[Emo]Дахахахах
-
Darker Than Black
Аз доколкото знам въпросния цитат в първия пост е писан от фен на emocore-a.
За всеки случай, нека преговорим:
link: Какво е emocore?
link: Какво не е emocore?
link: История на емото
За всеки случай, нека преговорим:
link: Какво е emocore?
link: Какво не е emocore?
link: История на емото
Come, my raven, it could be a lark.
- martinkfreеman
- СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Re: [Emo]Дахахахах
Не знам кой го е писал, ама е супер злеАплодисменти за момчето което си купи VANS и наистина си помисли че стана ЕМО! Аплодисменти и за колегата който носи дънките на сестра си! И за момичето което беше чалгарка но си пусна бретон и проноси блузки на карета!
Също и за мъжа който не се срамува да носи грим пред всички или да започне да се реже само за да докаже че е ТРЮ!
Вашите аплодисменти за момичето което не чака да порасне и си сложи фалшив пиърсинг!
И за симпатягата който казва че слуша емо но след като стане от компютъра си плуска ПЛАНЕТА ТВ и казва "няма проблеми аз съм emo inside"!
За младата дама която наистина НЕ разбира .. "хм, tokio hotel sa emo"!
Искам да ви чуя за мъжа който е по женствен от приятелката си.
И за момичето което зараяза всичко и стана малка поза!
Да отдадем почит на този който си обеща и го направи И НЕ СЕ ПРИНИЗИ НА ТЯХНОТО НИВО!
Нека станем на крака и да ги аплодираме..
Не знам какво толкова ви интересуват различни хора- особено когато критерия за разлика е музиката. Тва изобщо не определя човека- познавам както печени хора, които слушат emo или чалга, така и задръстени метъляги, техно фенове и тн. Музиката не определя човека. Некво тъпо е да мразиш някой, без даже да имаш ясна причина за тва
Едит, щото забравих да си допиша поста:
Такива хора, които мразят и се занимават с живота на другите ей така- за спорта са ми най-смешни
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
The Dragon
Re: [Emo]Дахахахах
Прав си...но кой е дал правото на бъдещото на нацията (фешън-чалгарите) да критикуват значките ми на Пистълс? Аз не излагам моето мнеие отностно тяхното облеко, а те се занимават с моето. Нека разсъждаваме заедно: Нали целта на влюбването е да харесаш човека като въщносто и същност...Обаче фешън мацките и пичовете са "еднакви". Как да харесаш едно момиче като след три минути ще срещнеш нейно копие? Дори и вътрешно те са еднакви...ето това мразят явно...идвидуализма! Ако фешъните не ме караха да спа "шибаната гадна музика" всеки път щом мина пусна някое парче за разпускане...ще ше да е добре. Какво искат те от мен: Да слушам пънк рок само в къщи и то да се чува единствено в стаята ми, на вън да съм облечен като тях и да не говоровя за това, което ме интересува и е наистина забавно (рок музика, анимации, хейтан (Undead Dude написа:Не знам кой го е писал, ама е супер злеАплодисменти за момчето което си купи VANS и наистина си помисли че стана ЕМО! Аплодисменти и за колегата който носи дънките на сестра си! И за момичето което беше чалгарка но си пусна бретон и проноси блузки на карета!
Също и за мъжа който не се срамува да носи грим пред всички или да започне да се реже само за да докаже че е ТРЮ!
Вашите аплодисменти за момичето което не чака да порасне и си сложи фалшив пиърсинг!
И за симпатягата който казва че слуша емо но след като стане от компютъра си плуска ПЛАНЕТА ТВ и казва "няма проблеми аз съм emo inside"!
За младата дама която наистина НЕ разбира .. "хм, tokio hotel sa emo"!
Искам да ви чуя за мъжа който е по женствен от приятелката си.
И за момичето което зараяза всичко и стана малка поза!
Да отдадем почит на този който си обеща и го направи И НЕ СЕ ПРИНИЗИ НА ТЯХНОТО НИВО!
Нека станем на крака и да ги аплодираме..![]()
Не знам какво толкова ви интересуват различни хора- особено когато критерия за разлика е музиката. Тва изобщо не определя човека- познавам както печени хора, които слушат emo или чалга, така и задръстени метъляги, техно фенове и тн. Музиката не определя човека. Некво тъпо е да мразиш някой, без даже да имаш ясна причина за тва
Едит, щото забравих да си допиша поста:
Такива хора, които мразят и се занимават с живота на другите ей така- за спорта са ми най-смешниGet a life
МАй имат магазин в мола или скай сити център ли беше...The Dragon написа:Да знаеш къде продават на Ванс неща, щото много си харесах една блузка тяхна:Enjoy The Silence написа:А що точно ванс са марка на емотата по скоро е пънкарска марка и доста добри кецове правятследващите ми кецове сигурно ше са вански
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Aaaaa, Ela-tuka-be, кой ти я даде тая емотка, ааааа? ^^Sirius написа:KNSpirit !!!!!11111Stormy Sky написа:БТВ кой е тоя Емо? Кво толкова го плюете?
п.с.
Емо,
Колкото до това... ми, преди да стане (чак) толкова модерното, признавам си, бях голяма фенка... Заедно с една моя приятелка (блекърка, бтв) се палехме по емото и по емо-гейовете и по не знам си какво си... И да, бях емо. :О Emo inside. xD И сега ми е някво тъпо да се правя на хептен хейтърка... Мразя ги обаче ей тия гадни поузърчета, като Сара от съседния блок, дъщеря на евангелисти, фенка на Токио Хотел с кецове и смъктнати панталони, дето си мисли, че е емо... Въпреки, че всъщност не знае, че има такива музика... Според нея "емо" са "ония сладури с бритоните и грима"... :О Същата имаше написано в профила (в скайп, б.а.) "Bulgarian Emo Kids The Best!!!!"... Wtf is "bulgarian emo kid"? Те такова животно нема, са казали по-мъдрите...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Джони, не ме карай да изтъквам ОЧЕБИЙНИЯ факт, че твоята емотиконка се тресеше - явен намек за желанието ти въпросните цици да се клатят. Моята емотиконка е застинала във философско съзерцание. Аз просто искам да си ги покаже :РMorphine написа:Aaaaa, Ela-tuka-be, кой ти я даде тая емотка, ааааа? ^^Sirius написа:KNSpirit !!!!!11111Stormy Sky написа:БТВ кой е тоя Емо? Кво толкова го плюете?
п.с.
Емо,
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ти пък точно много добре знаеш за кой става въпрос... тате.Кире_Гръчата написа:Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 )
Орли, как успя да я заковеш на едно място? И те не се тресат, те скандират. Не обичам тресящи се женски гърди. :Р
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Оная ли , бре ?Morphine написа:Ти пък точно много добре знаеш за кой става въпрос... тате.Кире_Гръчата написа:Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 )
Орли, как успя да я заковеш на едно място? И те не се тресат, те скандират. Не обичам тресящи се женски гърди. :Р
едит : Орли телци пасъл
джумерки
- martinkfreеman