CyberManiak написа:Gastly написа:Кефи ме как, всички са напълно некомпетентни, ама много мислят...
Хайде ти като "най-компетентен" кажи нещо по таз тема...
Ако бях компетентен, щях да съм се изказал...за жалост не съм....Consider that...
CyberManiak написа:Gastly написа:Кефи ме как, всички са напълно некомпетентни, ама много мислят...
Хайде ти като "най-компетентен" кажи нещо по таз тема...
EvilHead написа:Wolfman` написа:Ей много мразя тия циганиИмат пари за цигари, ама нямат 25стинки за един презерватив ?!
и резултата къф е - цяла ромска империя и то само в 1 квартал
![]()
Акшъли и за цигари нямат , но за Булсатком имат ;]
Ледник написа:Enjoy The Silence написа:'Неска с един приятел отиваме до София за да си земе кецове и кво гледам некви униформени...,които се оказват от Атака...порежи ме !!!
Как разбрахте, че куките са от АТАКА?Волен говореше, че сме имали някаква малка подкрепа от тях, ама аз ги мислех за верни на Глъвътъ.
Paul van Dyk написа:Спрете се с тия изказвания от рода на: да ги избием, на са сапун и разни подобни глупости
Трима непълнолетни от ромски произход са пребили 39-годишен плевенчанин, информират от пресцентъра на полицията.
Инцидентът е станал снощи около 18.00 часа в индустриалната зона на града в близост до бензиностанция. След побоя, докато мъжът е бил в безпомощно състояние, непълнолетните са му откраднали личните документи и 100 лв.
Установена е самоличността на тримата побойници, част от парите са намерени и иззети.
Разследването по случая продължава.