get laid...SteamOfBlood написа:Сакам та факамSweetDream написа:http://img407.imageshack.us/my.php?image=luciferangelfo9.jpg - айде да се покажа и аз.
С кого коментирате...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ахаха, с тоя подход само със сакането ще си останеКире_Гръчата написа:Е нали и он това иска, бреAudiofly написа:get laid...SteamOfBlood написа: Сакам та факам.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- SweetDream
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Всеки път когато момиче пусне снимки тук се навъждат поне двама да и кажат колко е хубава и как искат да правят разни неща с нея...
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Тц,тц,тц...как може такива работи?
На голяма работа се правите,на голямо нещо,но елементарен подход нямате с едно момиче.Големи сте били,много сте преживели,еди що си и в един момент всичко се показва наяве с един такъв малоумен пост.Има много начини да накараш едно момиче да се чувства харесвано и желано,а не по тоя селски начин.
Дай снимки,дай еди що,сакам те факам....детски булшит.И аз така правех,но във втоти клас.Браво,много сте големи.Страшни сте направо.
Точно от такива работи малката женска част във форума се отвръщава и отблъсква.Да,женското присъствие във форума е приятно на всички мисля.Само недейте да го съсипвате с примитивно мислене и фантазии.Става ли?
Мисля,че изразих компетентното си според мен мнение.Да,повтарям,компетентно.
Да,момата е много красива.И на мен ми грабна окото
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
бтв,ето ме и мен

На голяма работа се правите,на голямо нещо,но елементарен подход нямате с едно момиче.Големи сте били,много сте преживели,еди що си и в един момент всичко се показва наяве с един такъв малоумен пост.Има много начини да накараш едно момиче да се чувства харесвано и желано,а не по тоя селски начин.
Дай снимки,дай еди що,сакам те факам....детски булшит.И аз така правех,но във втоти клас.Браво,много сте големи.Страшни сте направо.
Точно от такива работи малката женска част във форума се отвръщава и отблъсква.Да,женското присъствие във форума е приятно на всички мисля.Само недейте да го съсипвате с примитивно мислене и фантазии.Става ли?
Мисля,че изразих компетентното си според мен мнение.Да,повтарям,компетентно.
Да,момата е много красива.И на мен ми грабна окото
бтв,ето ме и мен

|
|
| 
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Пускат я с цел да бъдат харесани,да.Но не по примитивния кучешки начин..."Я,убаво моме,значи че го ебеме и че го махаме!"..Е какво е това?Стражник написа:Е па кой ги е карал да я пускат и с каква цел я пускатА и мъжете по принцип се радват на жени (в случая - момичета), тъй че... ако сака да я йебне човека, що го спираш
И както казаха по-горе и самото моме,с тези идиотщини само със сакането ще си остане.
И аз много се радвам на момето,но не се правя на долен селянин,нали?
Но офеднс за хората,коит писаха,но си е вярно и ще се придържам към мнението си.
|
|
| 
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Съзнаваш ли, че едното не изключва другото в мнението на един и същ човек?Squiz написа:За нея получих мнения от "пълен педал" до "искам да те чукам"![]()
Oh, there're sober men and plenty,
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Да, но мненията бяха на различни хора.И нямаше хомосексуалисти сред тях.Нито би-сексуалниLost Heir написа:Съзнаваш ли, че едното не изключва другото в мнението на един и същ човек?Squiz написа:За нея получих мнения от "пълен педал" до "искам да те чукам"![]()
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка: