Автор |
Съобщение |
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 21:56
На времето гледах един с някаква кукла убиец - Чъки и беше името. Ако някои знае как се казва филма да каже.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:00
zip0 написа: На времето гледах един с някаква кукла убиец - Чъки и беше името. Ако някои знае как се казва филма да каже.
Има нов филм със същата кукла - Dead Silence. Субтитрите на второто СД в Замунда обаче са с объркан тайминг засега.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:03
zip0 написа: На времето гледах един с някаква кукла убиец - Чъки и беше името. Ако някои знае как се казва филма да каже.
Годеницата на Чъки ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:08
The Chameleon написа: zip0 написа: На времето гледах един с някаква кукла убиец - Чъки и беше името. Ако някои знае как се казва филма да каже. Годеницата на Чъки ?
По-точно: Seed of Chucky (2004)
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:10
Има и само филм Chucky.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:14
Ахаха Чъки кефи
28 дни по-късно е бати тъпия филм The hills have eyes също.
A nightmare on elm street са доста добри филмтите,но не плaшат много-много
Fear from the Dark е нелошо филмче
White Noise 1,2 кефят.
The Blair Witch project много добър филм.
Еди кво си of dead на ромеро не са лоши.
The evil dead са си чиста комедия,особено 2 и 3
Stay alive беше нелошо филмче.
Sl8n8 не ми хареса.Прекалено клиширан.
Skinwalkers филмът с най-гесйките върколаци евър...
Dark ride беше тъпичък.
Grim reaper не го изгледах целия.
Thr3e радва.
Pet Cemetery беше скучен,но явно повечето на Кинг са преебани.
Population 436 не радваше особено.
Boo! става.
Това е докладът от последните няколко дни.Трябва да почна да гледам азиатските хорърчета...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:31
Филмът за Чъки ми се струва малко несериозен, тъй като бие към комедия, хорър елементите ми изглеждат твърде повърхностни.Ако някой знае други на тази тема - да казва.
Хамелеоне, филмът ти е неоткриваем, поне в българските инет дълбини, а и зад границата нета ми е трагичен.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:33
Еех.. бръдъ :/ Имам го във фрий сървъра си... и аз не го открих из замундата..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 23:02
Brain написа: човек написа: Казаха ми че зората на мътрвите е хубав-та сега си го свалих-сам съм в нас и е тъмно и се чудя дали да го гледам като съм гледал само няколко ужаса които могат да се преброят на пръстите на ръката По-скоро е смешен. Не знам, ама лично аз се попилях докато го гледах
Я кажи кое му е смешното,че аз не видях такова
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 23:05
MAsTeR DeViL написа: Brain написа: човек написа: Казаха ми че зората на мътрвите е хубав-та сега си го свалих-сам съм в нас и е тъмно и се чудя дали да го гледам като съм гледал само няколко ужаса които могат да се преброят на пръстите на ръката По-скоро е смешен. Не знам, ама лично аз се попилях докато го гледах Я кажи кое му е смешното,че аз не видях такова
Ми понякога така става , човек.. сми - на Дъ Ринг 1 се вкарахме адски във филма, а го гледахме дузина вкъщи. След тва на кино, из първите редове на 2-ката се попикахме от смях..
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 23:11
Brain написа: човек написа: Brain написа: човек написа: Казаха ми че зората на мътрвите е хубав-та сега си го свалих-сам съм в нас и е тъмно и се чудя дали да го гледам като съм гледал само няколко ужаса които могат да се преброят на пръстите на ръката По-скоро е смешен. Не знам, ама лично аз се попилях докато го гледах Добре де-кажи някои от които наистина ще се насера! Infection (май имаше американски, ама свали японския), A Tale Of Two Sisters (с малко мудно действие, ама си струва), The Doll Master, Wrong Turn 2, Audition - избирай
Брейн,с целия си респект към теб,как можеш да кажеш,че Dawn Of The Dead бил смешен,пък Wrong Turn 2 хубав...
Грешният Завой втората част беше уникално тъпа.Направо подигравка с хоръра.Имаше много тъпи изцепки,идиотщини от Рамбо дори,да не говориме че въобще не беше страшен.Гнусен може би,но страше не.И гнусното беше,че изродите се целуваха и ебяха.Е това е.Много очаквах от този филм,но се разочаровах...
А Dawn Of The Dead е класика.Филмите на Ромеро са класика.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 00:46
Dawn Of The Dead въобще не беше страшен, пък и аз го гледах със смешни субтитри. Ако не бъркам филма, то най-смешната част беше като тръгнаха с буса(или там каквото беше) и като се блъснаха (или там каквото направиха) единия без да иска сряза приятелката си (или там каквато беше) с моторната резачка
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 00:48
28 Days Later & 28 Weeks Later. Сънувах кошмари после О.О Dawn Of The Dead ми беше яко скучен.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Jeanette
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:41
Прегледала съм бая количество от хорърите, най-вече понеже си търся нещо, което наистина да ме стресне. Резултатът е под нулата. Някъде на минус 83 се задържа. Ако си намеря филм, който да ме уплаши, ш'си вградя постера му в стената ми.
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:42
Jeanette написа: Прегледала съм бая количество от хорърите, най-вече понеже си търся нещо, което наистина да ме стресне. Резултатът е под нулата. Някъде на минус 83 се задържа. Ако си намеря филм, който да ме уплаши, ш'си вградя постера му в стената ми.
Ахахаххха Аз като не гледам такива филми... Почти всичко ме стряска :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Jeanette
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:44
Disturbеd написа: Jeanette написа: Прегледала съм бая количество от хорърите, най-вече понеже си търся нещо, което наистина да ме стресне. Резултатът е под нулата. Някъде на минус 83 се задържа. Ако си намеря филм, който да ме уплаши, ш'си вградя постера му в стената ми. Ахахаххха Аз като не гледам такива филми... Почти всичко ме стряска :Р
Завиждам ти ужасно много.
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:46
А, не ми обръщай внимание, търся си лаф с някой, всички залегнаха :Р
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:48
*yawn* A които не са - ей сега ще си
Forgotten, обърнете му внимание
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 08:12
Disturbеd написа: 28 Days Later & 28 Weeks Later. Сънувах кошмари после О.О Dawn Of The Dead ми беше яко скучен.
и аз също не гледам много хоръри ама когато гледах 28 седмици по-късно... това според мен дори не е филм изключително е тъп и много лошо направен - може да не съм такъв който да дава препоръки за филми на ужасите но според мене трябва да гледаш саилънт хилл ако още не си го направил
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 08:35
Wolfman` написа: Аз по начало не гледам много ужаси Един от филмите е "змии в самолета" - не е нищо особено, но за човек който се стряска лесно, си е нещо
Мда хубав е филма само дето не е уш ужас
Snakes on a Plane
Агентът на ФБР Невъл Флин (Самюъл Л. Джаксън) е експерт по кризисните ситуации. Той отървава Шон от първия опит за убийство на Еди Ким, само часове след като първия свидетелства за извършеното престъпление. Флин е готов за предизвикателството да придружи Шон до Лос Анжелис и да залови един от най-търсените престъпници на Америка.Планът му е да използва частен самолет като примамка, докато Шон, скрит в първа класа на търговски самолет, напуска навреме Лос Анджелис, за да свидетелства. Както и да е, един от служителите на летището се оказва предател и издава плана на бандата на Ким. На Ким му остава само да осигури самолета никога да не стигне до Лос Анджелис или Шон да не се измъкне жив. Как ще го направи... със змии в самолета.
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|