Това са хората на оная жената, която внезапно се обръща срещу Кейн (следователно и теб) и решава, че неговите възгледи не са правилни, поради което изпраща армия, за да те заличи.High_voltage написа:Днес минах кампанията на NOD (последната мисия ме съсипа Х_х), но така и не разбрах на кой бяха онези NOD-ски единици, които те нападат внезапно в мисията със защитата на храма. Кой ще разясни? :Р
Command&Conquer 3:Tiberium Wars
C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ЩЕ ИМА ЕКСПАНЖАН !!!!!
http://www.games.tiscali.cz/clanek/scre ... g=img2.jpg
гледайте пиковете!!!!
Command & Conquer 3 - Kane's Wrath това е името !!!
http://www.games.tiscali.cz/clanek/scre ... g=img2.jpg
гледайте пиковете!!!!
Command & Conquer 3 - Kane's Wrath това е името !!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- FrAnTic1bg
Ся като видях скрииновете се съсипах да се хиля. Mobile Sonic Emiter
Някой ще поеме доста злобно 
Бтв има един много готин бг форум за ЦнЦ3, който е още в развитие. Тук и има стратегии, риплей. Заповядайте.
Бтв има един много готин бг форум за ЦнЦ3, който е още в развитие. Тук и има стратегии, риплей. Заповядайте.
Sic vic pacem parabellum.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Нод ще има много нови простотийки пич ... Киборги с портативен обелиск (естетвено пълни bad ass)
+ неква машина за която не се знае нищо но от пика се вижда ,че се деплойва което значи ,че и тя ще прави нещо болезнено ако не пошло а и Ftw guys прилича на хлебарка от черните в мазъта(даже това ми е достатъчно)
А и на 100% много ама много нови еденеци + по 2 подфракции за вяка раса като руснаците в ра2 със либийци, иракчани и т.н ...

+ неква машина за която не се знае нищо но от пика се вижда ,че се деплойва което значи ,че и тя ще прави нещо болезнено ако не пошло а и Ftw guys прилича на хлебарка от черните в мазъта(даже това ми е достатъчно)