Vermic написа:Оралният секс не е безопасен
Good morgin?
Vermic написа:Оралният секс не е безопасен
Xayzer написа::lol:
Интересно място е нашия форум да се пусне такава тема. Все едно във форум по орнитология да се пусне тема по микроядрена физика. Повечето посетители тук са още във фаза "Аз и Моята Дясна Ръка" за да има причина да се страхуват от френската любов.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Xayzer написа::lol:
Интересно място е нашия форум да се пусне такава тема. Все едно във форум по орнитология да се пусне тема по микроядрена физика. Повечето посетители тук са още във фаза "Аз и Моята Дясна Ръка" за да има причина да се страхуват от френската любов.
Sub-Zero написа:Xayzer, съгласен съм с другите, това въобще не е вярно... има и левичари във форума!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Sub-Zero написа:Xayzer, съгласен съм с другите, това въобще не е вярно... има и левичари във форума!
Еми аз съм левичар, ама убий ме не мога с лявата ръка!
Penny написа:ave isus e pokemon ve
The Chameleon написа:Sub-Zero написа:Xayzer, съгласен съм с другите, това въобще не е вярно... има и левичари във форума!
Еми аз съм левичар, ама убий ме не мога с лявата ръка!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!