Хикс написа:The Grim Reaper написа:Хикс написа:Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!
Not again...
Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър послеПък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!
Кой ли? Никой. Няма ли да приемете това вече? Не можем да ги изпратим на луната, нито да ги заличим, колкото и да ти се иска. Можем само да живеем с тях. Волен си печели подкрепа наклаждайки междурасова агресия, но и той е безсилен. Какво може да направи? Да им спре социалните помощи? Не и докато сме в ЕС. Още по-малко ООН. И ти като си направиш ударната група какво ще постигнеш? Ще пребиеш някой-друг циганин, докато не ти потрошат на теб главата, та да можеш цял живот да се чудиш защо си бил толкова тъп да се правиш на велик патриот, биейки цигани, които на теб нищо не са ти направили.
Да, за да няма ответен удар от тяхна страна, или поне за да е минимален, трябва да биеш само тези, които се бунтуват в момента, и то само в този момент. Защото тези в момента и аз бих ги бил.
Иначе да, сплотени са. Но няма кой да се запита защо. Ако някой се държи агресивно към теб, и ти ще се озлобиш към него. Факт. Ако пък някой се държи агресивно към теб, насочвайки вниманието си не върху теб, а върху произхода ти, то логично този човек да се приеме като представител на собствения си произход, и да му се отвърне със същото. Тъпо е, знам. Много е тъпо. Но от самите цигани не се и очаква да са умни. Те са си прости. Както и от тези, които тръгват да бият цигани без те да са им направили нищо. И те са прости. Да, ти също. И моля те, не ми обяснявай разни патриотични педерастии. Просто се замисли - ако пребиеш един циганин в твоя район, ще им пука ли на другите, които ще скочат за него за случващото се в Красна Поляна?