Автор |
Съобщение |
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2007 17:18
Wicker Man написа: @Arena В nforce пише, че е nuked, аз ще изчакам друг релийз
Мда! Пак не бачка
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 22:37
В арената има работещ крак - честито!
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 10:44
Мда бая народ твърди че работи . Но аз имам един проблем - исо-то е 6 гигабаита ... а на мен ми трябва да го запиша на двд .... е как ше стане тоя номер ? Някой некви идеи ?
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 10:51
EviL написа: Мда бая народ твърди че работи . Но аз имам един проблем - исо-то е 6 гигабаита ... а на мен ми трябва да го запиша на двд .... е как ше стане тоя номер ? Някой некви идеи ?
double layr dvd 7 лв и подходяща писачка.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 10:55
Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 11:15
zip0 написа: Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...
Пробвай с най-новите драйвери на нвидия(бета са и уж подобрявали производителността в тая игра). Аз съм с тях(с предишни не съм пробвал) и на вече достолепната ми печка - бартон 3200+ гигабайт рам и 6600GT ,кадрите не падат под 26-7 на 1024х768 и медиум.
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 11:30
M174K4 написа: zip0 написа: Аз я подкарах, ама ми върви доста зле... Пробвай с най-новите драйвери на нвидия(бета са и уж подобрявали производителността в тая игра). Аз съм с тях(с предишни не съм пробвал) и на вече достолепната ми печка - бартон 3200+ гигабайт рам и 6600GT ,кадрите не падат под 26-7 на 1024х768 и медиум.
С тях съм. Сега ще преинсталирам пак.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 12:09
Мда както си и мислех в дружба не е като да може се намери двуслоино двд .... Няма ли начин да набутам това дебело исо в рар или да го разпарчелосам ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 12:13
EviL написа: Мда както си и мислех в дружба не е като да може се намери двуслоино двд .... Няма ли начин да набутам това дебело исо в рар или да го разпарчелосам ?
Не можеш ли да направиш исо-то на рар и след това да разделиш рар-а на части ? Аз така получих Исо-то на Джейд Емпайър на 2 ДВД-та ( сми 1 рар файл разделен на няколко части )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 12:15
Ми не знам затова чакам някой компетентен да се обади . След малко така или иначе ще пробвам
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 14:36
хъм направих рарче но как точно да го разделя на няколко порции ? Някой некви идеи ?
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 15:05
Десен клик =>Add to Archive, в долната част има едно split file нещо си. Предварително има зададени парчетата да се събират на дискета (:-D) или CD, можеш да зададеш и твой размер.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 01:09
Врътнах я.
Но така ли трябваше да е финала?
Тауш малките момиченца повечето го спасих - само два пъти ги направих на harvest(ако това влия е де), а накрая ми даде много гаден край.
Който не я е превъртал да не чета нататък да не си разваля кефа:
Убих главния гад накрая и след като му скочиха момиченцата отгоре и го убиха започна cut-scene.
Моя човек се изправи и едно от момиченцата му подаде някаква карта и жената (която гледаше момиченцата) каза - They gave you everything and you showed them what i expected - brutality.
И моя започна да клати момичето.
После го дадоха как съм започнал да завладявам света и съм взел всичкия ADAM за мен (тези които я играят зная защо).
И защо изведнъж станах лошия?
Има ли друг края или да я махам от харда?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 01:36
Е разбира се , че има поне още един край
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 20:30
Хора даите малко помощ . Играта върви ток и жица но имам проблем - адски е тъмно почти нищо не виждам . Независимо колко покачвам браитнеса . Някви идеи какво мога да направя ?
|
|
|
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:41
И аз я врътнах, ама с хубав край, който няма да разказвам, да не развалям кефа на хората дето я играят още Явно за да се стигне до него трябва да се спасяват момиченцата(както направих аз), просто не виждам други фактори, които евентуално да влиаят на края Иначе играта е перфектна - много добра атмосфера, геймплей, storyline, графика и т.н.(жалко само, че трябваше да я играя на 800x600 но компенсирах с medium детайли...), влиза ми в личния Top5 all time и номер 1(за сега ) тази година, препоръчвам я на всеки!
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 10:11
Тъка до всички който са превъртяли играта имам затроднение с мисля че се пада 3 или 4 ниво значи нивото се казва Fort Frolic и е може би първата задача да се срещна с някъв французин мисля че беше,обаче стрелката която ме насочва ми сочи към някакво огромно стъкло което не мога да счупя и до там затъвам някой да каже как се минава
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 15:03
Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал.
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 15:56
Wicker Man написа: Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал.
Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2007 16:08
THE DEMON написа: Wicker Man написа: Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал. Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх
Май имаше катинар и верига, които трябва да разбиеш или някаква ръчка/копче за натискане... бледи спомени В краен случей можеш да пуснеш hint-овете.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|