Здравейте
Наскоро попаднах на демо (да,имам кракната цялата игра,но тук ще обсъдя демото !) на Battlefield 2142.
Интересното при него е,че има постоянни сървъри,при това пълни
Та,ако има заинтересувани в малко огранизирана игра,ето линк към демото,пишете в тази тема ако имате интерес.
ПС: ДЕМОТО РУЛЗ ! Само 1 карта е ама въобще не е тъпня !
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Бях си сложил демото 2142, но не го намирам аз по-хубаво от демото на Battlefield 2. Дръпнете си него и ще се съберем да играем на демо сървърите.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Пускам играта, влизам в сървара и се оказва, че не ми зарежда текстурите. Не виждам нито сгради, нито терен, нищо. Бутам се 2 мин в една невидима стена, истрелвам ракета в друга и се отказвам. Трябва да вида какво не е в ред, после ще поиграя.
Sousuke написа:Някакъв шанс да гоподкарам на 256 рам,1.2GHz,ati 9200 ?
Няма такъв
CPU Speed
Minimum: 1.7 GHz
System RAM
Minimum: 512 MB
Video Card
Minimum: 100% DirectX 9 compatible 128MB Direct3D Card (GeForce FX 5700+/Radeon 8500, 9500+)
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Скоро днес влизаме аз и още един и още един в BF 2142, като поне двамата ще имаме индикатор BUl или BG. Мен щ ме познаете
П.С. Иначе още съм навит за BF2 Demo, той просто е по-хубав....
Процесора ми е Athlon 2200+ 512 RAM...Това май е достатъчно...
Обаче дали имам някакъв шанс да я играя с GF MX440??
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Telba написа:видях един от вас 2мата ,дори ти дадох инвайт в екипа ама ти не прие ако си бил ти,и за бога ,ползвайте чата,бутоните за чат са J,K,L.
На кого говориш?
Telba написа:На теб
BG edi-kakvo-si
В конкуест сървъра.
Искаш да кажеш HardwareShotteDE 1 на Battlefield 2?