ги виждам.
Някои думи са на лек диалект, а някои неща са си моя измишльотина (говоря за частта с треволяците).
Оставих славея, ако някой от гадалюгите реши все пак да ме изненада Още ми е рано да ме хващате по долни гащи
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 23:28
По-добро от всичко четено наскоро ^^
Другите също добре се справят, но се надявам правописът и стилът да се подобряват постепенно с напредването на историята.
Мисля да продължа аз.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:37
Неприятна новина нося със себе си. Преди два дена ми изгоря ПеЦе-то, доста сериозно. Май ми трябва ново дъно, вентилатора на видеото и той е сдал багажа... Та не знам кога ще мога да пиша скоро време. Ако има промяна в статуквото ми, ще ви информирам. В неделя отскачам до Обзор за три четири дена и евентуално в края на следващата или в началото на по-следващата седмица ще се опитам да постна част, от някой приятел...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 02:27
Съжалявам за забавянето, имах малко повече работа от предвиденото - утре ще съм готов към обяд.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 10:02
Elve написа: Съжалявам за забавянето, имах малко повече работа от предвиденото - утре ще съм готов към обяд.
Нямаш проблеми - непредвидени неща се случват.
2D, дано да ти се оправи положението без огромни сътресения, няма да се притесняваш само, ок?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 14:14
Готово, дано да ви хареса
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 19:37
Много е свежарско, особено частта с борчето
Кирилица Ще се включиш ли сега ти ?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 23:34
Благодаря, Кралице, радвам се, че ти е харесало.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:01
IceQueen написа: Много е свежарско, особено частта с борчето Кирилица Ще се включиш ли сега ти ?
Да ще се включа просто бях временно офлайн. По-късно днес очаквайте разказа ми.
Ако не днес то утре със сигорност.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 18:11
Следващият, който е на ход, да пише.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 19:35
Срок? Три дена на човек, не е трудно за смятане.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 20:38
Не няма да успея. Вече го писах на ЛС (на 2д мисля)
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 09:48
Пичове и Кралице, кво става нещо сте заспали. Да не ви е омръзнало начинанието? Както и да е. Аз само исках да кажа, че днес ще си взимам спам -то и ще съм на линия, ако всичко е по план. Айде със здраве!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 11:33
Принципно Кире Гръчата или ти, защото Кирилицата се отказа отдавна от реда си...
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 11:52
Вече съм готов! Очаквайте разказа ми до 2 дни.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 16:26
Значи чакаме още 2 дена. След това D2 ако може да има готовност.
Ако искате да се опитаме пак де, защото честно казано в момента някакво такова занимание ще ми се яви животоспасяващо (буквално)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 16:30
Хм... познато...
Значи продължаваме... и тоя път ще досаждам на всички...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|