е аз ебаси ко да направим. С холол не мога да играя посмъртно. Предлагам по една служебна и на двамата и готово, пък и ако с другите е така май на там отиват нещата
ем все пак разцъках един мач с petko_videv но поради това че излизал и отивал да рита го оставихме втория мач за после!
въпреки това и да не го оставиме и да го оставиме
Та това е третия човек мисля намерих който може да ме победи откакто съм се почнал напоследък да заяквам отново на таз игра... много динамично, много бързо играе, такива пасове прави че оставам без думи
Изключително интересен мач смея да твърдя сътворихме като крайния резултат е 5 на 3 в негова полза, при положение че на полувремето водех 2 на 1
хммм, този мач обаче ме върна към мисля да твърдя реалната деиствителност. Накъде съм тръгнал??? това въобще не е моя път където си мислех че ще е фифата. Изключено е да дам и 50 лв за някаква игра от която ще се види че нищо не става от мен в тази насока. Започвам да се осъзнавам и мисля че скоро ще се реша и няма да си давам парите. Предложете някъде къде мога да си вложа финансите бе мама му деба, навсякъде е шитаво положението... много кофти изглеждам да! та ако това ми е най-добрата форма искам да се погледна когато съм в задънена улица
айде успех на всички и все пак живота сам трябва да си го правиме розов-наскоро спечелих 2 турнира (те малки ама много бях радостен и много се хвалех че съм тръгнал от този форум... от тук съм започал същинското начало), но като гледам сега... пак започвам да изпадам в някаква дупка. Пфффууу, нещо вече много мразя да пиша дължи съобщения
ще поразцъкам няколко часа 2008 за да видя дали наистина има нещо заради което бих си я взел
абе тоз човек с скайп Georgi_Dimitrov15 никъв го няма, дори не ме е аднал...