Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:15
Moon&Star'Hero написа: Money™ написа: Защо такива и педерастчета, станаха често явление във форума? По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми. Аз казах.Хау. Ти ли си по-голям и по-умен???!!!ахахахаха! Май не си над 13-14 г.?!А може ли да дойда и да изчукам майка ти в устата, ти и баща ти да гледате?
От постовете ти се вижда,че си на не повече от 12-13 години.Така показваш,че имаш някакъв израстък в главата вместо мозък.А ако все пак си по-голям(което изобщо не ми се вярва) си ебати разлигавения дебил.И за твое сведение съм на 16(17 правя след 2 месеца)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:15
Rensing написа: :doh: Тех човешка простотия ис ендлес. Бахти чалгаджията намерил кой да ми го каже.
___________________________________ От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:21
Moon&Star'Hero написа: warhammer87 написа: моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!!
Ей глупак казвай от кой град си ако си от моя си казваш адреса идвам и ти троша простата необразована вуняща тиква.Разбра ли ве тъпанар само да те намеря направо щях да ти навръ главата в гъзъ.Чакам отговор от кой град си
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:27
warhammer87 написа: Moon&Star'Hero написа: warhammer87 написа: моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!! Ей глупак казвай от кой град си ако си от моя си казваш адреса идвам и ти троша простата необразована вуняща тиква.Разбра ли ве тъпанар само да те намеря направо щях да ти навръ главата в гъзъ.Чакам отговор от кой град си Абе чалгаджия смръдлив.Абе селяндурино селски.Ти си от прованс-селяк-чалгар от горна оряховица сигурно бе! Къде ще идваш в големия град София бе?Нали ще се изгубиш, но аз ще те намеря и ще пратя при мангалите на Централна гара да дишаш лепило след като ти насиня тиквата.
___________________________________ От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:29
Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: :doh: Тех човешка простотия ис ендлес. Бахти чалгаджията намерил кой да ми го каже.
Аз пък след 2 месеца ставам на 15, а ти все пак си оставаш боклук. лялялялял
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:31
Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: :doh: Тех човешка простотия ис ендлес. Бахти чалгаджията намерил кой да ми го каже. Аз пък след 2 месеца ставам на 15, а ти все пак си оставаш боклук. лялялялял хаха!на твоите години само по форумите можеш да се отваряш тъй-като навън, на улицата ще ти смачкат тиквата за тия приказки.малък, малък ама открил чалгата отрано.Ако ми паднеш ще те вкарам в правия път, честно.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:32
Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:33
Moon&Star'Hero написа: warhammer87 написа: Moon&Star'Hero написа: warhammer87 написа: моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!! Ей глупак казвай от кой град си ако си от моя си казваш адреса идвам и ти троша простата необразована вуняща тиква.Разбра ли ве тъпанар само да те намеря направо щях да ти навръ главата в гъзъ.Чакам отговор от кой град си Абе чалгаджия смръдлив.Абе селяндурино селски.Ти си от прованс-селяк-чалгар от горна оряховица сигурно бе! Къде ще идваш в големия град София бе?Нали ще се изгубиш, но аз ще те намеря и ще пратя при мангалите на Централна гара да дишаш лепило след като ти насиня тиквата.
ше ми пратиш мангалите?А да ве то покраи тебе само мангали целия ти род.А и забравих вчера те даваха по телевизията там на Красна Поляна .СЕш са нали
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:34
Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:37
Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това.
Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:41
Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси?
Ренсинг не се хаби такива смелчаци заад монитора има бол.Той е някво пишлеме и се праи на голямата работа.Главата си слагаам че не е повече от 16години ама има мозък на 10 годишен умствено изостанал
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:53
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:14
warhammer87 написа: Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси? Ренсинг не се хаби такива смелчаци заад монитора има бол.Той е някво пишлеме и се праи на голямата работа.Главата си слагаам че не е повече от 16години ама има мозък на 10 годишен умствено изостанал Айде бе Сливенски боклук селски, ела в София да видиш тук как се разправям с провансите!Ще те направя инвалид за цял живот, това ти го гарантирам.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:16
Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси? Освен голям ръст се иска и умение, което ти нямаш предвид възрастта си, съпоставена с мойта.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:17
Moon&Star'Hero написа: warhammer87 написа: Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси? Ренсинг не се хаби такива смелчаци заад монитора има бол.Той е някво пишлеме и се праи на голямата работа.Главата си слагаам че не е повече от 16години ама има мозък на 10 годишен умствено изостанал Айде бе Сливенски боклук селски, ела в София да видиш тук как се разправям с провансите!Ще те направя инвалид за цял живот, това ти го гарантирам.
YEAH! Вярно ли ве .
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:18
Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто. Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG. Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни. BTW: Аи сълс ли се четяло бе? Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek. Единственото дете което виждам в този форум си ти. Първите ти постове в тази тема го доказват. Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!! Буахахаха!!! Така ли бе генгста? Поне се научи да псуваш като хората. Да, червей.Да ти пикам в устата.Не се прай, че ти е смешно щото те виждам как си се здухал. Не се правя че ми е смешно. Наистина ми е смешно. Ти си ми смешен. Смешно ми е че си имам работа с глист като теб. Да, простотията ти вместо смях понякога предизвиква съжаление, ама... Здухал ли съм се бе? Че как разбра? Ти си шушумига.Кво ли се занимавам?
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:21
Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси? Освен голям ръст се иска и умение, което ти нямаш предвид възрастта си, съпоставена с мойта.
Не виждам какво трябва да умея, за да прасня някой в десетката, ама карай...А сега замълчи, нуубе! Имаш по-малко мнения от мен и си регнат по-скоро, така че стига си се отварял на батко ти (като нищо) Рансинг!!! Тук е форума на ПЦ Мания и само тези два показателя имат значение (mwahahahah), пък срещица ако искаш да си направим си купи един презокеански билет и ще те чакам
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:22
Нещастни шушумиги, путьовци недорасли!
Аз съм вашия Бог и Баща!Ще Ми се кланяте и ще Ми лижете подметките, както подобава на Господар!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:26
Като направиш повече мнения от мен и си промениш датата на регване преди моята ще ти се кланям, но засега си оставаш просто един прошляк
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 11:26
Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Moon&Star'Hero написа: Rensing написа: Вярвай ми че съм поне 10 см по-висок от тебе и още толкоз кила по-тежък На бас, че няма да те спаси това. Чакай, значи дори юмрука ми да е по-голям от главата ти ( ), пак това няма да ме спаси? Освен голям ръст се иска и умение, което ти нямаш предвид възрастта си, съпоставена с мойта. Не виждам какво трябва да умея, за да прасня някой в десетката, ама карай...А сега замълчи, нуубе! Имаш по-малко мнения от мен и си регнат по-скоро, така че стига си се отварял на батко ти (като нищо) Рансинг!!! Тук е форума на ПЦ Мания и само тези два показателя имат значение (mwahahahah), пък срещица ако искаш да си направим си купи един презокеански билет и ще те чакам Игорчо, купи ми ти билета и ще дойда където и да си да ти напукам каската, да ти стопя шкембенцето и ще си тръгна.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|