Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 20:41
SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Искам да добавя 3D, и за сега се справям що годе добре. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат). Ако стане, това ще е най-интересната Yu-Gi-Oh! игра за РС излизала до сега.
Дано.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 20:45
Vermic написа: SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Искам да добавя 3D, и за сега се справям що годе добре. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат). Ако стане, това ще е най-интересната Yu-Gi-Oh! игра за РС излизала до сега. Дано. Изпревари ме Ееее щом не е тая година брадъ начи Кога ще пуснеш по обновено демо ?(ако въобще пускаш де)
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 21:00
2/10 от мен за това, че поне Splash Screen-ът тръгна с Wine. Гледам D3D се ползва, евала за старанието. Очаквах поредния GameMaker.
П.С. Защо D3D? ОpenGL не е грам по-зле.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 11:22
За GameMaker си прав - използвам го за компилатор, иначе програмирам на С. Демота мога да напускам много, ама файда никаква. Опонентът още е неадекватен, имам проблеми с настройването на фазите на игра, но иначе другото върви по вода. D3D ми е по-ясно от OpenGL. Що така, нз.
DirectX е затворена среда (и не е много ясно как работи), но с него се справям. Ако искате ще Ви дам скрийншоти.
___________________________________ The power within me...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 11:33
SoulRaiser написа: За GameMaker си прав - използвам го за компилатор, иначе програмирам на С. Демота мога да напускам много, ама файда никаква. Опонентът още е неадекватен, имам проблеми с настройването на фазите на игра, но иначе другото върви по вода. D3D ми е по-ясно от OpenGL. Що така, нз. DirectX е затворена среда (и не е много ясно как работи), но с него се справям. Ако искате ще Ви дам скрийншоти.
Дай че съм л убопитен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 20:13
Първия с менюто е МНОГО ДИВ и навежда на добри мисли за играта
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 20:14
SoulRaiser написа:
Браво радват окото мишката е яка менюто е много по добро от оригинала.
Остава само да чакаме да ти видим геймката.
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 20:22
Ами защо не ми пишеш по Skype да ти пратя демо?
Няма да е най-новото, защото то е голямо.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 20:25
Как ти е скаипа. или пиши на devil_933
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 21:11
прати го и на мен плс - mawi_thegunfighter
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 07:11
SoulRaiser написа: Ами защо не ми пишеш по Skype да ти пратя демо? Няма да е най-новото, защото то е голямо.
Не се зарибявам на демота иначе цялата ще я играя.
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 08:41
SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат).
не, това не е reverse engineering, вика му се плагиатство и кражба.....
Опитваш се да направиш "собствена" игра, похвално
но това че не ти достигат силите не е оправдание да крадеш защото това води до следващия момент. Направил си го веднъж, какво гарантира че цялата ти игра не е съставена от краднати от тук от там елементи.
ПП. Смени хобито
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 08:50
Sandro написа: SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат).
не, това не е reverse engineering, вика му се плагиатство и кражба..... Опитваш се да направиш "собствена" игра, похвално но това че не ти достигат силите не е оправдание да крадеш защото това води до следващия момент. Направил си го веднъж, какво гарантира че цялата ти игра не е съставена от краднати от тук от там елементи. ПП. Смени хобито
pwned ^^
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 09:04
Sandro написа: SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат).
не, това не е reverse engineering, вика му се плагиатство и кражба..... Опитваш се да направиш "собствена" игра, похвално но това че не ти достигат силите не е оправдание да крадеш защото това води до следващия момент. Направил си го веднъж, какво гарантира че цялата ти игра не е съставена от краднати от тук от там елементи. ПП. Смени хобито
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 09:15
Ще използвам само 3D модели от играта. А плюс това съм си я купил оригинална, и мога квото си поискам да правя с нея. Да, прави сте, че е малко плагиатство и от части кражба, но не съм чак толкова добър в 3D моделирането както тези от KONAMI. Можете да се уверите в това от Silent Hill игрите.
P.S.
Не планирам да изкарвам пари от играта, а да направя кеф на всички фенове на Yu-Gi-Oh! като им предоставя мечтаната от тях игра - с триизмерни модели и мнооооого карти.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 09:36
не, това не е reverse engineering, вика му се плагиатство и кражба..... Опитваш се да направиш "собствена" игра, похвално но това че не ти достигат силите не е оправдание да крадеш защото това води до следващия момент. Направил си го веднъж, какво гарантира че цялата ти игра не е съставена от краднати от тук от там елементи. ПП. Смени хобито Бе айде сега, преди бяхте използвали някаква картинка в списанието, която май авторът не беше позволил да се ползва за комерсиални цели? j/k
A иначе не виждам нищо лошо да вземе това онова, ако играта не е с комерсиална цел.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2007 14:50
Като си я купил оригинална си прочети EULA-та, която описва надълго и на широко какви права и задължения имаш. Далеч не всичко можеш да си правиш. Това точно си е кражба на авторски и защитени материали.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 11:38
Ама съм 100% сигурен, че няма човек, който пише в тази тема и не е свалил поне 10 пиратски филма и 10 пиратски игри.
Дори използването на картите, дори само името е кражба. За това не ми давайте акъл от къде да крада и от къде не. Все-пак нали не целя каквато и да било печалба (освен малко слава ). Плюс това игрите за конзоли са в почти чист сорс код, така че аз не съм направил кой знае какво.
Ето новият сайт на играта:
http://tpw.hit.bg
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2007 12:15
Вuddy написа: Sandro написа: SoulRaiser написа: Е надали ще е тази година. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат).
не, това не е reverse engineering, вика му се плагиатство и кражба..... Опитваш се да направиш "собствена" игра, похвално но това че не ти достигат силите не е оправдание да крадеш защото това води до следващия момент. Направил си го веднъж, какво гарантира че цялата ти игра не е съставена от краднати от тук от там елементи. ПП. Смени хобито Бе айде сега, преди бяхте използвали някаква картинка в списанието, която май авторът не беше позволил да се ползва за комерсиални цели? j/k A иначе не виждам нищо лошо да вземе това онова, ако играта не е с комерсиална цел.
Така беше.Ползваха един пират,за статията за пиратството от жълтите страници.Бяха я `взели` от девиан арт,а девианта който го беше направил беше написал да не се ползва за комерсиални цели,и ако искат - да му платят.
Поздрави г-н. Панайотов
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|