___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 12:31
1 - бива
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 12:36
Браво хубав е за първи сайт , но най-хубавото са игрите ти
Бива, но не го използвай като портфолио, защото ще ти се посмеят...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Lord of the dreams
16 Сеп 2006 11:50 Мнения: 884 Местоположение: In front of the computer
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2007 12:53
Сайтчето е хубаво,НО играта Valley Hit изисква 64 GB System RAM! Аз имам само 2 гигабайта РАМ бе,човек!Тая игра и Бил Гей(тс) няма да може да я подкара...пич,оправи изискванията.
Човек винаги почва от някъде - това, че се е опитал да пресъздаде готов сайт според мен не е лошо. След време като натрупа повече знания съм сигурен, че ще направи нещо свое и оригинално.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения