29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 11:54
N2O написа:
Абе май и двете не струват... Тоя път се изложиха доста
Нали знаеш... по-малкото зло...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
paev
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 14:09
Impreza-та май нямаше голям успех на пазара като седан. Може би основната им цел е победи в WRC , затова е и хечбек.
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 18:12
Много отдавна не бях пускал нищо, сега пак скромно, но да се отбележа
На Супрата никой да не пита защо съм оставил номера - просто нямаше как да го махна без да разваля снимката
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 18:55
Е закво да го криеш като е испански Можеше на Зафирата отзаде да го скриеш, че тва 9339 намирисва на мафия
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
N2O
Не разбирам много от коли, но тук само на паркинга пред нас има всякакви Мустанги, БМВ-та, корвети и Мерцедеси. Да ви зарадвам ли с невероятната си фотография или няма смисъл?
N2O
Няма много инфо, поне аз не намерих, но като видях фейса и ми стана едно топличко отвътре .. фаровете къртотят
Да, дизайна е много привлекателен, на мен страшно ми харесва...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения