Bluetooth Remote Control
- worse_boooy
- Обратна връзка:
Bluetooth Remote Control
Абе някой може ли да помогне?От много време се опитвам да свържа телефона си с компютъра(като дистанционно управление),пробвах с най различни програми и нестава и нестава,сега имам инсталирана Bluetooth Remote Control 3.0,пробвах по кви ли не начини ама нестава,и на телефона си имам прилижението,като се опитам да се свъпжа с компютъра уж се свързжа обаче ми изписва Wating for PC... и толкова ништо повече не става,дали проблема е в телефона ми или нещо немога да оправа настройките на програмата на компа или настройките на BlueSoleil.Някой да го е правил,кажете как става?
http://www.neikovo.com
- worse_boooy
- Обратна връзка:
И аз не мога да помогна, но предлагам на автора решение за проблема с подписа му:
Код за потвърждение: Избери целия код
[img]http://i.data.bg/07/08/13/508117_orig.jpg[/img]- worse_boooy
- Обратна връзка:
- worse_boooy
- Обратна връзка:
- Tarnum
- Местоположение: I am the Architect. I created the Matrix. I've been waiting for you.
http://gsm.metincom.net/download.php?view.8759 <<--- дръп от тук
програмата има част за тел и част за комп. трябва и двете да са инсталлирани и работещи!
програмата има част за тел и част за комп. трябва и двете да са инсталлирани и работещи!
- worse_boooy
- Обратна връзка:
телефонът ти няма ли такава опция?Аз съ със Sony Ericsson K750i и си я имам вградена.
Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
- worse_boooy
- Обратна връзка:
- worse_boooy
- Обратна връзка:
- worse_boooy
- Обратна връзка:
- worse_boooy
- Обратна връзка:
- N2O
- В момента играе: С пишката си и белот.
- Обратна връзка:
Ако си с BlueSoleil, ше ти кажа как го прая аз. Просто и елементарно (не гледай, че съм със SE K750i) - пускаш и двата блутуута, свързваш ги, така че да има връзка между тях и когато опциите станат available в менюто, просто цъкаш на мишката, която е дадена (4 икони след File Тransfer Device), а именно Bluetooth Human Interface Device Service. Ако не стане така, не знам.. При мене става без проблеми. Питай ако има нещо.
И аз ще се пробвам да обесня. Пускаш си bluetooth на телефона и стартираш BlueSoleil. Давам на Bluetooth Device Discovery, после си щракам на телефона и горе в лентата почват да се осветяват възможните опции. От там избирам онова с мишката Bluetooth Human Interface Device Service и ... "Voila!" т.е. Готово!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.