бан на юзъра "алминатор"
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Щом си следил отдавна форума трябва да знаеш каква напаст беше Алми, плюс това не виждам админа да е псувал някой. Копелето заслужаваше бан одавна и го получи най-накрая и с това мисля, че спора приключва.dx5 написа:Както ви каза и Деник НЕ не съм но следа отдавна форума и бях изумен от тази тема... където админа е стигнал до ниво да се псува с потребители в форума
Kuutamo hasta vittu perkele.
Но е тъп почти колкото него... и явно е доста отдавна тук щом те нарече Деник.Pantomime написа:Това не е алминатораBadgerBadgerBadger написа:Чакай да помисля....... Не, АлЮминаторе, мисля че няма да ти махнат бана. Може да спреш да пишеш по друго име и ходиш да си ебеш майката. Вече пуснах лично на админа че си намерил някое прокси, от което влизаш и го помолих да те банне пак.dx5 написа:Има си бан махаш го и това е.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Така, първо да ти обясня какво са модераторите и админа. Те са хора. С чувства, мнения и търпение също като нас(изненадах те, нали). И при положение, че почти всяко оплакване към тях е заради въпросния Ламинатор е съвсем нормално след година-две и те да се пречупят. Не си изграждай мнение само заради един признак на слабост или както ти твърдиш - непрофесионализъм.
Факт е, че админа го нарече трол. Също така е факт и, че на пръсти се борят хората, които не са съгласни с него.
Факт е, че админа го нарече трол. Също така е факт и, че на пръсти се борят хората, които не са съгласни с него.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Поне една точка или запетая да беше сложил.dx5 написа:Badger няма да те обиждам ще те "квалифицирам" като глупак и слепец писах квалифициран глупако че бана на Аламинатора е по решение на админа и щом е преценил го е банал ПОНЕЖЕ СИ СЛЯП ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ БАРЕМ ГО ВИДИШ НЕ КАЗВАМ НИЩО ЗА БАНА МУ КАЗВАМ ЧЕ СИ ИМА ПРОСТО ПРОФЕСИОНАЛНО ДЪРЖАНИЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ НА ПО СЕРИОЗНИ ФОРУМИ СВЪРЗАНИ С ДАДЕНА ИНСИТУЦИЯ КАТО ПСМ МАНИЯ ТОВА НЕ Е СОБСТВЕНИЯ ФОРУМ НА ПЕТЪР ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ А ФОРУМ НА СПИСАНИЕ.КОЕ ОЩЕ НЕ ТИ СТАНА ЯСНО СЕГА?
По темата-

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Cade Foster
Не тряяше да оставяш ключовете... аз ги измъкнал от хълката и отключих темата кекекеMoney™ написа:Поне една точка или запетая да беше сложил.dx5 написа:Badger няма да те обиждам ще те "квалифицирам" като глупак и слепец писах квалифициран глупако че бана на Аламинатора е по решение на админа и щом е преценил го е банал ПОНЕЖЕ СИ СЛЯП ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ БАРЕМ ГО ВИДИШ НЕ КАЗВАМ НИЩО ЗА БАНА МУ КАЗВАМ ЧЕ СИ ИМА ПРОСТО ПРОФЕСИОНАЛНО ДЪРЖАНИЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ НА ПО СЕРИОЗНИ ФОРУМИ СВЪРЗАНИ С ДАДЕНА ИНСИТУЦИЯ КАТО ПСМ МАНИЯ ТОВА НЕ Е СОБСТВЕНИЯ ФОРУМ НА ПЕТЪР ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ А ФОРУМ НА СПИСАНИЕ.КОЕ ОЩЕ НЕ ТИ СТАНА ЯСНО СЕГА?![]()
По темата-
Пука ми, че ми дреме
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
А ти не си дебил,така ли Демон Хънтъре?<[SkulL]> написа:dx5
Стискам ти ръката.По голям дъбил си даже и от Moon&Star hero.![]()
Присмял се хърбел на щърбел.
Кво си тръгнал да казваш кой тъп и кой не,като ти в момента си един от най-сбърканите идиотчета тука.
И какво?Ще оспориш ли мнението ми?Айде да видиме с какво обаче.Искам аргументи.
|
|
| 
-
Bagerista_Boy
A ти все едно не си идиот, нали... И ти си като него - нещастник... Ха ха хаOrange.LabeL написа:А ти не си дебил,така ли Демон Хънтъре?<[SkulL]> написа:dx5
Кво си тръгнал да казваш кой тъп и кой не,като ти в момента си един от най-сбърканите идиотчета тука.
П.С.
А ти не си ли бил тъп бе.Или не минало време не броиш.Поне не съм като него.Orange.LabeL написа:А ти не си дебил,така ли Демон Хънтъре?<[SkulL]> написа:dx5
Use Google Sucker

Интересно бях банат това е ок но интересно беше ми изтрит последния пост от всички други възможни точно последния където цитирах точка от раздела "как да пишем на форума" където ясно и нагледно се виждаше че върпосния админ който държи на коректния тон в форума сам си нарушава писаните правила? някой ще се заеме ли да коментира това?Нека още веднъж се изянсим не съм против бана на аламинатор против съм да говориш едно и да вършиш друго най смехотворното в случеа е че има тема за бана на тоя индивид?Дайте да отворим раздел отделен за банове на потребители а?Да се пише кой за кво е баннат тогава??
Колкото до заблуденете дето казват че на Админа не му е плаща момчета вие работите ли май не?Нещо в ИТ среда да се занимавате май не?НЕ се плаща на модератор на форума на бай тошо въпрония Админ получава заплата от Списанието това мога да го гарантирам на 100% това е форум на списание осъзнайте се малко той работи за тях. На невяращите да се обърнат към Стелт Сандро или въпросния админ ако им се занимава да ви отговорат?Кой работи безплатно в днешни дни освен ако форума не е негов или не е на някой негов приятел и просто помога...
Колкото до заблуденете дето казват че на Админа не му е плаща момчета вие работите ли май не?Нещо в ИТ среда да се занимавате май не?НЕ се плаща на модератор на форума на бай тошо въпрония Админ получава заплата от Списанието това мога да го гарантирам на 100% това е форум на списание осъзнайте се малко той работи за тях. На невяращите да се обърнат към Стелт Сандро или въпросния админ ако им се занимава да ви отговорат?Кой работи безплатно в днешни дни освен ако форума не е негов или не е на някой негов приятел и просто помога...
no rules?
О сега dx55 стана.Ламера му с ламер.Виж кво всички ти казаха че НЕ СЕ ПЛАЩА НИТО НА МОДЕРАТОРИТЕ НИТО НА АДМИНА БЕ.А това че ти си като магарето дето искало да удави,изгори и надбяга сянаката си никой не го грее.Тъпак
СКЪЛЛ
И кой го е казал това 2 ма от форума на по 15 дето не са помирисвали работа? И ти вярваш на тях защото......???Айде да погледнем логично щи е трудно но пробвай Кой админа? работи ли за списанието? да или не? смисъл според теб тва е случаен човек фен на списанието който за хоби им подържа сайта??Ако на админа не му се плаща значи ти заявяваш че той не работи към списанието а е фен приател на екипа който прави услуга с продръжката на сайта им това ли е мнението ти? Кажи логично разсъждение защо не му се плаща всеки може да псува и обижда хайде да видим твоята теория?
СКЪЛЛ
И кой го е казал това 2 ма от форума на по 15 дето не са помирисвали работа? И ти вярваш на тях защото......???Айде да погледнем логично щи е трудно но пробвай Кой админа? работи ли за списанието? да или не? смисъл според теб тва е случаен човек фен на списанието който за хоби им подържа сайта??Ако на админа не му се плаща значи ти заявяваш че той не работи към списанието а е фен приател на екипа който прави услуга с продръжката на сайта им това ли е мнението ти? Кажи логично разсъждение защо не му се плаща всеки може да псува и обижда хайде да видим твоята теория?
no rules?
-
Bagerista_Boy