Stormy Sky написа:
Сложете нещо по-различно като стил. Стига сте слагали само рок и метъл групи.
Сложи ли се нещо различно от поредната mainstream рок банда от близкото минало, бива изритвано като мръсно коте. Това като се замислиш е логично, щото каквато и музика да слушаш ще харесваш Queen или Purple или Whitesnake ... От друга страна никой закоравял грайндкор фен няма да даде глас за рап група, дори да е стойностна ... То се видя че единствения смисъл да се адват групи като Nine Inch Nails, Нова Генерация или Papa Roach е да има кой да се изритва за да продължава играта и в същото време да има кво да килнеш освен класическата банда която ще стигне до хол ъф фейм. В случая бандите фаворити са Queen и GnR ... Roxette също са класика, но не чак толкова велики, Nine Inch Nails са групата която не всеки знае и повечето ще кикват ( както направих и аз, но за разлика от тях аз поне съм ги слушал и знам че не ми харесват ) ... Така че за момента Queen ше стигнат до Залата на Славата, след тях Гънз ... През това време ше бъдат килнати подред Nine Inch Nails, Robbie Williams, по натам може би и Роксет, в зависимост от това какви групи се появят докато тези си заминават.
Групи се интродюсват и извън рок и метъл сцената, но те си заминават за 5 поста ... Мен лично ми се иска да интродюсна Jedi Mind Tricks или Immortal Technique, но ще ми се изсипят двайсе лапетии които не са ги и чували, ще ги килнат за сметка на Marilyn Manson или някоя друга такава всехаресвана банда и до там ще се приключи.
Истината е че тази игра е далеч по интересна във форум, направен да се коментира определен стил музика. Там всехаресвани групи много рядко има и всичко не е толкова предсказуемо.
Макар че и аз продължавам да си пускам постчетата, истината е че тука е действително адски монотонно и глупаво ... Интересно е кога ще ни омръзне до такава степен, че да го заебем