Стражник написа:The Chameleon написа:ААА.. И ТИ ЛИ СЕ ЗАЛОВИ ДА ЦЪКНЕШ НА ЛИНКА :Д
НеИначе тази може би е от Бургас.... нали?
![]()
![]()
Не знам, на мен ми го прати Тмак >.<
Стражник написа:The Chameleon написа:ААА.. И ТИ ЛИ СЕ ЗАЛОВИ ДА ЦЪКНЕШ НА ЛИНКА :Д
![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Стражник написа:The Chameleon написа:ААА.. И ТИ ЛИ СЕ ЗАЛОВИ ДА ЦЪКНЕШ НА ЛИНКА :Д
![]()
![]()
Не знам, на мен ми го прати Тмак >.<
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ти кликна ли на онова със снимката?)
А иначе - някой пуска простотията и всеки който кликне на нея се пуска на всичките му абонати, ор со![]()
всъщност е обикновен цикъл, който се прибавя към скайп, буквално не е вирус... и затова не може да се улови от антивирусна
Indiana Jones™ написа:The Chameleon написа:Да си таковам чадърената антивирусна тогава Mad
Аз кликнах ;(
Хм тогава що не ми се пратило на мене като ти ме имаш като абонат?
Казим написа:Епа аз си падам по оралния, много обичам да ми го правят! :D Ще взема сега да се пазя. :shock:
SneakyDude написа:Xayzer написа:...
Това беше грубо...![]()
Бива предразсъдъци ама чак толкова.
Varggoth написа:Иначе, Ксейза, много грубо! xD
Sub-Zero написа:Xayzer, съгласен съм с другите, това въобще не е вярно... има и левичари във форума!