За 1000лв не очаквай нищо да работи като хората

Squiz написа:Човек, за 1000лв по-добре си купи скутер,
Tmac написа:Фиат Панда,Фиат Уно,Фиат Пунто имат много опрастени файър мотору,които са единствените много успешни двигатели на фиат.
creator написа:Първа любов.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Хах да и на запад те зимат за камикадзе...Иначе аз кола за 1000 лева никога не бих си взел,по добре да си ходя с градкия/междоградския транспорт...Или верно по добре мотопедче.Тва да си земеш кола на 20 години ще ти докара повече ядове от колкото удобства.Disturbеd написа:5/100 на газ?! О.О Ти безплатно направо си я караш тая кола, ебаси...Искам и аз така!
Шеф на екарисаж написа:Метанът си е далаверка,обаче драстично намалява мощността,пък и пълно зарейдане на бутилките ти стига за под 200км. Като настъпя путното,дето го кара майка ми на метан не прави повече от 120,обаче като превключа на бенз и все едно съм пуснал нитро,голям майтап е
Калоричността на бензина е около 44 MJ/kg , а на нитрометана 11.3 MJ/kg. Въпреки това, ако един двигател вместо бензин изгаря нитрометан, неговата мощност ще нарасне 2.3 пъти! Това обаче може да стане само в специално проектирани двигатели, тъй като нитрометанът има много ниско октаново число