Автор |
Съобщение |
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 20:52
Degra написа: Знам човек, не съм го постнал като мое, а като нагледен пример да не ми изкарват некви тетрадки
Дегра - сгъни се някъде. Този преди да направи такова нещо, по всяка вероятност е издраскал толкова "тетрадки" колкото ти никога няма да видиш през жалкия си живот.
Запази си нагледните примери за тебе - защото тук на никой не му дреме за тях.
Според мен просто завиждаш, защото не можеш дори да се доближиш до "тетрадките" като стил.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:31
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:36
Ади да те помоля да ги дадеш като линкове, че така е МНОГО трудно да се види какво даваш...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:46
IceQueen написа: Degra написа: Знам човек, не съм го постнал като мое, а като нагледен пример да не ми изкарват некви тетрадки Дегра - сгъни се някъде. Този преди да направи такова нещо, по всяка вероятност е издраскал толкова "тетрадки" колкото ти никога няма да видиш през жалкия си живот. Запази си нагледните примери за тебе - защото тук на никой не му дреме за тях. Според мен просто завиждаш, защото не можеш дори да се доближиш до "тетрадките" като стил.
О да, разбира се, през жалкият ми живот ням да видя токова тетрадки и не мога да се доближа до тетрадктие като стил(защото това е стил и защото ти имаш фантомем сидром на мозък), момиченце прегледай се а да, и можеш да си ебеш Цензурата майна
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:50
Degra написа: IceQueen написа: Degra написа: Знам човек, не съм го постнал като мое, а като нагледен пример да не ми изкарват некви тетрадки Дегра - сгъни се някъде. Този преди да направи такова нещо, по всяка вероятност е издраскал толкова "тетрадки" колкото ти никога няма да видиш през жалкия си живот. Запази си нагледните примери за тебе - защото тук на никой не му дреме за тях. Според мен просто завиждаш, защото не можеш дори да се доближиш до "тетрадките" като стил. О да, разбира се, през жалкият ми живот ням да видя токова тетрадки и не мога да се доближа до тетрадктие като стил(защото това е стил и защото ти имаш фантомем сидром на мозък), момиченце прегледай се а да, и можеш да си ебеш Цензурата майна
Този начин на говорене само доказва правотата на Царицата. Наистина ти не показа нищо освен тъпа хейтърщина, присъща само на тези, които друго не могат да покажат.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:54
Бе дали имам синдром на мозъка или не ... пак можеш само да завиждаш че имам мозък. При теб явно липсва. Какво ще правя - теб не те грее, но Сореро, да ми се правиш на Велик! Я бегай в някоя комуна да се лекуваш по чужбина, може да ти оправят освен мисленето и прическата, да качиш и някое кило. Пък току виж са те научили, че в Творческия е желателно да се показва ЛИЧНО творение (провери лично в речника). След като нямаш мнение по темата, не виждам какво показваш Яки картинки и се надуваш.
Признай си - не можеш да рисуваш и завиждаш.
Е да, ама не си интересен. Беги сега да се надуваш на някой, на който му пука колко си "велик". Тук никой не го е*е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:56
Тихо ве Degra,ако ще постваш твои неща поствай да ги видим ако въобще има такива и толкова.Стига псува хорта за нищо бтв (тая иконка е малко чапата ама като няма друга с тази функция тей ще е )
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:57
Завиждам ти ,че имаш фантомен синдром на мозъка
Земи се погледни какъв вампир си бе ...
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 21:59
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 22:19
Втората е по добра.Надписът Most Wanted и при двете може да е по хубав
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 23:19
Shady написа: http://img235.imageshack.us/img235/2047/imagenv2.jpg
Скенера ми е преебал другите, по-натам ще ги постна. Ако остане време даже ще ги увелича.
Харесва ми първата страница .
П.П.-Последно бях нарисувал една кукла с избодени очи и пирони...Ала незнам къде съм я сложил.Мързи ме и да търся,като се оправи скайпа (дай боже) ще попитам някой да ми я прати.
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 23:21
На мен пък Извънземното ... прилича ми на едно от една книгана Майк Резник. Адски добри са де. Искам аз да мога така.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 23:26
Lol, my first fans
От обратната страна на извънземното има един брутален лич, а зад мага и тъмния тип има нинджа и скелет-шут. Имам в наличие и 3 феички и един цар, друго добро засега няма. Но мисля да понарисувам по нещичко щом имам време.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 23:29
Я покажи феичките, ако/когато може ... че принципно те са ми стара страст ...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 23:32
Уви, скенер нямам. Бях дал лисчетата на майка, тя в работата й ги е сканирала. Когато събера повече пак ще я помоля, но както се видя не всеки път се справя с задачата. И аз имам желание да ги покажа, особено третата стана някак си много... хм, чаровна и пленителна. Абе точно както я исках
Degra написа: Знам човек, не съм го постнал като мое, а като нагледен пример да не ми изкарват некви тетрадки
Има тема, зовяща се Фотошоп творения. Тази е за рисунки.
А Фрости ми е много съмнителен, имам гадното чувство че ми е ровил из бюрото Тетрадките ми повечето са като някаква книга за призоваване на демони или като стените на столично общежитие. Няма да ги ползваме за глупости, я!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 07:36
Мале.Шеиди брао бе
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 09:57
*(Raiden)* написа: Шеиди
Доста индийско!
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 15:11
И какво от това
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2007 15:24
Пишете моля ви тази страница от темата ме дразни огромна е заради Фростито който е балък.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|