Доста трудно ще успея да направя класацията си,но ще опитам.
1.
.Pitch Black-с този филм се започва една уникална поредица.Коравото копеле Ридик троши всичко по пътя си.един от най-добрите Екшън/Сай-Фай филми въобще.
2.
Chronicles Of Riddick-продължението на горния филм.Също толкова як и увлекателен.
3.
The Texas Chainsaw Massacre:The Beginning-уникалният хорър според мен.Неповторим.Римейковете на култовите филми базирани на истински случки са уникални.И първият,и продължението(този).В класацията ис вместя него,защото успяха да пресъздадат историят перфектно.
4.
Romeo Must Die-филма съм го гледал сигурно 50 пъти и не ми омръзва.Як екшън,комбиниран с много хумор.Джет Ли пребива негри О.О Ебаси якото
5.
Hot Chick-Ето това е филмът,на който винаги се смея.Също и няма коментар относно Роб Шнайдър,най-добрият комик в момента.
6.
Silent Hill-Ето това е един наистина фантастичен филм.Пресъздават историята и атмосферата на играта много добре.
7.
Dawn Of The Dead-един от най-добрите филми на Ромеро.Отново римейк на стар,но отново култов.Хипотезата му за края на света не е за пренебрегване,както казах.
8.
Lord Of The Rings-срещу правилата,слагам и трите филма.Да си знаете.Няма какво да говорим повече.Властелинът на Пръстените...култов филм,по култов роман.
9.
Star Wars All Parts-накъде една класация без
Star Wars?Отново играя срещу правилата и слагам всички филми.Просто няма друг начин.
10.
Night Skies-филмът базиран на истински случки,разказани след хипноза и за
Светлините над Фийникс(aka Phoenix Lights).Много добра смесица между хорър и съспенс.Много добър филм се получи.
Еми за тези филми можах да се сетя.Естествено има още много дето заслужават да влезнат и много,за които не се сещам в момента.Това е за сега